Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2960
10.2.14 22:30

@kačka25 ta mě nějak nezaujala. :nevim:
Budes hodna, kdyz si vzpomenes na foto.
Tu soft pink chci taky. Je moc hezka. A klasiku bilou. Pak uvidim co bude za limitky.
Jaka je obj doba na all black. Premyslim, ze tu obj v babyparku take zrusim. :nevim: ale zase ja chci jedine tu MC autosedacku.

@BetuskaBB adaptery jsou urcite jine!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 22:32

@kačka25 Jj, já si to myslela, já ho potřebuju hned ;) Jinak ta Kaviar Gauche je prostě úchvatná, moc pak poprosím o fotku ;)
@BetuskaBB Jj, já je to asi tak, vím, že když jsem měla brio go, tak šla nasadit na adaptéry pro MC i ta cybex, takže to bude určitě ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 22:33

@andatko Ty myslíš, že to nebudou ty adaptéry co jsou pro MC? Vždyť pak mají v nabídce jen adaptéry pro britax romer a to uchycení je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.2.14 22:36

@lulii ja teda nikdy nemela autosedacku cybex. Ale na romerku, mc a casualplay jsem mela vzdy jine nastavce. Tak jsem myslela ze kazdy vyrobce si dela svoje.
Ale je fakt ze je neprodavaji. Ale zase treba pisou u mc ze lze pouzit i na stokke. Proc tam tedy neni i ten cybex? :nevim:

To je zase drama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.2.14 22:37

@lulii koukam na stranky primo cybexu a ty jejich nastavce mi prijdou jine nez na MC. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.2.14 22:38

@andatko
Já to tam teď studuju a mají u adaptérů napsaný i Cybex

http://shop.annaviktorie.cz/…1000005.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 22:40

@andatko @BetuskaBB :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já už se musím fakt tlemit, normálně už jsem zbláznila i chlapa, ať mi vyhledává na svým PC, jestli to jsou ty samé adaptéry nebo ne. Zblázním celou rodinu :pankac: :pocitac: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 22:47

Holky, až teď jsem dočetla podmínky až do konce (předtím jsem se zastavila hned u Buffa) a zjistila jsem, že píšou dodací lhůta je 4 týdny :cert: Tak já už jsem fakt bezradná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.2.14 22:48

@BetuskaBB no tak asi jo. Ja koukala na buffalo tam to nemaji u tech adapteru asi dopsany :dance:
@lulii no mě se můj směje, že zas kombinuju až překombinuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.2.14 22:51

@andatko

Já koukala na Cameleon, je to moje srdeční záležitost a teď ještě uvažuji o limitované edici. Ale pokud to tak funguje u Cama, tak to asi bude stejné i Buffa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.14 22:53

@andatko Jj, když oni mají tolik těch barviček a doplňků a vůbec všeho, člověk prostě neví, co dřív :lol:

Holky, já přemýšlím, jestli si nakonec nenechám ten z babyparku tu barvu sand. Co myslíte? Všechny kočárky, co jsem kdy měla, tak byly vždycky černý (jak konstrukce, tak i potah), miluju černou, navíc se k tomu dá kombinovat všechno, ale ta sand taky není špatná ne? Navíc se vsadím, že tu černou bude mít každý, ta sand bude málo k vidění. Objednávala jsem jí s černýma potahama, tak teď mi to fakt vrtá, prosííííím, poraďte, mám už z toho oči navrch hlavy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960

@BetuskaBB tj to bude urcite stejne :mrgreen:
Ja jen, ze jsem koukala na prislusenstvi k buffovi ;)
Ted tu zkoumam fotky ze cybexu a z mc :lol: :mrgreen: kriminalka las vegas hadr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369

@andatko - no ja objednavam v Chytrých hračkách, maji tedy šílené ceny a žádnou akci, ale to neřeším, mám u nich uz slevu. Jsou to dovozci. Řekli mi, ze ten all black bude tak konec března. Ja mám taky bily a ještě ten pink, ted ten soft pink a když bude limitka, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.2.14 22:55

@lulii taky jsem nad ni premyslela. Jenze ja chci tu white strisku a soft pink a ta mi k tomu nejde :nevim:
Ale s cernou bude luxusni :palec: to je hezka kombinace. Moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.2.14 22:56

Já jsem ten kočárek chtěla z AV, kamarádky už ho od nich mají a hodně si je chválili. Na diskuzích jsem četla, že tam mají i úžasného servisního technika.

A jedné kamarádce dodali kočárek za dva týdny, prý si to nějak sedlo s bankou či co a takhle to stihli. Kamarádka z toho byla vedle a vypadalo to, že v av taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí