Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Ivett z MKpíše:
Jo jasně, o sand základně vím, i o all black variantě, já to myslela spíš, co je jako základ kočárku, že se to nemusí dokupovat, to jestli si zvolí barvu černou nebo základnu sand, tak to už jsem brala jako samozřejmost, to je každého volba…
Dobrý den Ivett,
v základu je:
Teoreticky by do základu měla patřit i stříška, ale z důvodu velkého výběru barevné stříšky se účtuje zvlášť.
Některé obchody uvádí konečnou cenu vč. stříšky, ale většina bez ní.
Hezký den
AV
@88petra píše:
ahoj, prosim te nemas nejakej tip na nejakou tasticku na plastenku u beecka? U buffa vozim univerzalni zmackanou v te kapse v kosiku a ted premyslim jak u beecka… diky
Ahojky. zatím taštičku na pláštěnku nemám. Ale nechala jsem si ji šít na jané slalom u paní z mimibazaru. Šije taštičky na pláštěnky i pro bugaboo bee
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Šije i boudičky atd…
@cosinka píše:
Ahojky. zatím taštičku na pláštěnku nemám. Ale nechala jsem si ji šít na jané slalom u paní z mimibazaru. Šije taštičky na pláštěnky i pro bugaboo bee
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Šije i boudičky atd…
jeee dekuju;-) ja dneska objednala letni strisku a podlozku- s tou striskou sem rozmalena z buffa a dneska jak svitilo slunicko, tak mi chybela… tak se uz tesim- budu mitall black se soft pink
a ted resim, ze mam jeste tu woolmark podlozku, tu asi necham v buffovi, a resim jakou letni strisku k ty sedivy strane- mam zatim pink potahy, ale jezdim s nim na dlouhy prochazky a dneska mi prislo, ze tam mela mala vedro, takze na uplny leto nee. co myslite, co se hodi k ty sedy? Pokud by nekdo mel doma, budu vdecna za fotodokumentaci;-)
@88petra Ted nevim, co presne mas v sede barve
a na kterym kocarku
![]()
Ale kazdopadne k sede se hodi kazda barva.
Ja blbec jsem si koupila letni strisku ve stribrne barve - je to stary model. Ale zase za 300, nekup to. Stejne ji asi vemu jen na dovolenou.
Do becka podlozku nemam. Ma ji svagrova a pry ji nevyuziva, tak nevim jestli by jsme ji vyuzili.
Koukam, ze se ted vsichni prodejci predhani s darkama zdarma s autosedackama atd. To je asi nejakej boj, nebo co
![]()
@cosinka píše:
@88petra Ted nevim, co presne mas v sede barve![]()
a na kterym kocarku
![]()
Ale kazdopadne k sede se hodi kazda barva.
Ja blbec jsem si koupila letni strisku ve stribrne barve - je to stary model. Ale zase za 300, nekup to. Stejne ji asi vemu jen na dovolenou.
Do becka podlozku nemam. Ma ji svagrova a pry ji nevyuziva, tak nevim jestli by jsme ji vyuzili.Koukam, ze se ted vsichni prodejci predhani s darkama zdarma s autosedackama atd. To je asi nejakej boj, nebo co![]()
![]()
sem to napsala zmatene, holt pozde vecer;-) takze: ta vlnena podlozka, co je z druhy strany sediva- tunecham v buffovi. Jenze bych k ni potrebovala letni strisku v barve sand, proze ma v te sand barve okraje-takovou ale bgb nedela:-( tak premyslim, ktera k tomu bude nejmin jak pest na oko- a tu ruzovou nechci, kdyz ji budu mit na beecku, tak at mam zmenu;-) tak nevim, glacier, arctic, khaki…
Jinak od pani danuse sem si na bee objednala clonu (k cerny strisce), nanoznik a obal na plastenku, tak dekuju za tip;-)
@88petra Tak jsem na to koukla a zvolila bych asi stříšku arctic grey.
Já teď chytám slinu na tu stříšku v barvě ice blue ![]()
Jinak paní Danuše je super ![]()
Ještě na bečko doporučuji organizér. Je super, nemůžu si ho vynachválit
![]()
http://www.chytryhracky.cz/…er-5309.html
Holky, máte některá bgb moskytiéru? Jaká je? Myslím, jak sedí, jestli se lehce sundává a nasazuje a jaké je barvy… Nějak to z fotky v shopech nevidím…
@Julika - mám ji koupenou, ale ještě jsem ji ani nevyndala z krabičky. Kdyz vydrzis, tak ji zitra nebo v pondělí vyzkouší ma napisu.
@Julika - tak moskitiera barva bila, nandava se dobre, sedi taky dobre. Jenom kolem toho uchytu madla zespoda trochu dira. Ale to jinak nejde. Ale pohledove nic moc, tedy pro me. Ja to mam spos na zahradu na spani.
@kačka25 prosim te nedavej sem ty fotky s kaviar gauche, nebo si ji budu muset koupit!;-)
Díky za info, ale to asi nemělo patřit mě, já Buffalo doma dávno mám i s barevným potahy a vím co v ceně bylo a nebylo, odpovídala jsem na dotaz co tu padl…:-)
@www.annaviktorie.cz píše:
Dobrý den Ivett,
v základu je:
- podvozek vč. kol
- konstrukce na lůžko a sportovní sedačku
- tyčky na na natažení stříšky
- látkový potah sportovní sedačka vč. 5ti bodových pásů s polstrováním
- látkový potah hlubokého lůžka vč. matrace a potahu
- nákupní košík
- plátěnka
Teoreticky by do základu měla patřit i stříška, ale z důvodu velkého výběru barevné stříšky se účtuje zvlášť.
Hezký den
Některé obchody uvádí konečnou cenu vč. stříšky, ale většina bez ní.
AV
@kačka25 Já chci taky růžovýýýýý kočárek…
Krásný a s taškou paráda!!! Ale teda ta moskytiéra mě zklamala. Já mám z předchozího kočáru UNI černou a koukám, že kupovat origoš BGB asi nebudu… Taky ji máme na spaní na terase. Tak s ní asi stejně parádu nenadělám. Ale přesto, je to tato: http://www.chytryhracky.cz/…ra-6420.html ???
Na reálném fotu vypadá teda fakt jinak… Moc díky za info i fotku… ![]()
Holky, poraďte mi ještě: máte taky na Buffovi pokrčenou stříšku z toho, jak je občas sklopená?? Dá se tomu nějak pomoct??? ![]()