Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Viollla Já se rozhoduji mezi Babiez a Mybabystore
v Babiez dávají k BGB autosedačku za korunu a v Mybabystore zase zdarma letní stříšku a vložku. U Mybabystore je zatím výrazně lepší komunikace
Po telefonu nejsou schopni sdělit skoro nic, slíbili včera poslat mail s infem a zatím se neozvali. Jsem tam musela zajet osobně, ale stejně řadu věcí nevěděli.
Tak já napíšu do toho Mybabystore, jsou menší, já ty velký už nemusím. Dám vědět.
Na bugaboománii se o nich taky ví…děkuju.
Psala jsem do toho Mybabystore odpověděli skoro obratem, poslali nabídku, tak jsem tam i volala - do konce týdne se tam stavím, ptala jsem se na souvislost s tím Babyparkem po té mé zkušenosti s nimi. Paní mi řekla, že tam pracovala už před rokem, a že o tom ví co stalo…
Tak s beeckem zatim nejezdim, ale říkala jsem ty majitelce z chytrých hraček, ze koupím ještě ty Maclereny, oni je začali taky prodávat a ona říkala, vždyť mate Bee, a ja, ze ještě k tomu, no a ona prý, ze to Bee je o hodně lepší. Tak uvidím jak budu s Bee spokojena až vyjedeme.
Já objednavala nakonec v Babiez. Dnes mi pani volala, jelikoz ta autosedacka bude az pristi tyden, a potahy off white ze jsou na objednani. Kocarek je skladem a ten si muzu odvezt ihned.
Dokonce mi radila s autosedackou, pritom ji to mohlo byt fuk. Byla mila. Tak uvidim jeste osobni kontakt, jedu tam odpoledne na kukacku.
Ale zatim jsem v klidu. Ovsem stat se muze cokoliv ![]()
@kotýsek zalezi v jak moc velkem terenu jezdis
ja byla s Beeckem i na poli. A projelo.
Na tech kostkach bych rekla, ze ten maclaren jak ma kolecka zdvojene ze maji sirsi zaber. Dle me ![]()
Jak jedno zapadne to vedle ho vyrovna. Asi
jelikoz u beecka jak se zasekne to jedno - nejede nic ![]()
Ale celkove ja jdu do beecka zase. Ovsem mam ho jen do auta. Na OC a bezterenni vylety ![]()
@Viollla malvik udajne neni dovozce jen prekupnik. Proto ty ceny a nema povoleni vystavovat fotky. Jsem zase nekde cetla ![]()
@Viollla jj, taky mi o tom říkala
já ještě čekám na to až mi z Babiez potvrdí, zda se dá ta jejich 10% sleva Rajec využít i při tý akci autosedačka za 1 Kč. Ale lezou mi tam na nervy, že jak se jich na něco zeptám, tak nic neví a musí teprve zjišťovat.
Aha, no tak to tam teda radši volat ani nebudu, můžu se pak dozvědět, jestli ta sleva se dá uplatnit? Děkujůůůů ![]()
@krtecek79 píše:
@Viollla jj, taky mi o tom říkalajá ještě čekám na to až mi z Babiez potvrdí, zda se dá ta jejich 10% sleva Rajec využít i při tý akci autosedačka za 1 Kč. Ale lezou mi tam na nervy, že jak se jich na něco zeptám, tak nic neví a musí teprve zjišťovat.
Nedá:/ já měla ten samý dotaz a odpověď jsem dostala před chvílí ![]()
Zkuste i Anna Viktorie, když nechcete zdarma autosedačku, tak vám udělají individální slevu.
Já brala autosedačku, ale kamarádka využila slevu.
Holky kdo máte letní stříšku, využíváte ji hodně? Přemýšlím zda koupit tu v Ice Blue, vypadá moc pěkně. Ale nevím jestli to není jen na pár dní z roka… Je také z nepromokavého a větruodolného materiálu?
Moc Vám všem děkuji za informace, Mybabystore mi nakonec udělali celkem lákavou nabídku - zajedu tam a zkusím se domluvit osobně, stejně chci ten obchod vidět. Kdyžtak to zkusím asi v té Anna Viktorie. Užívejte skoroléto… ![]()
…a ještě jednu zkušenost jsem tady udělala a chtěla bych jí předat dál, asi se vyplatí si ty obchody obvolávat…
No tak musím říct, že shánění Buffala je fakr hrůza. Už jsem z toho nešťastná a asi koupím snad radši jinej kočár
V tom Babiez mě už taky štvou. Dopol mi taky volala, kvůli tomu že mnou objednaný černý potahy nejsou skladem. To byl můj ústupek protože jsem pořád chtěla růžový a ty ani nemaj v nabídce. A že se mi zeptá jestli to jde vzít bez nich a odpol se ozve. Protože objednaní lhůta 6 až 8 týdnů a to mám obavy, že ani nestíhám! Nejenom, že mají na netu pořád, že jsou skladem ale samozřejmě se ani neozvala, takže dodání do 24 hodin? Hmmm těžko
![]()