Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
9.3.14 21:38

@krtecek79 a není divné už to? Když byl levnější než kdekoliv jinde a ještě autosedačka zdarma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
9.3.14 21:41

@lulii Jsem spokojena moc :kytka: Mame ho 2 tydny a uz je to mazel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
9.3.14 21:44
@lulii píše:
@cosinka A jak jsi spokojená s bee+? Já nevím, jestli to není zbytečně moc peněz, když to chci opravdu jen jako golfku, jinak mám buffalo. Právě jsem myslela, že ho obhlídnu a nic :?

Penez to je opravdu hodne, ale kocar stoji za to :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.3.14 21:46

@cosinka Jj, to věřím :mrgreen: Já fakt nevím, jestli to není moc peněz, když to chci fakt jen jako golfku a né hlavní kočár, pořád váhám :roll: A nevíš, o jak moc je bee+ lepší než ten klasický? Vím, že je rozdíl v boudě a v té sedačce, že se dá ještě prodloužit, víc ale nevím…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.3.14 21:47

@lulii no tak já tam asi zítra zavolám,… nerada bych to řešila pak na poslední chvíli, mě se právě jejich přístup líbil. nevěděli jsme tehdy ještě pohlaví a paní nám objednala modrou i růžovou verzi s tím, že si pak vyzvedneme jen tu jednu aktuální a dokonce říkala, že kočárek nám tam v pohodě nechají do července. Objednávku mi dělala přímo vedoucí. Tak mi přijde divný, že by mi dělala objednávku s vyzvednutím v červenci, kdyby měli za měsíc končit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.3.14 21:49

@krtecek79 To jsem zvědavá, jak dopadneš, ještě, že máš čas do toho července, že ještě můžeš objednat jinde, to se nemusíš tolik bát :lol: Hlavně, ať je to k tvojí spokojenosti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.3.14 21:50

@BetuskaBB proč by to mělo být divný… prostě tam stál 23715, někde stál o dva více, někde o tři více… to jsem měla koupit tam, kde ho dávají nejdražší? navíc v AV taky v únoru dávali autosedačku zdarma, podle této logiky by museli končit taky. Takže ne, divné mi to fakt nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.3.14 21:52

Jako já naprosto chápu kamáradky, že chtěly tu sedačku! Proč ne když ji nabízeli a ještě měli kočárek levnější?!Pro mě teda dost zásadní věc! Mě jen štve to, že podle nich jsem teď kočárek měla mít:/ Ztratila jsem měsíc čekáním a teď když by mi zrušili objednávku nemám jistotu ani jinde, že to stihnu:( Teď už jsem ho mohla mít možná taky v klidu z Anny a za stejný peníze. ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.3.14 21:52

@lulii no já se nebojím, jen by mě mrzely ty peníze, přece jen to byla super cena, ještě s tou autosedačkou za Kč… no uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.3.14 21:55

@Zuzinka512 tak snad to ještě někde stihneš, v babiez měli buffa v lednu na skladě, tak zkus tam, jestli nějaký nemají… a tobě napsali při zrušení objednávky, že končí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.3.14 21:58

@Zuzinka512 Já ho právě za tu cenu mám z AV, k tomu i tu autosedačku, byla jsem fakt moc spokojená, jsou tam strašně milé paní, vše jsem řešila po telefonu. Dokonce už jsem tam za cca dva měsíce udělala tři objednávky a vždy super, odeslání hned, nebo přesně jak řekli podle lhůty. Já jsem tam zatím fakt moc spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.3.14 21:59

@krtecek79 V AV tu akci také prodloužili do konce března (autosedačka zdarma) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.3.14 22:02

Ne mě nikdo nenapsal:)Ale už stím počítám, když to tady čtu.. Navíc i těch 27000 co měl stát mi přišlo dost, ale teď představa 30 a víc:/ No nevím. Fakt jsem ho chtěla a teď mám obavy, že budu hledat rychle jinej:( Už tak jsem ve stresu, že skoro nic nemám a uklidňoval mě aspoň kočárek a sedačka.. Psala jsem jim odpol mail ale zatím nic, tak uvidím zejtra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.3.14 22:09

@Zuzinka512 no já jim hned zítra zavolám… jistota je jistota, kdyžtak si ho koupím jinde no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
9.3.14 22:09

Já jsem nic neplatila. Mela jsem osobni odber.
V Babiez pisou ze je maji skladem a autosedačku MC za 1kč. Tu akci maji snad vsichni a nebo vsichni konćí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí