Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1430
26.3.14 08:42
@petulatko píše:
Ale v létě urcite nebude třeba kryt na lůžko.

Tak super :dance:. Děkuji :andel: U prvího jsme měla jiný kočár a už si moc nepamatuji, jak to bylo v létě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
26.3.14 08:49

@janicce Ale je teda fakt, ze já jsem zas zvažovala tu letní stříšku na uplne malý mimco, aby mu jakože netáhlo na hlavu tema otvorama :D První dcera mela odvětrávání az potom v roce na léto, tak Nevim. Ale tak stříška se neztratí a bud použiju hned nebo az za rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
26.3.14 08:53

@petulatko Já mám termín za měsíc, takže malému budou v létě 3-4m. Budu to asi řešit operativně - pokud teda budu mít to štěstí a stříšky budou skladem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
26.3.14 09:00

@janicce jo tak to asi využiješ už. Ja mam koncem května a myslím, ze ji taky využiju. Treba az v pulce leta, ale myslím, ze jo. Ale už se nemůžu dockat první jizdy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
26.3.14 09:01
@petulatko píše:
Ale už se nemůžu dockat první jizdy :oops:

Mi povídej :pankac:
Já se v prvé řadě těším, až mi příjde domů. Snad to bude brzy :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
26.3.14 09:05

@janicce no my jsme se jeste s mamkou domluvili, ze kočár dame do porodu k ni, takze já se ho dočkám az pak. Ja bych si ho vzala domu hned, ale mamka je na tohle pověrčivá, takze jsem ji vyhověla a bude ho hlidat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
26.3.14 09:30

Ono jev ty normalni ale vazne hic, kamaradka ji vloni uzila na kvetnovyho od cervna do zari, jinak by se mladej uvaril. ja rodilana konci srpna, takze ji budu potrebovat az letos;-) mimochodem kamaradka uz ji zas nahodila a je s ni strasne spokojena, ma ji teda na camovi, ale sou stejny;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.3.14 14:33

@Zuzinka512 no je možný, že je mám já, protože byly prý poslední ;-) a když jsem se tehdy v Babiez ptala, zda jde ta akce Rajec kombinovat s akci autosedacka, tak mi vylozene do mailu napsala paní z Babiez, že to kombinovat nejde… Tak i to, kromě toho že v babiez nemeli kocar s cernym ramem na e-shopu a ruzovy potahy, rozhodlo, že jsem to tam nakonec neobjednala. Tak si pak vyber no, když tobě to normálně vzali… a to jsem tam kvůli tomu dvakrát volala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.3.14 18:03
@krtecek79 píše:
@Zuzinka512 no je možný, že je mám já, protože byly prý poslední ;-) a když jsem se tehdy v Babiez ptala, zda jde ta akce Rajec kombinovat s akci autosedacka, tak mi vylozene do mailu napsala paní z Babiez, že to kombinovat nejde… Tak i to, kromě toho že v babiez nemeli kocar s cernym ramem na e-shopu a ruzovy potahy, rozhodlo, že jsem to tam nakonec neobjednala. Tak si pak vyber no, když tobě to normálně vzali… a to jsem tam kvůli tomu dvakrát volala.

JJ to asi máš :D Mě taky řekla, že maj poslední:) Jinak v tom Babiez, já prostě udělala přes net objednávku a ten kód to vzalo. Čekala jsem jestli mi třeba řekno u, že to nejde takhle. Protože vím, že sem to tady četla, že někomu řekli, že to nejde kombinovat. No a nic..a kočárek včera došel, takže dobrý. Takže přesně jak říkáš, tak si vyber :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.3.14 18:12

@Zuzinka512 njn, mě to taky napadlo, že bych to tak udělala a viděla bych co se stane, jenže když tam neměli ten kočárek s černým rámem, ani růžový potahy (ani ty soft pink) a měli na webu sedačky v barvách, které jsem fakt nechtěla (přitom v prodejně mi říkali mnohem víc barev), tak se mi to zdálo příliš komplikovaný, že jsem se na to vykašlala, objednala v Mybaby a dostala k tomu zdarma letní stříšku a vložku do sportovní sedačky + 5% slevu na vše a pak v mallu tu autosedačku za 2500 Kč. Takže mi to vyšlo cca na stejno a bez nervů :-)Se mi zdá, že mi teda v Babiez kecali, protože se jim nechtělo kombinovat slevy, no tak přišli o kšeft no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.3.14 19:46

Holky co je za akci ten Rajec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.3.14 19:49

Zuzinka512

@krtecek79 píše:
@Zuzinka512 njn, mě to taky napadlo, že bych to tak udělala a viděla bych co se stane, jenže když tam neměli ten kočárek s černým rámem, ani růžový potahy (ani ty soft pink) a měli na webu sedačky v barvách, které jsem fakt nechtěla (přitom v prodejně mi říkali mnohem víc barev), tak se mi to zdálo příliš komplikovaný, že jsem se na to vykašlala, objednala v Mybaby a dostala k tomu zdarma letní stříšku a vložku do sportovní sedačky + 5% slevu na vše a pak v mallu tu autosedačku za 2500 Kč. Takže mi to vyšlo cca na stejno a bez nervů :-)Se mi zdá, že mi teda v Babiez kecali, protože se jim nechtělo kombinovat slevy, no tak přišli o kšeft no :-)
je fakt že autosedačku jsem chtěla černou a nakonec mám růžovo fialovou :) Ale tak hlavně, že máme aspoň kočáry už konečně po těch stresech ať je to jak chce :potlesk: :dance:
@gustik píše:
Holky co je za akci ten Rajec?
a jinak Gustiku ;) ta akce je myšlená tahle http://www.rajec.com/…sve-nejmensi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.3.14 19:50

@gustik koupíš si kojeneckou vodu Rajec, dole na etikete je kod, ten vlozis do objednávky na webu Babiez a máš 10 % slevu :-) plus je tam i nějaké slosování či co :-) budu tam objednávat nějaké doplňky ke kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.3.14 19:52

@Zuzinka512 to je pravda :-) teda já ho nemám ještě doma, termín mám až v červenci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.3.14 20:22

Zuzinka512

@krtecek79 píše:
@Zuzinka512 to je pravda :-) teda já ho nemám ještě doma, termín mám až v červenci :-)

No my ho doma máme a musím říct, že je to sranda v našem pidi bytě :D Ale ještě není teda složenej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí