Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Zuzinka512
Zuzko zkus i další obchody. Babiez je opět velký moloch. Ostatni obchodníci jsou malé obchůdky které se hodně snaží a váží si zakazníka.
Vím o čem mluvím.
@Zuzinka512 zkus to mybabystore, je to maly obchůdek, jsou autorizovaní prodejci a paní je strašně milá a vstřícná. určitě něco vymyslí. Dneska jsem si tam Buffa objednala. V Babiez mě taky vytočili.
Tak jsem dnes byla v Babiez. Jsem strašně nadšená. Nejen tedy z přistupu, z obchodu z vychytavek.
Ale z kocaru
je paradni. A měli tam prave cerny potahy. Takze si myslim, ze ten jsem si mohla hned odvezt ![]()
Sranda byla, kdyz jsem do Buffa a do Cama dala moji mladsi dceru (za mesic ma 3roky) je hodne dlouha. Takze hlavou byla tip top. Ale sedela tam v pohode. A toho mista
me ten Buff prisel fakt obrovskej. Oproti mym kocarum pred nim. Takovej tank ![]()
Cam byl elegantnejsi.
Ale na tech ruznych povrchach bylo rozhodnuto. S buffem no problem nikde. S Camem jsem nebyla schopna najet na prvni povrch coz bylo neco jako kocici hlavy ![]()
Rikam tomu prodavaci: jsem jako dojela jooo
se smal. Pry ne nadzvednete ho.
No to mi pripomnelo me noseni beecka pres Staromak ![]()
@gustik Slíbila jsem fotky s fusakem lodger, tak konečně posílám ![]()
@lulii
Ahoj, malý je sladký. Kočárek je fakt dokonalý. Díky moc za zaslání fotografií. Je rozhodnuto.
@kknoflicek Nene, letní stříšku jsem ještě nepořídila a když tak nad tím přemýšlím, tak asi ani nepořídím, přijde mi to asi zbytečný za dva tisíce koupit letní stříšku, když je to jen pár dní v roce
![]()
@gustik Moc děkuju
Máš pravdu, je to ta petrolejová a vypadá fakt skvěle, každý nám jí chválí ![]()
@kačka25 píše:
Tady je taska Kaviar Gauche na kocarku
moc pekna! ja mam mia od il tutto;-)
@lulii píše:
@gustik Slíbila jsem fotky s fusakem lodger, tak konečně posílám
jeee, ja mam bilej v ruzovocernym buffovi, ale zatim v hlubokaci;-) tak rada vidim, ze pasuje i do sportaku! i kdyz muj belous do sportaku asi nepujde:-D
jinak ta letni striska je fajn vec, kamaradka ji mela vloni na camovi od kvetna do zari, ja ji taky koupim, jen zvazuju jestli na buffa nebo na beecko nebo na oboje:-) je super, ze tam dite zadeklujete, takze se nemuze spalit, pritom tam jde vzduch…
@88petra Jj, to určitě, na tohle je to super ta stříška, jinak já když jí budu pořizovat, tak až na druhé dítě, protože nevím, jak dlouho mi malej vydrží ještě v kočárku, navíc pak můžou být jiný barvičky… ![]()
@Vanda Adamcova jediny specializovany? A co Anna a Viktorie??
@Vanda Adamcova absolutne? Neprehanejte
U AV jsem byla rozhodne spokojenejsi jak s pristupem k zakaznikovi tak s rychlosti a dodani objednavky. A taky je to autorizovany obchod
tak mi tedy reknete co navic extra mate??
@Vanda Adamcova mluvite od veci.. Ptala jsem se v cem jste absolutne autorizovany a co mate extra? Nebo snad nevite co odpovedet?