Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloZdravím,
poptávka do diskuze nepatří. Doporučujeme sledovat místní bazar, zda se kočárek neobjeví tam. ![]()
adminka Zuzka
Ahojky,
snad jsem tu správně. Snažím se vybrat ideální kočárek, který splní všechny očekávání a budeme s ním spokojení
Dlouho jsem chtěla Bugaboo Cam3, ale potom jsem narazila na Bugaboo Buffalo. Neviděla jsem ho naživo, ale podle informací co jsem si našla, tak jsou si docela podobné akorát, že Buffalo má větší přední kolečka a měl by být těžší asi o 2,5kg. Což mi nepřipadá o moc, ale těžko říct..můžete mi říct jak jste/nejste spokojení? Bližší info o kočárku? Já budu jezdit asi hlavně po dobrých cestách, ale chceme aby kočárek zvládl i terén a neplánujeme si pořizovat dva, proto uvažuju změnit svůj názor z Cam3 na Buffalo. Taky nevím jak vysoká je ta rukojeť? Můj manžel měří 196cm. Bude to pro něj oki? Když se vytáhne uplně nejvýš jak to jde není potom nestabilní? Netřese se?
Díky za info a zodpovězené otázky!
Dobrý den, rada bych se zeptala, do kolika let jezdil Vas prcek ve sporťáku buffalo? Korbicku je krasne velká, ale sportak mi přijde malý. Ze je pro mimi např. v 1roce v zimě navlecene s fusakem malý a nepohodlny. V jiných sporťácích se mi zda, ze je větší prostor, mimi je v nich vic zapadlé ve větším pohodlí. A nevadilo vam, ze se nedá úplne položit? Dekuji vam za odpověď.
@Elenak sportak je opravdu velký na délku i šířku. Uznávám ze neni tak hluboký ale to dětem nevadi spis je to jen dojem rodicu
to kolebkove polohovani některým dětem nevyhovuje ale to je potřeba vyzkoušet. Moje deti to mely rady ![]()
Naše bude mít v prosinci dva roky, je hodne velka, 90cm a 15kg a v Buffalu jezdí úplně v pohodě. Letos jeste fusak nemame, ale na spaní ho bude urcite mít. Spi po obědě v kočáru. Jezdí i v Cameleonu a ten ma sportak menší než Buff.
Dekuji za Vaše postřehy. Přiznám se, ze jsem toto potřebovala slyšet:) kočárek jsem si zamilovala na 1. Pohled, jen jsem nechtěla upřednostňovat to, ze se mi libi pred pohodlím miminka. Kdyz jste ale spokojene, váhat uz nebudu ani minutu
Ahoj holky,
nevymenila byste nektera Vasi cernou strisku na Buffa za mou soft pink-uplne novou, jen nasazenou ![]()
Dekuji
Ahoj holky,
plánuji nákup Bgb. Buff, ovšem nyní řeším jaký fusak si mám do kočáru pořídit, zda obyčejný Bgb nebo Arctic. Čekáme přelom březen/duben 2015, takže do sporťáku bude asi super, jen nevím pokud nejezdíme do hor a jsme pouze v Praze zda fusak nebude moc teplý.
Co si o tom myslíte? Máte zkušenosti s fusaky? Jaké používáte?
Soficek: ja koupila buffalo se stříškou of white, takže nemám za co měnit…
Aniiee: Od kamaradek, ktere mají bgb klasicky fusak mam rady, ze bohaté staci. Arctic je pry vyloženě na zimu do hor. Taky čekáme mimi v březnu a budu to řešit. Ale stejně asi budu pořizovat arctic, abych mela klid. Perova vrstva se da vždy odepnout ![]()
No právě, já si říkám, že kdyby bylo moc teplo tak se ta péřová vrstva dá vždy vyměnit za ten tenčí. A hlavně dnes jsem se dozvěděla, že ty klasické fusaky Bgb. se dole u nožiček nedají úplně rozepnout, což u Arctic jde a ta horní část se dá připnout k fusaku a nožičky mohou koukat ven a hlavně je tam ta látka omyvatelná. Takže asi jsem rozhodnutá ![]()
To jsem se dnes take dovedela
a mam rozhodnuto. Ale kupovat ho budu až na příští zimu. Jaro zvládneme v nějakém tensim fusaku. Treba budou za rok jiný, hezčí a ty letošní bude někdo prodávat se slevu ![]()
Já ho budu také potřebovat až na další zimu a to rovnou do sporťáku, ale nyní v listopadu bude sleva ve vanda store takže asi využiji a bude doma
na jaro dáte tenčí fusak - máte nějaký vybraný?
To jsem nevěděla, ze bude akce ve vandastore? Nejste náhodou v nějak skupině na fb? Bgb mania, sekáč nebo bazar?
ze bychom si napsali zprávu? Jarní budu kupovat asi emitex zoe. Docela mi ho doporučuji. Bude potřeba asi jen chvilku, pak uz bude v zimě poradny ve sporťáku jako u Vas. Jeste mi doporučuji lodger bunker, ale to mi projde zbytecne drahé… Jeste je čas, tak uvidim po novém roce… Budou akce, slevy… ![]()