Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Julika - myslim, ze to je stejna. Ja kupovala v Chytrých hračkách, originál Bugaboo. Ale fakt zádný slagr. Asi tak na zahradu. A růžový kočár si užívám. Ted se uz těším na ten all black se soft pink boudickou. ![]()
@kačka25 Tak to já budu muset drandit s modrým a těšit se budu na soft pink a all black fotky… ![]()
Holky,
dnes jsem zkusila na Buffa nasadit kola z Donkey. Velikostně jsou úplně stejná, ta Donkey nafukovací jsou dokonce o půl kila lehčí, ale to nejdůležitější - s kočárem se mnohem lépe jede, snadněji se ovládá a je jakoby odpruženější
Fakt super!! ![]()
@kačka25 Ta taška je fakt nádherná. ![]()
Jsi s ní spokojená? Jak se nosí na rameni? Je pohodlná a praktická?
Ahojte holky, doufam ze se na me nebudete zlobit, ale vternu se s dalsi otazeckou ohledne bgb.
O vikendu jsem se jela na nej podivat do obchodu, no stal vedle sebe buffallo a cameleon. Cameleon vypadal mensi a je i lehci. Jedine + na tom buffalovi jsem shledala ty velka predni kola. Jake ma podle vas a vasich zkusenosti dalsi vyhody buff a co vas domnelo k rozhodnuti pro nej a ne pro cameleona??? Moooc dekujiii ![]()
@sabusssa U mě jednoznačně to, že zvládá terén…
Bydlíme na vesnici a prochajdíme se i do lesa…
A nechci Cameleona hanit - protože jsem si ho vybrala jako prvního a teprve potom jsem zjistila, že se brzo začne prodávat terénní brácha Buffalo - ale mě se Buff i více líbí…
@sabusssa Zvaž, zda budeš častěji s kočárem zdolávat terén nebo ho skládat do auta či jezdit po hladkém městském terénu…
@Julika jeee dekuji za super rychlou odpoved. A mela si srovnani tech sportovnich sedacek??? Jsou rozmerove stejne?? Taky mi prisla na cameleona mensi a peknejsi, no manzel je pro buffa… ![]()
@Julika hodne cestuji autem, takze skladat budu. No jsme vyletnici takze teren bude muset kocar zvladat taky ![]()
Ja sk vzdy myslela ze kocarek budu mit do mesta a na tury a na plaz budu nosit toho klokanka. No buhvi jak to bude. Termin mame v cervnu. Takze jeste trosku cas. 1.dubna vyjde nova olivove zelena barvicka.
@sabusssa Já se nakonec rozhodla pro cameleona. Za mě jeho plus je, že vypadá elegantněji, je lehčí, jezdím skoro každý den autem a mám už staršího syna a se dvěmi to asi sranda nebude. Plusy pro buffa byly, že projede vším, sportovní sedačka je skutečně větší, posazovala jsem do obou našeho skoro 3letého syna, ale už působí robustněji.
Protože mám kočárků víc a můžu vytáhnout v případě potřeby jiný s nafukovacími koly, tak jsem se rozhodla pro ten cameleon.
@sabusssa Tak to je těžké, buď dva kočáry nebo raději Buffa, protože ten terén zvládne a o Camovi mám pochybnosti… Srovnání sport sedaček nemám, ale myslím, že by měly být totožné… Buff je akorát robustnější a uložen výše.. Ale jistá si nejsem, snad ti ještě poradí holky. Nevím, jestli se vše dá zvládnout s klokankou, moc bych na to nespoléhala…
Ahojky holky, tak jsem nadšená
Dneska mi dorazil Buffík, jupíííí…Po všech těch problémech s Babyparkem už je doma. Brala jsem ho nakonec v Babiez a musím říct, že komunikace nakonec moc fajn. Po počátečních problémech s tím co není skladem a mělo být, nakonec dorazilo dneska všechno:)Nakonec mě celá sada s autosedačkou vyšla na necelých 27000, což je paráda:)Už se těším až vyrazíme, ale to si ještě pár týdnů počkám ![]()
@sabusssa Tak já zatím srovnávala jen v Babiez na ukázce terénů, co tam mají v obchodě, protože mimčo čekáme až v červenci. Buff u mě vyhrál, protože mi přišel takový bytelnější, tolik neskákal na kostkách a je lépe přístupný košík. U Cama mi hlavně vadilo, že ty zimní přední kola jsou pevná a pak je kočár hůř ovladatelný. Budeme jezdit hodně ve městě (Praha) a přišlo mi, že Cam není na kostkách to úplně pravé. Ježdění v terénu nás u našich čeká taky. Máme velký auto, takže mi bylo celkem jedno, že je Buff trochu těžší a větší.
@krtecek79 Dekuji moc za dalsi reakci. ![]()
ach to rozhodovani - ja se z toho zblaznim. Mame jeste cas, mimi ma termin az v cervnu - tak chci stejne jeste pockat jestli se nebojevi 1.5.14 nejake nove barvicky ![]()
Skoda, ze u nas neni teren konkretne dany. Jelikoz manzel je na cestach a jezdi jen vikendy, tak je pro me dulezity, abych kocar dokazala aboslutne ovladat sama. Jak nest do schodu, tak skladat do auta apod… tim u me prevazuje Chameleon.
No na druhe strane, vikendy jezdime na plaz nebo na hory… vecne se psem po turach a tady zase vitezi buffalo.
Vozite holcicky v Bufalu?
debilni otazka, ale me prijde moc veliky, a my ocekavame holcicku, ktera bude predpokladam malinka ![]()
Uz jste videli tu novou kolekci banan???
![]()
Tak podle popisu, na co ho budete využívat a podle toho co vidím dneska doma bych se Buffíka nebála:) Je pravda, že CAM je asi trochu lehčí a elegantnější ale Buff mi přijde takovej všestranější:)a my ho máme na ježdění v Praze sice ale i na Vysočině u našich a nechci řešit žádnej terén:)A jinak ho mám pro holčičku a nebojím se toho
Ale vím jak ti je, já to taky pořád řešila:)Třeba dneska sem šla a potkávala samá Camíky:)no už se fakt těším na výjezd:)Jediný co, tak snad se nám dobře vejde do naší malý Fabie
![]()