Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@krtecek79 a není divné už to? Když byl levnější než kdekoliv jinde a ještě autosedačka zdarma?
@lulii píše:
@cosinka A jak jsi spokojená s bee+? Já nevím, jestli to není zbytečně moc peněz, když to chci opravdu jen jako golfku, jinak mám buffalo. Právě jsem myslela, že ho obhlídnu a nic
Penez to je opravdu hodne, ale kocar stoji za to
![]()
@cosinka Jj, to věřím
Já fakt nevím, jestli to není moc peněz, když to chci fakt jen jako golfku a né hlavní kočár, pořád váhám
A nevíš, o jak moc je bee+ lepší než ten klasický? Vím, že je rozdíl v boudě a v té sedačce, že se dá ještě prodloužit, víc ale nevím…?
@lulii no tak já tam asi zítra zavolám,… nerada bych to řešila pak na poslední chvíli, mě se právě jejich přístup líbil. nevěděli jsme tehdy ještě pohlaví a paní nám objednala modrou i růžovou verzi s tím, že si pak vyzvedneme jen tu jednu aktuální a dokonce říkala, že kočárek nám tam v pohodě nechají do července. Objednávku mi dělala přímo vedoucí. Tak mi přijde divný, že by mi dělala objednávku s vyzvednutím v červenci, kdyby měli za měsíc končit…
@krtecek79 To jsem zvědavá, jak dopadneš, ještě, že máš čas do toho července, že ještě můžeš objednat jinde, to se nemusíš tolik bát
Hlavně, ať je to k tvojí spokojenosti ![]()
@BetuskaBB proč by to mělo být divný… prostě tam stál 23715, někde stál o dva více, někde o tři více… to jsem měla koupit tam, kde ho dávají nejdražší? navíc v AV taky v únoru dávali autosedačku zdarma, podle této logiky by museli končit taky. Takže ne, divné mi to fakt nepřijde.
Jako já naprosto chápu kamáradky, že chtěly tu sedačku! Proč ne když ji nabízeli a ještě měli kočárek levnější?!Pro mě teda dost zásadní věc! Mě jen štve to, že podle nich jsem teď kočárek měla mít:/ Ztratila jsem měsíc čekáním a teď když by mi zrušili objednávku nemám jistotu ani jinde, že to stihnu:( Teď už jsem ho mohla mít možná taky v klidu z Anny a za stejný peníze. ;(
@lulii no já se nebojím, jen by mě mrzely ty peníze, přece jen to byla super cena, ještě s tou autosedačkou za Kč… no uvidím.
@Zuzinka512 tak snad to ještě někde stihneš, v babiez měli buffa v lednu na skladě, tak zkus tam, jestli nějaký nemají… a tobě napsali při zrušení objednávky, že končí?
@Zuzinka512 Já ho právě za tu cenu mám z AV, k tomu i tu autosedačku, byla jsem fakt moc spokojená, jsou tam strašně milé paní, vše jsem řešila po telefonu. Dokonce už jsem tam za cca dva měsíce udělala tři objednávky a vždy super, odeslání hned, nebo přesně jak řekli podle lhůty. Já jsem tam zatím fakt moc spokojená ![]()
@krtecek79 V AV tu akci také prodloužili do konce března (autosedačka zdarma) ![]()
Ne mě nikdo nenapsal:)Ale už stím počítám, když to tady čtu.. Navíc i těch 27000 co měl stát mi přišlo dost, ale teď představa 30 a víc:/ No nevím. Fakt jsem ho chtěla a teď mám obavy, že budu hledat rychle jinej:( Už tak jsem ve stresu, že skoro nic nemám a uklidňoval mě aspoň kočárek a sedačka.. Psala jsem jim odpol mail ale zatím nic, tak uvidím zejtra.
@Zuzinka512 no já jim hned zítra zavolám… jistota je jistota, kdyžtak si ho koupím jinde no…
Já jsem nic neplatila. Mela jsem osobni odber.
V Babiez pisou ze je maji skladem a autosedačku MC za 1kč. Tu akci maji snad vsichni a nebo vsichni konćí ![]()