Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
11.3.14 11:10

@Viollla Já se rozhoduji mezi Babiez a Mybabystore :-) v Babiez dávají k BGB autosedačku za korunu a v Mybabystore zase zdarma letní stříšku a vložku. U Mybabystore je zatím výrazně lepší komunikace :-) Po telefonu nejsou schopni sdělit skoro nic, slíbili včera poslat mail s infem a zatím se neozvali. Jsem tam musela zajet osobně, ale stejně řadu věcí nevěděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.3.14 11:16

Tak já napíšu do toho Mybabystore, jsou menší, já ty velký už nemusím. Dám vědět.
Na bugaboománii se o nich taky ví…děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.3.14 11:49

Psala jsem do toho Mybabystore odpověděli skoro obratem, poslali nabídku, tak jsem tam i volala - do konce týdne se tam stavím, ptala jsem se na souvislost s tím Babyparkem po té mé zkušenosti s nimi. Paní mi řekla, že tam pracovala už před rokem, a že o tom ví co stalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
11.3.14 11:51

Tak s beeckem zatim nejezdim, ale říkala jsem ty majitelce z chytrých hraček, ze koupím ještě ty Maclereny, oni je začali taky prodávat a ona říkala, vždyť mate Bee, a ja, ze ještě k tomu, no a ona prý, ze to Bee je o hodně lepší. Tak uvidím jak budu s Bee spokojena až vyjedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
11.3.14 11:51

Já objednavala nakonec v Babiez. Dnes mi pani volala, jelikoz ta autosedacka bude az pristi tyden, a potahy off white ze jsou na objednani. Kocarek je skladem a ten si muzu odvezt ihned.
Dokonce mi radila s autosedackou, pritom ji to mohlo byt fuk. Byla mila. Tak uvidim jeste osobni kontakt, jedu tam odpoledne na kukacku.
Ale zatim jsem v klidu. Ovsem stat se muze cokoliv :mrgreen:

@kotýsek zalezi v jak moc velkem terenu jezdis ;) ja byla s Beeckem i na poli. A projelo.
Na tech kostkach bych rekla, ze ten maclaren jak ma kolecka zdvojene ze maji sirsi zaber. Dle me :nevim:
Jak jedno zapadne to vedle ho vyrovna. Asi 8) jelikoz u beecka jak se zasekne to jedno - nejede nic :mrgreen:

Ale celkove ja jdu do beecka zase. Ovsem mam ho jen do auta. Na OC a bezterenni vylety ;)

@Viollla malvik udajne neni dovozce jen prekupnik. Proto ty ceny a nema povoleni vystavovat fotky. Jsem zase nekde cetla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.3.14 12:08

@Viollla jj, taky mi o tom říkala :-) já ještě čekám na to až mi z Babiez potvrdí, zda se dá ta jejich 10% sleva Rajec využít i při tý akci autosedačka za 1 Kč. Ale lezou mi tam na nervy, že jak se jich na něco zeptám, tak nic neví a musí teprve zjišťovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.3.14 12:13

Aha, no tak to tam teda radši volat ani nebudu, můžu se pak dozvědět, jestli ta sleva se dá uplatnit? Děkujůůůů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
11.3.14 12:19
@krtecek79 píše:
@Viollla jj, taky mi o tom říkala :-) já ještě čekám na to až mi z Babiez potvrdí, zda se dá ta jejich 10% sleva Rajec využít i při tý akci autosedačka za 1 Kč. Ale lezou mi tam na nervy, že jak se jich na něco zeptám, tak nic neví a musí teprve zjišťovat.

Nedá:/ já měla ten samý dotaz a odpověď jsem dostala před chvílí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
11.3.14 12:24

Tady je taska Kaviar Gauche na kocarku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.3.14 12:36

@krtecek79 @Viollla

Zkuste i Anna Viktorie, když nechcete zdarma autosedačku, tak vám udělají individální slevu.
Já brala autosedačku, ale kamarádka využila slevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
11.3.14 13:00

Holky kdo máte letní stříšku, využíváte ji hodně? Přemýšlím zda koupit tu v Ice Blue, vypadá moc pěkně. Ale nevím jestli to není jen na pár dní z roka… Je také z nepromokavého a větruodolného materiálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.3.14 13:15

Moc Vám všem děkuji za informace, Mybabystore mi nakonec udělali celkem lákavou nabídku - zajedu tam a zkusím se domluvit osobně, stejně chci ten obchod vidět. Kdyžtak to zkusím asi v té Anna Viktorie. Užívejte skoroléto… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.3.14 13:37

@Viollla tak ja tim pádem jdu taky do mybabystore :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.3.14 13:53

…a ještě jednu zkušenost jsem tady udělala a chtěla bych jí předat dál, asi se vyplatí si ty obchody obvolávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.3.14 18:07

Zuzinka512

No tak musím říct, že shánění Buffala je fakr hrůza. Už jsem z toho nešťastná a asi koupím snad radši jinej kočár :,( V tom Babiez mě už taky štvou. Dopol mi taky volala, kvůli tomu že mnou objednaný černý potahy nejsou skladem. To byl můj ústupek protože jsem pořád chtěla růžový a ty ani nemaj v nabídce. A že se mi zeptá jestli to jde vzít bez nich a odpol se ozve. Protože objednaní lhůta 6 až 8 týdnů a to mám obavy, že ani nestíhám! Nejenom, že mají na netu pořád, že jsou skladem ale samozřejmě se ani neozvala, takže dodání do 24 hodin? Hmmm těžko :pocitac: :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí