Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloHolky myslite ze se hodi pinkie taska k Buffu?:-)) mám na leto ruzovou strisku ![]()
@Anonymní píše:
@Vanda Adamcova mluvite od veci.. Ptala jsem se v cem jste absolutne autorizovany a co mate extra? Nebo snad nevite co odpovedet?
treba dodaci lhuty a zapujceni prepravniho bagu;-)
Ja teda prvni bgb kupovala v babyparku a strasny. Buffa jsem kupovala u Vandy Adamcovy a dobry. Hned jsem mela kocarek skladem, ale ze by byl extra servis to rict nemuzu. Kocarek mi pani nesestavila ptz nemela cas ale jinak byla ochotna. Strisku usem pak dokoupila u AV ptz nikde jinde ho nemeli. Golfky jsem kupovala tajy v AV, meli 20% na skladovky. Chytry hracky nikdy akce ani slevy nemaji. Buffa ted prodavam a pristi rok az bude druhy tak narovinu koupim tam kde bude akce, tak to bohuzel je. Kamaradka ted nakupila vse v baby centru v Pardubicich kde dostala slevu a jeste 10% na bgb. Tak co by v chytrych hrackach mela navic? Jaky sluzby? Ano, kocarek jsem mela hned, ale jinak mi ho dali v krabici, nemohla jsem zaplatit 25tis kartou. Zase tak super mi to neprislo. Jen jsem ho mela hned a nemusela jsem cekat.
Prvni BGB Cameleon jsem kupovala u A&V. Na kocarek jsem cekala temer 3 mesice. Je pravda, ze jsem byla na tak dlouhou cekaci dobu upozornena. Dalsi BGB Bee+ jsem kupovala uz @Vanda Adamcova v Chytrych hrackach. Zde byl servis naprosto uzasny. Kocarek mi ochotne ukazali i sestavili. Podotykam, ze se jednalo o Bee+ v limitovane edici, u vsech ostatnich autorizovanych prodejcu mi bylo receno, ze uz neni a nebude. Nakonec jsem objednala prave v Chytrych hrackach a kocarek jsem mela do 14-ti dnu. ![]()
Za sebe muzu chytry hracky jen doporucit. S babyparkem uz nechci mit nic spolecneho. Nelibi se mi jejich chovani k zakaznikovi, ktery tam chce nechat balik penez za kocar. Dodaci lhuty taky strasny…
Chytrym hrackam jsem poslala email s dotazem, kdy bude kocarek skladem (na netu meli napsano do 14-ti dni). Obratem mi pani odpovedela. Kocarek jsem mela doma asi za 4 dny. Tomu se rila rychlost. Ne jako v babyparku, kde me nechali cekat 8 tydnu a pak v zaveru prodali kocar nekomu jinemu a nechali mi jen boudu. Musela bych cekat dalsich 6-8 tydnu. AaV nemeli od bugaboo skladem nic, tak pro me palec dolu…
Chytry hracky jsou moje jednicka a budu se k nim rada vracet ![]()
Trochu z jiného soudku (než kdo lépe prodává…
), holky, co dáváte do hluboké korbičky na jaro a léto… Podložku, prostěradélko…polštářek?? Nebo jakou deku…? Už jsem se dřív ptala, ale nikomu se nechce mi poradit, tak zkouším, jestli dostanu nějaké tipy pro inspiraci… ![]()
@Julika píše:
Trochu z jiného soudku (než kdo lépe prodává…), holky, co dáváte do hluboké korbičky na jaro a léto… Podložku, prostěradélko…polštářek?? Nebo jakou deku…? Už jsem se dřív ptala, ale nikomu se nechce mi poradit, tak zkouším, jestli dostanu nějaké tipy pro inspiraci…
bambusovou osusku- takovou tu vtsi plenu. mam pink a v dmku maji tyle pleny v uplne stejny ruzovy;-)
@88petra Děkuji za tip, Kikko plenky mám, ale chtěla bych spíš přímo nějaký set a dečkou…
@Vanda Adamcova Paní Vando, myslím si, že přečíst si zde reakce zákazníků, abyste věděla, co ještě vylepšit, není vůbec od věci… Ale vstupovat do této diskuze (a hlavně tímto způsobem - obhajovat exkluzivitu Vašeho obchodu) není zcela na místě… ![]()
Vando, Vaše snaha prezentovat zde svůj obchod je jistě chválihodná, ale neměla byste přitom lhát. Není pravda, že jako jediní můžete mít Kaviar Gauche. Taška z této kolekce byla nabídnuta i jinému obchodu, ale ten ji slušně odmítl, protože se jedná o půl roku starou kolekci.
Je tedy, pravda, že ji nyní máte jako jediní, ale není to proto, že na ní máte exkluzivitu. Myslím, že těmito výroky si jedině škodíte a je to škoda.
Stejně tak ostatní věci jako nabídka doplňků, zapůjčení náhradního podvozku nebo limitky jsou standardní věci, které ostatní prodejci běžně mají také.
S tím servisním technikem máte nyní asi pravdu, když Babypark již zkrachoval. Ale předtím to měl i Babypark.
Prosím neberte to jako útok na Vás nebo CHH, ale jen mi vadí, když je zde prezentováno jako nadstandard něco, co není.
Jinak Vám přeji mnoho úspěchů s Vašimi obchůdky.
Příspěvek upraven 16.03.14 v 14:05
@Vanda Adamcova no prislo mi ze nevite. A ja tam nevidim nic urazlivyho
kdyz tvrdite ze jste absolutne nej tak taky musite mit duvody.
@Freezz Myslím, že férovější je, když tady paní @Vanda Adamcova na rovinu prezentuje svůj obchod pod svým jménem a nezapojuje se do diskuze jako Vy v „převleku za maminku, která řeší BGB Buffalo“…
@smale Ted procitam vsechny prispevky pani @Freezz a konkurence je to na 100% ![]()
@Freezz z jakeho obchodu si? Mybabystore?