Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1567
9.3.17 17:20

@Devuska ano,to je možné.
Já hledala kompromis, měla jsem požadavky: lehký kočár, snadno složitelný do kufru, lehká manipulace, do města i do terénu. A tohle mi nejlíp splňoval Cam.
Do obchoďáků a jen do města mám Bee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
23.5.17 14:39

Holky prosim ktera mate doma bugaboo buffalo, nevite jaka je sirka strisky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
24.6.17 21:36

Obnovuji diskuzi, která mi pomohla s výběrem kočárku. Ode dneška máme BUGABOO by Diesel Buffalo a řeším, zda přikoupit ještě i takové to stupátko pro staršího sourozence (teď ho dělají i se sedátkem). Měla jste ho některá? Dceři budou v době narození sourozence 4 roky, má těsně přes 100 cm, řeším, jestli jí to bude bavit tam sedět nebo stát a jestli ten kočárek bude ovladatelný. Díky za vaše postřehy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
24.6.17 21:41

@kopretina 12 a čtyřletá to ještě potřebuje? Ta už určitě sama ujde hodne. Vždyť to už je velká holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
25.6.17 16:53

Díky, já to právě zvažovala. Jezdíme na dlouhé výlety, kde se pak dcera nese u tatínka na ramenou. Vím, budou už jí čtyři. Koupila bych asi bazarový, jen nevím, jestli bychom si nepřekážely až jí povezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
26.6.17 21:09

Máte pravdu, jsou to další 3.000,–Budou se hodit na něco jiného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
18.1.18 08:56

Chtela bych poprosit maminky, co maji vyzkouseny buffalo sportak, o rozmery sedacky(sedatko a operka),popripade do kolika let tam ma dite dost prostoru. A zda jde uplne do sedu i do lehu. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
21.1.18 18:20

Tak jsem v obchode namerila u sportaku 45×25×30 coz me trochu zklamalo, myslela jsem ze je vetsi. Do kolika let(cm, kg)se vam dite do sportaku veslo??? Nemame v planu kupovat uz pak dalsi kocar az dite povyroste.
A jak jste spokojene s nakup. kosem? Prijde mi ze pod hlub. korbou k nemu neni absolutne pristup :zed:. A take zda jste meli moznost zkusit klasika sportak a porovnat s timto vajickovym typem :think:. Stale nevime k cemu se priklonit, spise se nam zda klasika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1727
21.2.18 11:50

Dobry den prosim nevite zda pasuji potahy z buffala na bugaboo cameleon??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí