Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2960
10.3.14 11:10

@krtecek79 taky uz mam obj v Babiez. Maji tam i tu moji autosedacku.

Je pravda, ze tam maji udelano vice druhu povrchu na zemi, kde se da vyzkouset jizda s kocarkem??

@cosinka tuto jsem chtela ja, soft pink, ale nebyla jsem si jista. Diky tvemu odkazu jsem videla i slunecni strisku v teto barve. Tak si ji objednam tam. Diky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.3.14 11:15

Zuzinka512

Objednám taky tam..ale prosimtě jak si vybírala tu autosedačku? Ze kterejch? Zádná není skladem tak nevím, aby mi taky pak neřekli třeba 12 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
10.3.14 11:28

@andatko já tam plánuju zajet dnes odpo. Nevíš, jaký tam měli barvy - chtěla bych tu Pink, ale na webu ji nemůžu najít.

jj, ty povrchy tam mají a a je to super si to zkusit, zkusila jsem si tam právě Buffa a Cama 3 a podle těch povrchů vyhrál jednoznačně Buff :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.3.14 11:43

@krtecek79 - ona ta pink uz letos není. Takže jedine, jestli ji nekde ještě maji.
Pro byl Babypark mrtvý obchod uz tak třičtvrtě roku. Alespoň, ze nebrali zálohy.
Ja tedy všechny Bugaboo beru v Chytrých hračkách, mám tam uz slevu a jsem tam spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.3.14 11:45

Jo a Babiez je tak dobrý, co jse si tam objednala dodali v pořádku, vyhověli co jsem chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.3.14 11:53
@andatko píše:@cosinka tuto jsem chtela ja, soft pink, ale nebyla jsem si jista. Diky tvemu odkazu jsem videla i slunecni strisku v teto barve. Tak si ji objednam tam. Diky za tip :palec:

To jsem ráda, že jsem pomohla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.3.14 11:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
10.3.14 11:58

@kačka25 jj, ještě, že jsem nic dopředu neplatila. S tou Pink jsi mě dostala, jako že ji přestávají vyrábět, nebo proč ji nemají? To mě nestraš… No uvidím co mi řeknou, kdyžtak vezmu jinou barvu, tu prodám a koupím jinde tu Pink. se nedá nic dělat. Ještě, že mám TP až v červenci, by mě jinak už kleplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.3.14 12:04

@krtecek79 - se podívej na tyhle stránky, tam jsou letošní barvy http://www.chytryhracky.cz/…alo-kocarek/. Takže pokud chceš tu růžovou koupila rychle nekde, kde maji skladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
10.3.14 12:08

@kačka25 díky za info, no objednám to radši hned. Bože to jsou zase nervy kvůli pitomýmu kočáru, a to jsem myslela, že aspoň to mám z krku :-) celý dopoledne řeším jen to místo práce :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.3.14 12:19
@krtecek79 píše:
@kačka25 díky za info, no objednám to radši hned. Bože to jsou zase nervy kvůli pitomýmu kočáru, a to jsem myslela, že aspoň to mám z krku :-) celý dopoledne řeším jen to místo práce :-/

jo tak to jsme na tom úplně stejně, celý dopol neřeším nic jinýho a už sem taky na mrtvici :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
10.3.14 12:28

@Zuzinka512 právě… už abych to měla z krku. Teď mi ještě poslali z mybabystore dobrou nabídku, takže večer se asi s manželem rozhodnem (ne že by ho to až tak zajímalo, ale ať nemá pocit, že je úplně vynechán z rozhodování ;-)) a zítra nejpozději objednávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.3.14 12:33
@krtecek79 píše:
@Zuzinka512 právě… už abych to měla z krku. Teď mi ještě poslali z mybabystore dobrou nabídku, takže večer se asi s manželem rozhodnem (ne že by ho to až tak zajímalo, ale ať nemá pocit, že je úplně vynechán z rozhodování ;-)) a zítra nejpozději objednávám.

jj taky mi ji poslali takže mám o čem přemejšlet ;) jinak ten můj bude hlavně rád, že už objednám ať to bude cokoliv:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
10.3.14 12:39

Holky a to mybabystore je nějaký nový obchod? vůbec ho neznám… já mám teda buffa už od září a ted ho prodávám ale asi bych šla do jistoty. já ho kupovala v chytrých hračkách. Nevim jak AV na mě tam působí dobře, kupovala jsem si tam golfky, ale je trochu divný, že se pronajímá prostor co AV sídlí, nevíte zda se třeba nestěhují nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
10.3.14 12:42

@krtecek79 ja tam nikdy nebyla a na webu jsem koukala jen po off white, kterou jsem obj. Autosedajdu jsem chtela violet.
Je na objednani tak uvidim co to zas bude za prekvapko :mrgreen:
U AV maji jen ty cybex a tu nechci.

Ja mam TP prave taky v cervenci, na konci. Tak jsem si rikala, ze je plno casu i kdyby byla duben/kveten je mi to fuk. V cervnu zacnu byt nervozni :mrgreen:

Presne jako ty jsem se rozhodovala mezi Camem a Buffem. Chtela jsem zkusit ty povrchy. Ja vlastne, kdyz nad tim premyslim jsem jeste Buffa nazivo nevidela :mrgreen:
Ale po zkusenostech s x kocary co jsem mela u holek, po precteni teto diskuze, verim, ze bude super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí