Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
19.3.14 09:15
@petulatko píše:
Fakt? :) Takze i „mirny“ teren narazove zvladne, jo? Ja ho chci samozrejme hlavne do obchodu a do mesta, ale tam jsou taky treba kocici hlavy, ze :roll:

za me jo, samozrejme je to golfac, takze nelze cekat, ze to prosvisti jako buff, parkrat se mi seklo kolecko, ale cekala sem to horsi, jezdila sem po vinohradech, pak do riegracu a v klidu. Takze pro me je super;-)hned slozenej, hned rozlozenej, v kufru mi zbyde spoustu mista, pproti buffovi ma poizitelnou (rozumej nasaditelnou) plastenku;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.14 10:06

Buffalo kupuješ jako hlubokou a sporťák v základní černé barvě, bez potahů, tzn. musíš dokoupit stříšku a kryt hluboké korby v barvě jakou chceš, alespoň takhle jsem loni v srpnu kupovala já ;-) Střecha je u hluboké stejná jako u sporťáku, pasuje na obě varianty.
Do hluboké korbičky je matrace a deska součástí, do sporťáku nepotřebuješ už nic, rovněž všechno součástí…

@sabusssa píše:
Ahoj holky :mavam:
Nezlobte se, urcite to v tehle diskuzi uz padlo - ale prijde mi jednodussi se zeptat a cekat na odpoved nez prolezt vsech 80 stranek :D :D :D

Potrebuji vedet co obsahuje zakladni vybava u buffa. korbu + ram + sportak + potah v barve ktery si vyberete?

dokoupit se musi zvlast striska na sportak? a nejakou matraci do toho sportaku???

dekujiii :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
19.3.14 12:02

Nase becko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
19.3.14 12:15

@88petra Dík moc :mavam:, spojovací kroužky jsem hned objednala, budou se hodit i do domácího proutěného koše. A asi zkusím koupit i tu spirálu a namotat na madlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
19.3.14 12:17

@cosinka krásný, a ta barvička je úžasná… škoda, že nebyla na Buffíka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
19.3.14 12:21

@Julika Zelenkavou boudičku mám kupovanou zvlášť. Ke kočárku byla černa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
19.3.14 12:23

@cosinka tak to stálo za to, je krásná…
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
19.3.14 12:24

@Julika Děkujeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
19.3.14 12:36

@Ivett z MK :-D jeeee dekuji za info… :-) ja jeste videla ze prodavaji do sportaku takovou podlozku taktez v ruznych barvach, ale to uz je asi jen neco navic :-)

Boze ty barvy jsou nadherny co ma bgb. To zadna jina znacka nema. Me nejlip sedel concord - v obchode - no ale ze tri barev si nevyberu ani jednu :-/ takze asi jdeme tez do bgb buffalo.

Holky, kdyz vozite, kocarek je celkem nizky. Nekopete se do nej nebo neslapete???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
19.3.14 12:43

@sabusssa Nene nekopeme, vozí se dobře, já-155cm ani manža-185cm ani babča 170cm ne… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.3.14 12:51

Tak tady je to černý na bílým ze je fakt konec…! A koukám ze dle nich ma na tom dost viny současný majitel mybabystore - tak nevím zda po tomto článku - zda mam v tuto další firmu nějakou důvěru…!

http://ekonomika.idnes.cz/…koakcie.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
19.3.14 12:57

@holubingg Já jsem v mbs objednala nedávno, jednání na absolutní jedničku. Paní Lišková je neskutečně milá a ochotná. Kočárek nám slíbili uskladnit až do července a pak nám jen na zavolaní přivezou a když budem chtít pomohou i sestavit. Babiez jsem zkoušela jako alternativu, když jsem se rozhodovala, ale naopak jendání naprostá katastrofa, na webu nula info, nepřehledné, paní na telefonu neschopná odpovědět na jakoukoliv otázku. Slíbila, že vše zjistí a pak zavolám, no neozvala se ani druhý den. Musela jsem si tam osobně zajet, abych vůbec měla info, a byl schopen odpovídat na základní dotazy jen jeden prodavač, druhá prodavačka neměla ani páru. Představa jak s nimi pak budu třeba tímto stylem řešit servis nebo reklamaci, tak jsem dala od nich ruce pryč. Na babiez bylo jediný dobrý, že mají buffa na krámě a byla možnost si jej vyzkoušet na ruzných površích. To je jediné plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
19.3.14 13:04
@Julika píše:
@88petra Dík moc :mavam:, spojovací kroužky jsem hned objednala, budou se hodit i do domácího proutěného koše. A asi zkusím koupit i tu spirálu a namotat na madlo…
neni zac, mimochodem ty krouzky vazne uzijes, uvidis;-) takova blbost a fakt super vec:-)
@Ivett z MK :-D píše:
Buffalo kupuješ jako hlubokou a sporťák v základní černé barvě, bez potahů, tzn. musíš dokoupit stříšku a kryt hluboké korby v barvě jakou chceš, alespoň takhle jsem loni v srpnu kupovala já ;-) Střecha je u hluboké stejná jako u sporťáku, pasuje na obě varianty.
Do hluboké korbičky je matrace a deska součástí, do sporťáku nepotřebuješ už nic, rovněž všechno součástí…

zaklad muze byt i bezovy a ted nove i limitka all black, tj celej cernej kocar i s ramem a tam sou cernoy potahy v cene, ale zas bude trochu drazsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
19.3.14 13:08
@cosinka píše:
Nase becko :srdce:

ahoj, prosim te nemas nejakej tip na nejakou tasticku na plastenku u beecka? U buffa vozim univerzalni zmackanou v te kapse v kosiku a ted premyslim jak u beecka… diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
19.3.14 13:08

@Mamka32 tak já bych řekla, že na někoho to asi hodit musej, že :-) Jsem zvědavá, zda skutečně bude babypark někoho žalovat - krom toho si myslím, že pokud je pravda co trvdí, už to mohli udělat dávno. Já jsem se v mybabystore o tom s nimi bavila a paní mi říkala, že v BP pracovali, ale že se neshodli s majitelem na tom jak má babypark fungovat. Říkala mi, že je jí to děsně líto, protože ona tam pracovala hromadu let a strašně ji mrzí, že to šlo celý do kopru. Utekli údajně všichni loni, když začínalo být jasný, že BP skončí. A že si myslí, že babypark se zazdil tou poslední akcí s bgb a autosedačkama, pač na tom kočárku nemohli absolutně nic vydělat. Já nevím, kde je pravda, nicméně kočárek jsem v mybabystore objednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí