Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5672
27.8.16 23:09

@kotýsek Napsala jsem zprávu ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
3.10.16 13:34

Reklamace

Hezky den maminky, mate nektera z vas zkusenost s reklamaci kocarku (korby, potahu a kose) z duvodu vyblednuti od slunicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
3.10.16 16:36

@sabusssa
Ja zkusenost nemam, ale na fcb je skupina Bugaboomania a tam holky psaly, ze reklamovaly vyblednuti a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
8.3.17 11:25

Ahojky holky. Obnovuji diskuzi. řeším jestli kupovat Cama nebo Buffa. Máme dva pejsky, počítám s dlouhýma procházkama do terénu ale taky se bude často skládat do auta… Holky je tu některá která nebyla spokojená s Buffem? Asi budu kupovat z druhé ruky- nový mi přijde zbytečný právě kvůli tomu že kočárek dostane opravdu zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
8.3.17 11:43

@epsice Ja bych treba kvuli tomu, ze dostane zabrat, koupila novy. At vydrzi co nejdele, mam zaruku a servis. Taky planujeme dlouhe prochazky a nandavani do auta a bereme Buffalo. Cam me prijde do mesta, do kavarny,… Zalezi asi, na jakem povrchu ty prochazky planujes. Jak na rovnem, tak Cam super. Ale na polnacky bych brala osobne jen Buffalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
8.3.17 11:45

@Devuska právě pole, polňačky, tráva, les a td. Jsme dost aktivní, jezdíme i na výšlapy na hory… takže ten Buffalo no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
8.3.17 12:17

@epsice pokud to budeš krosit terénem, doporučuju nový, navíc pokud nezustanes u jednoho dítěte, vyplatí se nový. Cam mám sportak a jsou opravdu vic do města, bugaboo maji dvoje moji známí a fakt je to super kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
8.3.17 13:15

@epsice

My bydlíme na vesnici, máme Cama 3 a do lesa chodíme. Osvědčil se i na Vysočině. Když se překlopí rukojeť a jede se napřed těmi velkými koly, je i na terén. Dají se dokoupit i přední velká kola - nemám zkušenost.
Rozhodně bych ale neřekla, že Cam je jen kočár do ulic.
Buff byl na mě moc těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
8.3.17 13:33

@TinaAn Já jsem zatím odzkoušela pouze cama u sestry a to na asfaltce… Ještě na to mám chvilku čas ale už mi z toho jde hlava kolem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
8.3.17 15:10

@epsice

To chápu, je to věda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
8.3.17 16:22

Pridej se na fb bugaboo mania nebo bugaboo bazar. Ja prodavam buffika po servisu s dokladem, ze je v poradku a s velkym prislusenstvim za 20tis. Kdybys mela zajem poslu foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
9.3.17 07:52

Ja jsem měla oba kocary. Před měsícem jsem je prodala a dojizdime s Bee. Malé uz jsou tři roky. Každy typ ma něco. Ja měla nejdříve Buffa, v te době novinka. Dost jsem skládala do auta a na to byl podle me dost těžký. Tak jsem pořídila jeste Cama. Ten byl v autě a Buff u baráku. Do nějakého extrémního terénu mi nepřijde ani jeden kocar. Dítě v tom bude naklepany jak rizek a kocar rozhrkany. Buff pro me byl těžký i na jízdu a to nejsem vůbec drobná žena! Třeba ve sněhu se blbe jezdí s oběma, včetně Cama s terénními koly. Teď když si uvědomuji, co píši, by se zdálo, ze jsem spokojena nebyla. Naopak! Super kocary, byla jsem nadšena a to jsem jich uz par vystřídala se čtyřmi dětmi. Kdybych kupovala jeste někdy, tak beru 100% Cama a k tomu koupím Stoke. Ale Cam ma proti Buffovi taky nevýhody, kosik s hlubokou skoro nepoužitelný, korba si myslim skoro stejná, ale sportak Buffa určite prostornejsi. Opravdu by bylo ideál vyzkoušet oba v terénu s dítětem. Každému vyhovuje něco jiného. Ale pro me ta lehkost ovládání u Cama jasné vede!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
9.3.17 11:48

@Elli1234 tam jsem se přidala ale ještě mi nebylo povoleno vstoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
9.3.17 12:12

Aha, tak snad vas brzy schvali :) jinak za me jednoznacne buff (y) tezky mi vubec neprijde a to ho davam do auta nekolikrat tydne… merim 165, vazim 57kg a prijde mi lehky,… oproti ostatnim kocarkum… :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.3.17 15:50

@TinaAn Buff ma ale vyssi nosnost, takze pri stejnem zatizeni ta jeho konstrukce trpi mene nez u Cama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí