Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1716
18.3.14 08:38

Ahoj holky, mam od vcerejska objednaneho Buffa a jsem z nej nadsena. Procetla jsem snad vse, co se kde pise, a trochu me jen zarazi, ze na anglickych webech o nem dost casto pisi, ze je neskutecne tezky. Me to teda neprislo. Jo, oproti Cameleonovi samozrejme, ale kdyz to srovnam s ostatnimi kocary, ktere jsem mela (MC Mura, Teutonka, BJ Elite), tak mi prijde minimalne stejny, spis lehci. Tak jsem z toho magor. Jakou mate vy zkusenost z praxe?
Pro me je tezky kocar takovy, ktery ma nenalozeny 16kilo, tohle mi tak teda neprislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
18.3.14 08:58

@petulatko - ja nevim, tezky mi rozhodne neprijde. Je proste super! Mam ctvrte dite, kocaru jsem vystridala hodne a bufallo pro me jednicka :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
18.3.14 10:11

@petulatko no já jezdila rok z camem a když jsem přešla na buffa tak mě to taky trochu zarazilo, ale je to logický… je terenní a nejezdí se s ním tak lehce jako s camem ale oproti jiným kočárkům se to nedá srovnat :) takže se neboj, budeš spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
18.3.14 12:28

@kačka25 @Kačka H diky holky, ja jsem prave zvykla na „tezke terenni kravy“ a oproti nim mi prave Buff prisel o dost lehci, tak me ty recenze prekvapily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
18.3.14 12:32
@petulatko píše:
Ahoj holky, mam od vcerejska objednaneho Buffa a jsem z nej nadsena. Procetla jsem snad vse, co se kde pise, a trochu me jen zarazi, ze na anglickych webech o nem dost casto pisi, ze je neskutecne tezky. Me to teda neprislo. Jo, oproti Cameleonovi samozrejme, ale kdyz to srovnam s ostatnimi kocary, ktere jsem mela (MC Mura, Teutonka, BJ Elite), tak mi prijde minimalne stejny, spis lehci. Tak jsem z toho magor. Jakou mate vy zkusenost z praxe?
Pro me je tezky kocar takovy, ktery ma nenalozeny 16kilo, tohle mi tak teda neprislo.

tak ono je tezky a tezky… oproti camovi je o ty dve kila tezsi, coz je citit teda hlavne kdyz rves kocar do auta… ale- pokud se bavime o jizdnich vlastnostech, jakmile je malinko horsi teren typu kocici hlavy, trava atd, tak se ti s nim pojede lehceji nez s camem (alespon moje zkusenost)
takze ja si porizuju jeste beecko do auta a budu spokojena, pro me ideal. Pokud bych z nejakeho duvodu potrebovala jeden kocar a dost, pro nekoho z mesta, pak je asi lepsi cam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
18.3.14 12:45

@88petra my prave bydlime na vesnici, takze prakticky jen teren. I chodniky jsou tu hodne terenni :) Mam to v planu prave uplne stejne, jeste poridit Bee do auta. Ale s Camem jsem tu jezdila s prvni dcerou a musel jit dal, je to jinak super kocar, ale ty nase stezky se tim proste projet nedaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
18.3.14 13:04

@petulatko My taky tak, bydlíme na vesnici a s Buffíkem sjedeme veškerý vesnický i lesní a luční (někdy i polní :pankac: ) terén. A těžký mi taky nepřijde nijak výrazně. Nosím ho každý den z vestavné skříně, kde je uložený, do chodby - odkud vyjíždíme ven, a úplně v pohodě. A to jsem prcek 154 centimetrový… :mrgreen: Na nákupy máme Quinny Zapp golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
18.3.14 15:23

Holky, poraďte, co používáte pro miminko v korbičce za hračku. Máte někdo spirálu na madle?? Vidí na ní miminko nebo má možnost i dosáhnout? Nebo raději nějakou závěsnou hračku na okraj boudičky…? :think: Neumím si představit, jak by pasovala třeba nějaká spirála na to madlo, aby to miminko mělo tak akorát k očím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
18.3.14 15:49

