Cam Cortina X3 Tris Evolution 2013

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
9.6.13 10:54

cam cortina x3 tris evolution 2013

Zdravím všechny,
hledala jsem diskuzi na téma tohoto nového kočárku a žádné jsem nenašla. Jde mi o tento kočárek http://www.malvik.cz/…olution-2013

Zda ho některá máte, jak se s ním jezdí jako s tříkolkou? Co zdobné kamínky, opadávají? Je snadný na manipulaci- složení do auta, vyndání z auta? Pohodlí miminka? Vím, že tento nový model má gumová kolečka, což jsem požadovala, prý zvětšili rozvor kol, aby byly dál od sebe a stabilita byla větší, je tomu tak?

Děkuji moc všem, neznám nikoho, kdo ho má. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?

Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
9.6.13 11:29

@Baruse89 nemám model 2013, ale 2008, kamínky nemá, takže neposoudím, jestli opadávají, ale rozhodně není nestabilní, korbička byla jedna z největších, co tenkrát bylo k sehnání, s trojkolkou se jezdí parádně nejen ve městě, ale projeli jsme i v terénu všude, sníh nevadí, kola máme pěnová a jsem s nimi spokojená, nepíchnu… ;)
Manipulace je snadná, aspoň pro mě, do auta vlezl i do menšího kufru, jezdím s ním už druhé dítě a pořád je v dobrém stavu… a to jsem ho nikdy nešetřila… nevím, o jak moc zvětšili rozvor kol, už tenkrát byla kolečka dost daleko, takže kočár byl stabilní i v terénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.6.13 12:28

Děkuji moc. Jsem pro něj rozhodnutá od první chvíle těhotenství. Tak snad neudělám chybu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
9.6.13 12:42

Mám zkušenost s modelem 2011 a jen doufej, že tento novej díky gumovým kolům bude pro mimi pohodlnější, protože ten náš s pěnovými koly bez odpružení, byl strašnej drncák, malej se mi budil při najetí na kamínek, klacík, hrbol a podobně, prostě hrůza, na 6 měs. jsem musela koupit starej houpavej kočár, aby se malej vůbec vyspal, no děsný, v životě bych do tohoto kočárku už nešla, ale je to každého věc, třeba bude ten novej měkčí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
9.6.13 12:45

Jinak korba byla super velká, ovladatelnej dobře, lehce skladnej, velmi malej koš, lehoučký a stabilní kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.6.13 12:57

https://www.emimino.cz/…s-evolution/
mrkni sem.Jsiu tady recenze…Ale spousta ho moc nedoprucuje… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.6.13 17:15

Ony se ty kolekce tolik neliší, tahle je nádherná, ale s cortinou se jezdí fakt blbě. Oproti jiným trojkolkám je to utrpení. Taky jsem ho měla vysněný, prodala jsem ho po 3 týdnech :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.6.13 19:29
@araw píše:
Ony se ty kolekce tolik neliší, tahle je nádherná, ale s cortinou se jezdí fakt blbě. Oproti jiným trojkolkám je to utrpení. Taky jsem ho měla vysněný, prodala jsem ho po 3 týdnech :|

a jakou jsi měla? Já ji mám a jezdí se s ní suprově… a zkoušela jsem i jiné trojkolky… tos musela mít něco s těmi prťavými kolečky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.6.13 19:34
@Regina Hero píše:
a jakou jsi měla? Já ji mám a jezdí se s ní suprově… a zkoušela jsem i jiné trojkolky… tos musela mít něco s těmi prťavými kolečky, ne?

Ne trojkolku, klasickou 2011. dokonce jsem si dokoupila i nafukovací kola :mrgreen: Byla strašně tvrdá a máme kolem dokola všude polňačky a byla třebas oproti slalomu strašně nestabilní. Mě hrozně zklamala a to se mi líbila fakt strašně moc :lol: :lol: Na tu jsem pokukovala a to jsem ještě ani mimino nečekala. Tak sen jsem si splnila, ale za ty peníze se dá sehnat určitě lepší kočárek. Ale je fakt, že ta s těma kamínkama je nádherná, nedávno jsem ho viděla u doktorky před čekárnou, fakt krásnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.6.13 19:46

@araw nestabilní? My jsme s ní projeli všechno, z Pusteven na Radhošť, Boubínský prales, já jsem s ní jezdila do lesa na houby a jezdila jsem mezi stromy, kde nebylo moc napadaných větví… lesní cesty, polní cesty… nehoupala, to ne, ale pérování aspoň trochu měla, jen se musela trochu vyjezdit a povolit ta pružina co nejvíc to šlo… jako sporťák taky super… já na ni nedám dopustit… a když jezdím po centru po těch kočičích hlavách, tak si ji nemůžu vynachválit, i když mám i jiný kočárek… vždycky sáhnu po Cortině…
S kamínkama jsem ještě naživo neviděla, ale budu se muset mrknout… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.6.13 20:56

Děkuji všem za názory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
21.6.13 11:00

Holky, pokazila se mi stříška ke sporťáku tohoto kočárku. Nevíte někdo, zda se dá koupit nová nebo neprodali byste jí některá pokud nebudete prodávat celý kočárek? Mám světle zelenou barvu tuším model 2009 nebo 10, mám ho z druhé ruky. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
reneaska
14.10.13 10:11

cam cortinax3 evolution

Ahojky, možná vstupuji do diskuze už pozdě, ale přece:-)Mám ten nejnovější model a musím říci, že me nadchl. Objela jsem si snad všechny obchody a všechny značky, a snažila se najít něco, co by 100%splnilo mé požadavky. Cortina 99%…Je stabilní, odpružená, miminko si v ní pohodlně dá ručky za hlavu, jednoduchost ve skládání a ovládání a s nafukovacími koly, úžasná v terénu.

• Citovat
  • Upravit
davidkulka
5.12.13 11:55

Reneaska: Můžu se zeptat na info ohledně sporťáku? Jde úplne do lehu a do sedu? Nesjíždí mimi? A vleze se v pohodě fusak do sporťáku s nánožníkem? díky

• Citovat
  • Upravit
295
5.12.13 12:02

Také jsme pořídili tento nejnovější model, s kamínky, ale v béžové barvě. Miminko by se mělo narodit teď na přelomu ledna/února, takže určitě napíšu zkušenosti. Sama jsem na něj velmi zvědavá, protože všude čtu rozporuplné reakce… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí