Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloV eshopu na bugaboo.com ( i kdyz teda nedodavaji do cr) jsem zase nevidela v nabidce tu soft pink, jen klasickou pink a ani Buffa v all black ![]()
Maji to nejake zacarovane ![]()
@andatko Nemají to začarované. Ale to jsou novinky co budou teprve od dubna, takže na stránkách se objeví právě až v dubnu.
@Freezz všude jinde, ale v nabidce je.
chapu, ze treba k dodani jsou pozdeji, ale nabizi je a jsou k videni na strankach a u ofiko vyrobce ne.
@Zuzinka512 tak nějak
prostě to ti chlapi tak neprožívají, takže vím, že kývne téměř na cokoliv, jen abych už s tím dala pokoj ![]()
@krtecek79 píše:ten můj teda rozhodně
@Zuzinka512 tak nějakprostě to ti chlapi tak neprožívají, takže vím, že kývne téměř na cokoliv, jen abych už s tím dala pokoj
@Kačka H no já neznám ani jeden z obchodů (ani AV, ani mybabystore, ani chytrý hračky), čekám první mimčo, takže se teprve vůbec začínám orientovat. Našla jsem, že mybabystore není úplně novej, minimálně rok dva už na trhu je… matně si vzpomínám, že mi o něm i někdo říkal. No nabídku udělali na mybabystore hodně pěknou, tak snad to vyjde
druhou smůlu už snad mít nemůžu ![]()
@krtecek79 ahoj můžu se prosím zeptat jak pěknou nabídku ti udělali budeme buffa taky kupovat co vše od nich budeš objednávat moc děkuji
@andatko já jsem ho viděla až práve teď v lednu v Babiez, jela jsem se tam na něj schválně podívat a byla to láska na první pohled. A děsnej rozdíl v tom jak oproti Camovi sedí dobře třeba na kostkách… Mě se vždycky líbily kočárky BGB, ale nějak se mi vždycky nezdála ta malá kolečka, takže jak vyšel Buff, tak jsem byla skoro hned rozhodnutá. Prostě v Babiez měli jak Buffa tak Cama, dala jsem si je vedle sebe, vyzkoušela, prohlídla, projela se na těch povrchách a bylo jasno
Navíc tam mají super personál…
@Zuzinka512 nemáme toho stejnýho chlapa?
já jak o nečem v poslední době začnu, tak mu jdou oči automaticky v sloup
Hlavně jak víme, že to bude zřejmě holčička, tak je z toho vyřízenej, protože se bojí, že se v těch hadrech, botech, atd. utopíme ![]()
@krtecek79 píše:
@Zuzinka512 nemáme toho stejnýho chlapa?já jak o nečem v poslední době začnu, tak mu jdou oči automaticky v sloup
Hlavně jak víme, že to bude zřejmě holčička, tak je z toho vyřízenej, protože se bojí, že se v těch hadrech, botech, atd. utopíme
Asi máme:DD protože, je to jak kdybys psala o mým
Sama jsem si teď říkala, že už nemůžu nikam kde maj oblečení ![]()
@krtecek79 diky moc. To jsi me potesila, dokonce se tam i tesim ![]()
@andatko není zač
jsem ráda, že můžu pomoct
mě taky dost pomohlo si pročítat tuhle diskuzi, tak předávám dál ![]()
No fakt…mám taky objednáno v Babyparku a kdybych tam nevolala, tak se ani nedozvím, že už od nich už nic nedostanu - ach jo, tyhlety řetězce, když si jen vzpomenu na Puntanelu - to samý. Ale má to logiku, těžko se uživí s těma nákladama.
Díky moc za info, sama bych na to nepřišla.