Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@88petra - a odkud mas buffa? A to bee objednany? Ja ze stejneho duvodu vzala to bee v all blacku a jeste kvuli boude s murama. Ale ted vymenim i buffa za all black. Uz se nemuzu dockat asi 10.dubna.
Ja mam buffa z nemecka, babyland.de, ja rodila v srpnu a buff tu byl az od zari… Bee mam z chytrych hracek, kupovala sem tam uz tu vlnenou podlozku a byla s nima spokojena. Jinak sem hodne nakupovala v Babiez, nabytek stokke a tak, uz tam mam slevu 10%, ale kdyz sem tam sla pro bee, byla tam zrovna protivna prodavacka a jeste mi rekla, ze na bgb mi tu slevu nedaj a beecko meli o litr drazsi a o mesic delsi cekacku nez v tech hrackach, takze meli smulu a uprimne me docela nastvali
@88petra ty mi daváš
nesnasim neprijemne prodavacky ![]()
Čéče s maclarenem a senzzem jsem na kostkach problem nemela ![]()
Beecko ma ty kolecka uzke. Proto se bojim Cama a radeji jdu do Buffa.
Ja u druhe mela na terasu taky takovej velkej korab jen na uspani. Concord to byl, ale typ uz nevim.
Koukam ze nejsem jedinej cvok s kocarkama
![]()
S tema karpalama te chapu
kamoska ted byla na operaci a ceka ji jeste druha ruka. Trpi jak kun a to nema deti. Musi to byt desne. ![]()
@andatko
jeziiss to mi nerikej, ze maclareny sou lepsi:-D ty sem mela taky ve vyberu;-) ale zas kdyz o tom tak premyslim, tak myslim ze to preziju i po centru ty kolecka;-) a kdyz pujdem i s tatinkem na vikendovou prochazku po praze vezmem buffa;-)
@88petra nejsou
jen ty kostky projely
jinak mi z nich mala tak divne sjizdela. Jako by ta sedaci cast byla mala, kratka.
A to je mala fakt drobek.
a prisly mi nestabilni. Mala rada lezla do kocaru sama a v tom maclarenu to bylo peklo.
Mela jsem limitku, byl to asi nejhezčí kočar, ale nebyla jsem spokojena. ![]()
Už bych ho nechtěla. Naopak k beecku se rada vratim i přes tyto neduhy ![]()
Ale takovy ty drobny kostky cca 5×5cm jak mezi nima nejsou ty diry jak u kocicich hlav zvladne, ze jo?
snad budu taky spokojena, jak je drahej, tak mam nervy a furt di rikam, ze ho kdyztak dobre prodam:-) taky mam spoustu bgb doplnku, jako tu podlozku, tasku do letadla atd, tak si rikam, ze to vyuziju i na beecko…
@88petra ty drobne kostky asi joooo. Ale ty kočiči hlavy jsou peklo
![]()
Prave jak tam jsou ty diry mezi nima. ![]()
Já mam taky vždy plno kravin okolo
a nemam rada neoriginalni prislusenstvi. Mam proste pocit ze tak nesedi jako origo ![]()
Ja mam neorigo akorat plastenku, protoze ta origo na buffa na nej nejde dvema rukama nandat:-) nebo sem leva… kazdopadne jednou v lednu snezilojak blazen, zima jak v morne a ja to proste nenandala, tak sem koupila univerzalni na hlubokac, vozim ji zmuchlanou v ty kapse v kosiku a stala tri kila:-) takze nemuzu posoudit, ale ted sem ve stromovce videla moc peknou strisku na starsim camovi, evidentne usitou… asi mit treba bazarovy bgb tak si ho takhle taky vytuním za par korun..
@andatko @88petra Taky zrovna přemýšlím, že pořídím ke buffovi bee+, ale pořád nevím, jak moc bych ho využila a za ty peníze…
A teď tu čtu vaše příspěvky, jak je super a zase v tom lítám
Fakt mi to usnadňujete
![]()
Ja zase na maclareny nedam dopustit, jsem z Vrchlabi a nejezdim s nicim jinym. Mam techno XT
@lulii jj to znám
je to peklo ty diskuze ![]()
@Kačka H jooo ja tomu i verim. Ty mas tu vyssi radu. Ty limitky delaji v tom questu nebo co to je za řadu.
V Londyne jsem snad na ulici nevidela jiny kocar nez maclaren.
Ten klasickej sportak meli taky vymakanej. Ten mela kamoska. Uz se nedela. Skoda.
Dve moje kamosky maji taky ty jejich golfky a jsou spokojeny.
Kazdymu holt vyhovuje neco jinyho. ![]()
Jasne, maclareny sou ok, sem taky mela v uzsim vyberu;-) ja si ale rikala, ze pro me tohle jaro/leto bude fajn mit nalou jeste celem k sobe, rok ji bude v srpnu, to uz na me asi nebude zvedava…
Hm, tak Babypark je v insolvenci, volala jsem tam, pak jsem se dívala do insolvenčního rejstříku a je to tak. Bugaboo už mít prý nebudou. A pak má člověk někomu věřit, máte zkušenosti s dalšími obchodníky? Našla jsem Babiez, Malvík, ale tam nemají ani fotky, to je divný, Chytrý Hračky, Mybabystore a Anna Viktorie.Tito jsou z Prahy. Nebo ještě někdo? ![]()
@Viollla - na bugaboo urcite ne Malvik. Z tech ostatnich mybabystore je udajne nekdo z babyparku, novy obchod, takze nevim. Ja kupovala v Chytrych hrackach, uz jsem tam provarena, babiez ma maxi cosi anna a viktorie cybex, autosedacku ke kocaru v akci za 1kc.
Holky mě by zajímalo jaký je rozměr koleček Maclerenu golfek v cm, když píše Kacka H, že se ji jezdí ve Vrchlabí v pohodě.
Moje známá má Beečko plus, teda měla, protože ho po měsíci prodávala, že se sním venku nedá jezdit, že má hrozně malý kolečka a věčně se někde zasekávají. A nato že se sním dobře jezdí jen v obchodácích, tak nepotřebuje doma skladovat, tak drahej kočár.
Já jsem ho napřed chtěla kupovat a tet nevím -nějaké ty golfky do auta by bodly. Skládat věčně Buffa do auta je mi líto, chci aby byl pěknej, bez škrábanců.
Jezdíte někdo denně s Beečkem-jaký je podle vás??