Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@petulatko píše:
Ale v létě urcite nebude třeba kryt na lůžko.
Tak super
. Děkuji
U prvího jsme měla jiný kočár a už si moc nepamatuji, jak to bylo v létě ![]()
@janicce Ale je teda fakt, ze já jsem zas zvažovala tu letní stříšku na uplne malý mimco, aby mu jakože netáhlo na hlavu tema otvorama
První dcera mela odvětrávání az potom v roce na léto, tak Nevim. Ale tak stříška se neztratí a bud použiju hned nebo az za rok ![]()
@petulatko Já mám termín za měsíc, takže malému budou v létě 3-4m. Budu to asi řešit operativně - pokud teda budu mít to štěstí a stříšky budou skladem ![]()
@janicce jo tak to asi využiješ už. Ja mam koncem května a myslím, ze ji taky využiju. Treba az v pulce leta, ale myslím, ze jo. Ale už se nemůžu dockat první jizdy ![]()
@petulatko píše:
Ale už se nemůžu dockat první jizdy
Mi povídej ![]()
Já se v prvé řadě těším, až mi příjde domů. Snad to bude brzy
![]()
@janicce no my jsme se jeste s mamkou domluvili, ze kočár dame do porodu k ni, takze já se ho dočkám az pak. Ja bych si ho vzala domu hned, ale mamka je na tohle pověrčivá, takze jsem ji vyhověla a bude ho hlidat ![]()
Ono jev ty normalni ale vazne hic, kamaradka ji vloni uzila na kvetnovyho od cervna do zari, jinak by se mladej uvaril. ja rodilana konci srpna, takze ji budu potrebovat az letos;-) mimochodem kamaradka uz ji zas nahodila a je s ni strasne spokojena, ma ji teda na camovi, ale sou stejny;-)
@Zuzinka512 no je možný, že je mám já, protože byly prý poslední
a když jsem se tehdy v Babiez ptala, zda jde ta akce Rajec kombinovat s akci autosedacka, tak mi vylozene do mailu napsala paní z Babiez, že to kombinovat nejde… Tak i to, kromě toho že v babiez nemeli kocar s cernym ramem na e-shopu a ruzovy potahy, rozhodlo, že jsem to tam nakonec neobjednala. Tak si pak vyber no, když tobě to normálně vzali… a to jsem tam kvůli tomu dvakrát volala.
@krtecek79 píše:
@Zuzinka512 no je možný, že je mám já, protože byly prý poslednía když jsem se tehdy v Babiez ptala, zda jde ta akce Rajec kombinovat s akci autosedacka, tak mi vylozene do mailu napsala paní z Babiez, že to kombinovat nejde… Tak i to, kromě toho že v babiez nemeli kocar s cernym ramem na e-shopu a ruzovy potahy, rozhodlo, že jsem to tam nakonec neobjednala. Tak si pak vyber no, když tobě to normálně vzali… a to jsem tam kvůli tomu dvakrát volala.
JJ to asi máš
Mě taky řekla, že maj poslední:) Jinak v tom Babiez, já prostě udělala přes net objednávku a ten kód to vzalo. Čekala jsem jestli mi třeba řekno u, že to nejde takhle. Protože vím, že sem to tady četla, že někomu řekli, že to nejde kombinovat. No a nic..a kočárek včera došel, takže dobrý. Takže přesně jak říkáš, tak si vyber
![]()
@Zuzinka512 njn, mě to taky napadlo, že bych to tak udělala a viděla bych co se stane, jenže když tam neměli ten kočárek s černým rámem, ani růžový potahy (ani ty soft pink) a měli na webu sedačky v barvách, které jsem fakt nechtěla (přitom v prodejně mi říkali mnohem víc barev), tak se mi to zdálo příliš komplikovaný, že jsem se na to vykašlala, objednala v Mybaby a dostala k tomu zdarma letní stříšku a vložku do sportovní sedačky + 5% slevu na vše a pak v mallu tu autosedačku za 2500 Kč. Takže mi to vyšlo cca na stejno a bez nervů
Se mi zdá, že mi teda v Babiez kecali, protože se jim nechtělo kombinovat slevy, no tak přišli o kšeft no ![]()
@krtecek79 píše:je fakt že autosedačku jsem chtěla černou a nakonec mám růžovo fialovou
@Zuzinka512 njn, mě to taky napadlo, že bych to tak udělala a viděla bych co se stane, jenže když tam neměli ten kočárek s černým rámem, ani růžový potahy (ani ty soft pink) a měli na webu sedačky v barvách, které jsem fakt nechtěla (přitom v prodejně mi říkali mnohem víc barev), tak se mi to zdálo příliš komplikovaný, že jsem se na to vykašlala, objednala v Mybaby a dostala k tomu zdarma letní stříšku a vložku do sportovní sedačky + 5% slevu na vše a pak v mallu tu autosedačku za 2500 Kč. Takže mi to vyšlo cca na stejno a bez nervůSe mi zdá, že mi teda v Babiez kecali, protože se jim nechtělo kombinovat slevy, no tak přišli o kšeft no
@gustik píše:a jinak Gustiku
Holky co je za akci ten Rajec?
@gustik koupíš si kojeneckou vodu Rajec, dole na etikete je kod, ten vlozis do objednávky na webu Babiez a máš 10 % slevu
plus je tam i nějaké slosování či co
budu tam objednávat nějaké doplňky ke kočárku.
@Zuzinka512 to je pravda
teda já ho nemám ještě doma, termín mám až v červenci ![]()
@krtecek79 píše:
@Zuzinka512 to je pravdateda já ho nemám ještě doma, termín mám až v červenci
No my ho doma máme a musím říct, že je to sranda v našem pidi bytě
Ale ještě není teda složenej ![]()