Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Devuska ano,to je možné.
Já hledala kompromis, měla jsem požadavky: lehký kočár, snadno složitelný do kufru, lehká manipulace, do města i do terénu. A tohle mi nejlíp splňoval Cam.
Do obchoďáků a jen do města mám Bee.
Holky prosim ktera mate doma bugaboo buffalo, nevite jaka je sirka strisky?
Obnovuji diskuzi, která mi pomohla s výběrem kočárku. Ode dneška máme BUGABOO by Diesel Buffalo a řeším, zda přikoupit ještě i takové to stupátko pro staršího sourozence (teď ho dělají i se sedátkem). Měla jste ho některá? Dceři budou v době narození sourozence 4 roky, má těsně přes 100 cm, řeším, jestli jí to bude bavit tam sedět nebo stát a jestli ten kočárek bude ovladatelný. Díky za vaše postřehy ![]()
@kopretina 12 a čtyřletá to ještě potřebuje? Ta už určitě sama ujde hodne. Vždyť to už je velká holka
Díky, já to právě zvažovala. Jezdíme na dlouhé výlety, kde se pak dcera nese u tatínka na ramenou. Vím, budou už jí čtyři. Koupila bych asi bazarový, jen nevím, jestli bychom si nepřekážely až jí povezu.
Máte pravdu, jsou to další 3.000,–Budou se hodit na něco jiného ![]()
Chtela bych poprosit maminky, co maji vyzkouseny buffalo sportak, o rozmery sedacky(sedatko a operka),popripade do kolika let tam ma dite dost prostoru. A zda jde uplne do sedu i do lehu. Dekuji
Tak jsem v obchode namerila u sportaku 45×25×30 coz me trochu zklamalo, myslela jsem ze je vetsi. Do kolika let(cm, kg)se vam dite do sportaku veslo??? Nemame v planu kupovat uz pak dalsi kocar az dite povyroste.
A jak jste spokojene s nakup. kosem? Prijde mi ze pod hlub. korbou k nemu neni absolutne pristup
. A take zda jste meli moznost zkusit klasika sportak a porovnat s timto vajickovym typem
. Stale nevime k cemu se priklonit, spise se nam zda klasika
Dobry den prosim nevite zda pasuji potahy z buffala na bugaboo cameleon??