Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Paji85 ok, ja sem pak napisu, planuju to o vikendu;-) nejak si nedovedu predstavit, jak se ten kocar da znicit:-))))
@Paji85 mam to odzkouseny pred 3 dny a slo to dobre
samozrejme se zaaretovanymi koly
po rovine ![]()
Díky za nabídku, můžu poprosit o nějaké detainější foto a info o ceně a tak, do zprávy
děkuji…
@lulii píše:
@Ivett z MK Tu tašku mám já, budu jí asi prodávat, nechtěla bys jí? Jak jsem si pořídila právě tu od Baťů, pak mám ještě jednu obr, tak tu skip hop už nevyužiju. Je používaná asi dva měsíce, kupovaná v kamenným obchodě, se zárukou a dokladama. Neměla bys teda zájem, než jí dám do bazáče?
Rukojeť jde u Buffa vysoko, já s ním občas běhám a dá se to, jen je teda na tyhle aktivity docela těžký, brusle vyzkoušené nemám…já teda plánuju koupit chariot na brusle a běh a tak, ale záleží jestli na to máte místo no…na občasné brusle nebo běh asi Buff bude v pohodě, ale pokud hodně sportuješ, tak nevím…
@Paji85 píše:
Holky, myslíte, že pujde jezdit s buffem po rovince na kolečkových bruslích, nebo si mám koupit z druhé ruky nějakou tříkolku. Zase nechci aby mi v baráku závazel další kočár (krám), ale jsem docela vysoká a nevím jestli bych si do buffa nekopala. A vyzkoušet to nemůžu - malej se narodí do týdne a brusle jsem si ještě nekoupila nový a starý mi nejsou![]()
ale jelikož jsem nakynula a chybí mi pohyb, tak to musím nějak vymyslet. Zase jsem si říkala, že bych si k těm bruslím měla asi pořdit nějakou šunku, co má třeba ruční brzdu, abych se nerozsekala
.
Holky máte některá fotky ročního miminka nebo staršího v kočárku a fusaku v zimě? Myslím tím jak je dítěnve fusaku, jak to vypadá a kolik tam má místa. Já včera viděla mimino ve fusaku v BGB a vypadalo to, že každou chvili vypadne z kočárku. Díky za fotografie.
Já vozím 13.měsíční 10kg ve fusaku sedí v kombinéze a vejde se uuuplně v pohodě. Jak vyfotím hodím sem foto. ![]()
![]()
Já jsem maximálně spokojená.
@gustik Já mám 16-ti měsíční a teď ho vozím v lodgeru a v pohodě
Jestli budeš chtít, vyfotím ho i s fusakem elodie details, ten je fakt naducanej ![]()
My mame tedy cama 2, a skoro 15ti mesicniho chlapika ( cca 12kg) a taky jezdime ve fusaku E. D. a spokojenost ![]()
@Paji85 píše:
@88petra tak to mi musíš dát vědět, nerada bych si bufáka zničila
tak brusle cajk a muzes nechat i predni normalne otocny, dneska sem zkousela a sem nadsena- a ani predni kola nevybrovala, jak casto popisujou holky u jinych kocaru:-)))
Holky tak jsem docela na nervy. Před skoro měsícem jsem objednala Buffa v Babyparku. Teď se ke mě doneslo, že končí a ruší objednávky. No jestli je to pravda, tak budu fakt naštvaná.
Nevíte někdo něco bližšího? Já už se těšila, že ho budem mít a teď tohle:/
@Zuzinka512 no to mi nerikej
mam ho take objednaneho pres mesic, ale jelikoz mi rekli 8-12tydnu tak jsem zatim v klidu. ![]()
Jdu jim napsat ![]()
@kačka25 fakt? Proč? Vždyt ted na Zlicine delali rekonstrukci. ![]()
Ja jsem s nimi moc spokojena. Narozdil od jinych radoby prodejcu detskeho zbozi. Jen to v obchode nemaji tak přeplacane a dle mě i přehledne. Coz mozna to v tobe (oproti jinym) vzbuzovalo pocitu prazdnych regalu ![]()
@88petra tak to mi musíš dát vědět, nerada bych si bufáka zničila