Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@marie79 dokonce jsem cetla ze je tohle polohovani zdravejsi nez u tech starsich kocarku. Jak se driv polohovalo jen operatko
je to testovany dokonce! A je to prirozenejsi pac dite je furt ve stejnym uhlu a lezi spravne. ![]()
@Máma21
To máme asi stejný zdroj. Říkali mi v obchodě, že je to nějaká zdravá poloha, protože dítě má pořád rovná záda a ta sedačka mu nedovolí si záda křivit, a kyčle mají zajištěny správnou polohu. A že prý doma když odpočívám, tak mám určitě taky nohy nahoře někde položené ![]()
Ahoj všem,
tak já to dneska rozsekla. Byla jsem se podívat na tu sedačku Pebble a Aton3 a u mě vyhrála ta Atonka. Líbí se mi, že je víc hlubší, plynulé polohování hlavové opěrky, hlavně pořád zůstává v sedačce a miminko má tak líp chráněnou hlavičku a mně se prostě líbí víc na kočárku ![]()
V BBP snad ani nevědí, že existuje ta kolekce classic.
Takže jsem to objednala v av a vzala jsem Cameleona classic v Navy (to prošívání je prostě boží) a k tomu aton 3 sv. šedou. A ještě jsem se tam zaregistrovala, tak jsem dostala slevu i na doplňky tak jsem rovnou objednala tu vlněnou deku béžovou, krásně ladí s tím vnitřkem a objednala jsem si letní stříšku v té nové sv. modré barvě.
Jen ještě musím pořešit tašku. Sice mi tam nabízeli béžovou, co by opět ladila s vnitřkem kočárku, ale tu ještě promyslím.
Manžel bouchnul špunty, že už to má z krku
. Tak držím palce, ať to taky máte za sebou.
B.
@Máma21 Já měla u dcerky právě toto polohování a bylo to hrozné, neuměla nikdy pořádně sedět, pořád se smýkala ze strany na stranu… Snažila jsem se jí vypodložit různými polšťářky, ale nikdy v tom kočárku neseděla pořádně a taky v něm jezdit nechtěla. Pak jsme pořídili golfáče právě s korýtkovým sezením jako má Buff a super. A spaní s nožkama nahoru v nich taky problém nebyl. Jsem ráda, že máme teď u chlapečka Buffa a těším se, až vytáhnem sporťák…
@Julika taky se tesim na sportak:-) snad v lete. Uvidime.. Mala ma ted 4.mesice
A neprodal by někdo z Vás dekl na korbičku v černé barvě, kdo třeba drandí už se sporťákem?
snažím se to tu poladit a černá stříška se mi moc nehodí, ale když nebude zbytí
![]()
Já mám právě už dvě děti, takže už jsem několik kočárků vytřídala, buffa bych tedy pořizovala pro třetí od miminka..Je fakt, že mnohdy u těch kočárků, kde se polohují záda zvlášť i nožičky, tak tam kolikrát děti při spaní různě sjížděli, kor, za jízdy, různě se posunovali, takže si nemyslím, že je to ideální. Jen s tím korýtkovým polohováním nemám zkušenosti, ale nakonec to asi bude i výhoda, jak nad tím tak přemýšlím ![]()
Holky, uááááá
Dneska mi dorazil buffík a už jsme stihli první jízdu a jsem nadšená, ani nevíte, jakou mám radost. Takže potvrzuju všem, co ho mají a tvrdí v této diskuzi, že je super, tak jen přitakávám
a mrzí mě, že jsem ho pořídila až v 15-ti měsících malého, ale až přijde druhý prcek, tak ho využijem na 100%
Fakt je to snad konečně „on“ (aby né po asi šesti kočárcích co jsem vyzkoušela) ![]()
@BetuskaBB Taky jsi to hezky rozsekla, tak snad budeš taky tak spokojená jako já ![]()
@kačka25 píše:
Tak je jasne, ze ta koruna s tim pekne zahybala!!. Na limitky se taky tesim. Ted jsem kvuli limitce poridila Bee. Vam hodim foto
Ten fusak je peckovej
kdybys ho prodavala po zimě, beru!!! ![]()
@lulii super
to chce foto. Já už se taky těším. Ale ještě si počkám. ![]()
Ja také u každého kočaru (18kousků
) tvrdila, že tohle je už on
ale u Buffa tomu poprvé snad i věřím. ![]()
@andatko - to není fusak, je to ta vložka do Bee pro novorozence.
@kačka25 to není tohle??
http://www.babypark.cz/…k-happy-bugs
@andatko - je to tohle, ale tam v tom maji nějaký gulas ![]()
Tady je to jasny
Vložka pro malé děti
http://www.chytryhracky.cz/…gs-6794.html
A tady fusak
http://www.chytryhracky.cz/…gs-6795.html