Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloAhojky holky, nechystate se nahodou nektera prodavat buffalo? Zhruba nekdy na jaře?
@Elenak
chápu, já to spíš mířila na holky, co tu psaly v r.2013 ![]()
@Elenak
A muzu se zeptat, kde jsi ho kupovala, na objednavku, nebo skladem? Ja chci brat asi za 14 dni v Babiez, tam je akce na autosedacku.
Termin mame 18.12.
Mitcha: já ho koupila rok starý od kamarádky a ta ho má za Vandastore z Prahy. Byla tam se službami moc spokojená.
Jinak jsem myslala, že se Bugaboo dá koupit jen ve Vandastore a v Mybabystore. ![]()
@Elenak
Babiez - je take certifikovany obchod, maji je prave skladem, vandastore je lepsi to vim, vymeni ti ho za bee, nebo i chameleon, kdyz ti buff nevyhovuje.. Ale ja kupuji kvuli financim na posledni chvili, tak cekat 3 tydny asi nebudu riskovat..
Tak napis pak, jak jsi spokojena ![]()
A proc ho kamaradka dala pryc tak brzy?
Ja mela minule maxi cosi mura 4 az do tri let a velka spokojenost.
Mitcha: aha, tak Babiez je pro me novinka
. Kamarádka si ho porizovala, kdyz bylo jejímu klouckovi rok ( dřív nebyl u nás k dostání). Predtim mela Cameleona a chtěla kočárek vic do terénu. Ted uz jsou malýmu přes dva roky a ma golfky… Tak proto
Ja ho začnu používat až v březnu, jsem přesvědčena, ze spokojenost bude
![]()
Ahoj holky, nevíte, kde bych sehnala hot pink potahy na bugaboo buffalo, nebude některá protávat. Už jsem snad zkoušela všechno ![]()
Evelinka28: nezkoušela jste Facebook? Jsou tam skupinky zaměřené na bugaboo
@Elenak děkuji, už právě, že zkoušela
I jsem psala do vandastore.cz a všude vyprodané, na FB mi psala jen jedna paní, že bude prodává kryt a na podzim bude prodávat i stříšku, tak jedině takhle… ach jo, když mě se ta hot pink líbí víc než soft pink ![]()
A jste členkou těch skupinek? Docela často tam nakukuju. Muzu Vam to sledovat nebo rovnou poptat ![]()
@Elenak ano jsem členkou
mám bugaboo mania, bugaboo bazar sk/cz a bugaboo Czech… Je ještě něco jiného? ![]()
Evelnka28: jedna paní prodává kryt hlubokého lůžka za 750,– na bugaboo bazar, jmenuje se Petra Stantejská Bubáková ![]()
@Elenak moc děkuji
s tou sem si právě psala a slíbíla mi i tu stříšku na podzim
moc děkuji ![]()
Ještě je bugaboo mania sekáč, ale tam se prodává hlavně oblečeni ![]()