Ahoj holky :mavam:
Nezlobte se, urcite to v tehle diskuzi uz padlo - ale prijde mi jednodussi se zeptat a cekat na odpoved nez prolezt vsech 80 stranek :D :D :D

Potrebuji vedet co obsahuje zakladni vybava u buffa. korbu + ram + sportak + potah v barve ktery si vyberete?

dokoupit se musi zvlast striska na sportak? a nejakou matraci do toho sportaku???

dekujiii :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.3.14 17:58

Ahoj holky, tak jsem oslovila mybabystore, chytry hracky a babiez jakou cenu a slevu atd mi muzou nabidnout a jednoznacne vede mbs, babiez se jeste neozvali. Mate stimto obchodem zkusenosti? (mybabystore) a nebo kde jste objednali? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
18.3.14 22:28
@Julika píše:
Holky, poraďte, co používáte pro miminko v korbičce za hračku. Máte někdo spirálu na madle?? Vidí na ní miminko nebo má možnost i dosáhnout? Nebo raději nějakou závěsnou hračku na okraj boudičky…? :think: Neumím si představit, jak by pasovala třeba nějaká spirála na to madlo, aby to miminko mělo tak akorát k očím…

madlo je na zaveseni super, mala to miluje, uz mi to i maminky ve stromovce chvalily, jak je to bezvs, na boudicce to neni jak upevnit a myslim, ze by to i mohlo deformovat tvar a jak za to starsi deti kolem tri mesicu zacnou rvat, tak nevim…
Ja tam davam uzny hracky, vetsinou lamaze, spiralu nemam, ale proc ne. Ja teda pouzivam takovy ty barevny elipsy a tim udelam retez a na konec dam hracku, takze si tu delku delam podle aktualni potreby/ hracky;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
18.3.14 22:30
@petulatko píše:
@88petra my prave bydlime na vesnici, takze prakticky jen teren. I chodniky jsou tu hodne terenni :) Mam to v planu prave uplne stejne, jeste poridit Bee do auta. Ale s Camem jsem tu jezdila s prvni dcerou a musel jit dal, je to jinak super kocar, ale ty nase stezky se tim proste projet nedaly.

dneska sem si vyzvedla beecko a gratulovala si, ze sem se nenechala zvyklat a zustala verna bgb- je bozi a to sem ho protahla i po kostkach;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
18.3.14 22:33

@88petra Jé, fakt už ho máš doma? :dance: Můžeš hodit nějaký foto? ;) Já teď pořád řeším, jestli bee nebo cybex callisto…? Pomóc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
18.3.14 23:08
@lulii píše:
@88petra Jé, fakt už ho máš doma? :dance: Můžeš hodit nějaký foto? ;) Já teď pořád řeším, jestli bee nebo cybex callisto…? Pomóc :zed:

no mam ho v aute, zatim fotecky nemam… ;-) mam all black a je fakt krasnej! jako to callisto sem mela v uzsim vyberu, pak jeste baby jogger city mini… Bee nakonec vyhral, ac se mi jednu chvili nelibil, ale bylo to nakonec spatnym predvedenim v obchode- prodavacka ho neumela poradne ukazat. Cybex je urcite taky fajn, ale ja mam na buffa spoustu doplnku, co pouziju i na bee ( transportni tasku, drzak piti, podlozku, tasku od il tutto co na bee jee a na cybex ne), cimz sem si oduvodnila tu prisernou cenu:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
19.3.14 07:16
@88petra píše:
dneska sem si vyzvedla beecko a gratulovala si, ze sem se nenechala zvyklat a zustala verna bgb- je bozi a to sem ho protahla i po kostkach;-)

Fakt? :) Takze i „mirny“ teren narazove zvladne, jo? Ja ho chci samozrejme hlavne do obchodu a do mesta, ale tam jsou taky treba kocici hlavy, ze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí