Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1430
25.3.14 17:34

Já už se taky Buffa nemůžu dočkat :dance:. Měl by přijít tak do týdne. Tak jsem zvědavá. Původně jsem měla objednávku v Babyparku, ale víte, jak to dopadlo… resp. nedopadlo :zed: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.3.14 17:45
@janicce píše:
Já už se taky Buffa nemůžu dočkat :dance:. Měl by přijít tak do týdne. Tak jsem zvědavá. Původně jsem měla objednávku v Babyparku, ale víte, jak to dopadlo… resp. nedopadlo :zed: :pocitac: :pocitac:

Já to vím, protože jsem ji tam měla taky :pocitac: :zed: Ale te´d si říkám, že jsem i ráda, že to nevyšlo! Protože, řešit pak ještě nějaký reklamace teda nevím nevím :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
25.3.14 17:51

@Zuzinka512 S těmi reklamacemi je to pravda. Taky jsem ve finále ráda, že jsem objednala jinde. Jen mě rozčiluje, že vlastně do této doby se nikdo z Babyparku neobtěžoval zvednout telefon a obovlat zákazníky, že jim ruší objednávku. Dozvěděla jsem se to až z této diskuze. Kdybych si to tady nepřečetla, tak asi do teď čekám jako trubka na kočár :zed: :pocitac:. Nebo Tobě dali vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.3.14 18:01
@janicce píše:
@Zuzinka512 S těmi reklamacemi je to pravda. Taky jsem ve finále ráda, že jsem objednala jinde. Jen mě rozčiluje, že vlastně do této doby se nikdo z Babyparku neobtěžoval zvednout telefon a obovlat zákazníky, že jim ruší objednávku. Dozvěděla jsem se to až z této diskuze. Kdybych si to tady nepřečetla, tak asi do teď čekám jako trubka na kočár :zed: :pocitac:. Nebo Tobě dali vědět?

Ne já sem tam volala právě sama, potom, co mi někdo řekl, že tam byl a bylo to tam jak před zavřením. A taky sem někde četla, že někomu objednávku zrušily. Tak sem si tam radši zavolala. Ale vytočili mě taky :twisted: :pocitac: No ikdyž nakonec po těch stresech, jsem na to ještě vydělala :* :dance: A ty si ho brala kde? Já pořád váhala mez Babiez a Mybaby kvůli délce dodání. Ale nakonec sem ráda, zato jak to dopadlo všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
25.3.14 18:07

@Zuzinka512 Já tam taky volala, ale asi už pozdě - měli na všech číslech hlasové schránky :pocitac:. Já objednala v Mybaby 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.3.14 20:58
@janicce píše:
@Zuzinka512 Já tam taky volala, ale asi už pozdě - měli na všech číslech hlasové schránky :pocitac:. Já objednala v Mybaby 8)
no já tam chtěla taky:)ale když jsem si to propočetla nakonec mi to v Babiez vyšlo levnějc:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.3.14 21:30

@janicce @Zuzinka512 no já měla taky původně objednávku v Babyparku a taky mi nevolali, musela jsem sama… no nakonec jsem spokojená, protože mezitím vyšel Buff s černým rámem a ten se mi líbil víc, takže jsem šla do něj :-) objednala jsem v Mybaby, protože měli ještě tu barvu pink, v babiez ji neměli :-) autosedačku maxicosi pebble jsem nakonec pořídila v mallu za poloviční cenu, takže i mě to vyšlo výhodněji :-) v babiez mě naštvali s děsnou komunikací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.3.14 06:29
@krtecek79 píše:
@janicce @Zuzinka512 no já měla taky původně objednávku v Babyparku a taky mi nevolali, musela jsem sama… no nakonec jsem spokojená, protože mezitím vyšel Buff s černým rámem a ten se mi líbil víc, takže jsem šla do něj :-) objednala jsem v Mybaby, protože měli ještě tu barvu pink, v babiez ji neměli :-) autosedačku maxicosi pebble jsem nakonec pořídila v mallu za poloviční cenu, takže i mě to vyšlo výhodněji :-) v babiez mě naštvali s děsnou komunikací…
nakonec můžem bejt vlastně rády:D jinak v Babiez sem ze začátku taky nadávala na komunikaci, ale pak už to bylo v pohodě:)na ty sedačky v mallu sem taky koukala:D Taky sem chtěla růžový potahy, v tom Mybaby je kvůli mě, dala paní do eshopu abych si je mohla dát do košíku:) Objednávku už jsem měla, ale 2krát nešla zaplatit. Takže asi znamení:) Mezitím jsem si všimla, že na Babiez je akce na ten Rajec. No a tak sem to vzala tam, s černejma potahama a růžovky dokoupím:D Bylo mi jasný, že na eshopu Mybaby stejně ty růžový nezůstanou dlouho, tak už vím, kdo je asi má :mavam: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
26.3.14 07:19

Já bych růžový potah brala hned - hlavně ten soft pink :srdce:. Ale mému chlapečkovi by se to asi moc nelíbilo :roll: :lol:. Pořád jsme čekala, že na Buffa bude taky Arctic blue a ono ne :( :|. Takže jsem brala Royal blue :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
26.3.14 07:28
@janicce píše:
Já bych růžový potah brala hned - hlavně ten soft pink :srdce:. Ale mému chlapečkovi by se to asi moc nelíbilo :roll: :lol:. Pořád jsme čekala, že na Buffa bude taky Arctic blue a ono ne :( :|. Takže jsem brala Royal blue :potlesk:

tak si kup tu ice blue na letni strisku, to uzijes- v ty normos je hrozny vedro a dusno, kdyz je na 20 stupnu;-) duvod se vzdycky najde;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
26.3.14 07:45
@88petra píše:
tak si kup tu ice blue na letni strisku, to uzijes- v ty normos je hrozny vedro a dusno, kdyz je na 20 stupnu;-) duvod se vzdycky najde;-)

Tak jsem to vyřešila já ;) z Royal blue jsem nebyla nějak odvázaná, a těším se až mi přijde letní v Ice blue, vkládám v ní velké naděje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
26.3.14 08:24

Ahoj holky chtěla jsem se prosím zeptat jestli jste někde viděli buffa ten základní set sand s černými potahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
26.3.14 08:25

@88petra @kknoflicek No to mám tek nějak v plánu :palec: Ale zas jsem si říkala, aby to nevypadalo blbě - světle modrá stříška a tmavě modrý kryt na lůžko :think:. I když, jak nad tím tak přemýšlím.. v létě tam ten kryt byt nemusí, co? Stačí nějaká lehká deka. Měla jsem to v plánu koupit až příští léto, na sporťák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
26.3.14 08:32

@janicce to mě ani nenapadlo s tím krytem na korbičku, ale v létě ho asi nebude třeba, bude stačit dečka…doufám :lol: a kdyžtak kombinace modrá-modrá docela ujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
26.3.14 08:38

@janicce @kknoflicek já mam objednanou taky i tu letní stříšku, já mam teda soft pink i normální i letni :oops: Ale v létě urcite nebude třeba kryt na lůžko. První dceru mam v červenci a i jako měsíční mimo jezdila jen v bodynu a v ponožkách, s krytem na lůžko by se upekla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí