Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1782
10.3.14 20:58

@andatko nene, vyhovuje… nechtěla bych jinej kočárek, ale malý už je 19m a jezdíme málo, spí v postýlce a golfky na přejetí úplně stačí… další mimi plánujeme na příští rok tak třeba bude nový nebo si koupim all black a třeba zase jinou stříšku :) kámoška čeká už 5 týdnů na buffa a dnes se ani na černák do babyparku nedovolala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
10.3.14 21:02

@andatko @kačka25
jo vydite to, ja ji nechavam vybrecet kdyz se vzteka, na to sem uplne zapomnela… a dneska sem ji chtela zabit na bruslich:-D kacko ty mas i beecko, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.3.14 21:07

@88petra - jo mám i beecko. Ale zatim s nim jezdím jenom v obýváku, kdyz nechce doma spát.
A jinak jsem rada, ze je nás víc takových matek. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
10.3.14 21:09

@Kačka H tak jestli můžu radit, tak ať fofrem objedná jinde, pokud na to spěchá… Já se tam dnes dovolala, volala jsem hned ráno a bylo mi řečeno, že žádný bugaboo už jim nepřijde a ani žádný nemají. Ať zkusí volat hned ráno v 9,30 kdy mají otvírat, ale na 90 % to bude jak říkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.3.14 21:12

@kačka25 u druhe jsem mela taky beecko po baraku :mrgreen: uzasny kocar. Ale i do oc jsem ho pak vytahla.
Planuji opet jeho porizeni ;)

@Kačka H tak to jo. To chapu ;) ja uz se lekla ze ma nejakou vadu :mrgreen:

Mě babypark napsal email :? Takze mam smulu noooo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
10.3.14 21:12
@kačka25 píše:
@88petra - jo mám i beecko. Ale zatim s nim jezdím jenom v obýváku, kdyz nechce doma spát.
A jinak jsem rada, ze je nás víc takových matek. :potlesk:

me ma to beecko prijit tenhle tyden:-) ja sem zas rada, ze nejsem sama, co nutne potrebovala k buffovi beecko:-D moji zizale je pul roku, jeste nesedi, ale myslim, ze polozeny bee uz bude ok nebo myslis ze ne? chci ho do auta, buffa si necham na brusle a pripadne horsi teren;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.3.14 21:15

@88petra ja jsem priserna matka, takze ja obě deti vozila od pul roku ve sportaku napul polozenem. :nevim:
Ale my meli tenkrat stokke a tam se to celkove krasne polozilo, ze nesedela ale ani uplne nelezela. Neco jako Buff a Cam.
Beecko je zas jiny system, ale ja bych se nebala :nevim:
V autosedajde taky prece nelezi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.3.14 21:17

@88petra - myslím, ze pro půlroční bude uz dobrý. Emmce jsou tři měsíce a ja mám i tu vložku pro novorozence. A mého manžela z těch kočáru uz trochu omyvaji :mrgreen:
@andatko - jo o my ho taky vytahnem do obchodaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
10.3.14 21:18

To je taky pravda;-) a kombinace buff a bee je teda podle tebe dobra volba?;-) potrebuju uklidnit, ze je super, za ty prachy;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
10.3.14 21:19

Me prave ta vloznka prijde pro pulrocni uz mala, zizala ma 67 cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.3.14 21:22

@88petra - tak kombinace buff a Bee je super! Ja mám ještě icoo peak do velkého terénu a zapp, ten nepolohovaci. Trochu cvok.
A pro půlroční uz tu vložku určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.3.14 21:26

@88petra hele super. Nevim odkud jsi v jakem terenu jezdis. Ale na teren mas Buffa. ;)
Ja mela beecko v aute do oc a na takove ty rychle pochuzky.
Ale treba i zoo v pohode. ;)
Na Staromaku to bylo uz horsi :think: ty kostky tam proste nedal no :nevim: jsme ho s manzelem prenaseli pres staromak :mrgreen: komedie.
Ale vidis jdu do nej zas. Budu mit Buffa. Bee bude jen na rychle vyndani z auta ;) a samozrejme na doma :mrgreen:

A taky ho mam v planu poridit az v 6mes. Jelikoz ted bude Buff a na OC a spol, proste v aute mam jen konstrukci od Zappa na autosedacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.3.14 21:28

@kačka25 jak je ta vlozka dlouha??
Prijde mi neskutecne roztomila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
10.3.14 21:29

:-) ja jeste starsi inglesinu magnum na udrncani po byte a na balkone- hnusnej kocar, ale teda to houpani takhle na doma je super;-) a kdybych to mela kam davat, tak bych mela urcite jeste nejakej:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
10.3.14 21:33

Ja sem z prahy, tak je mi jasny ze kocici hlavy asi nee, ale to zadny golfky myslim;-) me se strasne libi all black, tak kdyz v nem nemam toho buffa tak aspon beecko;-) ja denne jezdim autem a uz me neba furt vyndavat buffa, mam zanet karpalniho tunelu takze se snazim ty ruce odlehcit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí