Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Evelinka28 obávám se, že se zase budu muset do obchodu vypravit a omrknout je:D
Holky moc prosim, vleze se kočárek do krátké fabie? Urcite chci vyzkoušet přímo v obchode, ale ať vím, na co se připravit. Dekuji za info!
@Lennat
Zdravim, no moje zkusenost- mame passat kombi- vozime s hlubokou korbou- zabere nam cely kufr.
Ta korba se da jakoby splacnout- to jsme nezkouseli, sundavame jen podvozek - korba, taky se daji sundat kolecka.. Ale na rychle presuny tohle neni, tak mozna na dovolenou.. A ten podvozek se slozi jednim pohybem, je to jednoduche, presto jsme na to nemohli prijit, az podle youtube ![]()
Ahoj holky, dávají nějaké slevy na tom veletrhu v Brně? Díky za info ![]()
@Evelinka28 ahoj myslim, ze maji akci ke kočárku potahy za 1kc
@Evelinka28 ještě je tam Ondálek a ten má myslím 15% ale nevím určitě:(
@bílá kočka díky, já už mám kočárek objednaný s 15% slevou v Babycentru v Pardubicích
Tak jsem jen chtěla vědět, jestli nenabízejí větší slevy na tom veletrhu ![]()
@Evelinka28 Přišlo mě, že skoro nikdo slevy obecně neměl.. někdo dokonce neměl ani to nabízené zboží:D
už veletrhy nejsou, co to bývalo.
Ale ve Vanda store byli velice milí!
![]()
Holky kde prosím seženu ty 15% slevy? Chtěla bych dokoupit jen Donkey nafukovací kola k Buffalu, které máme doma…
Ahoj holky, jsem naprostý laik co se bugaboo týče, takže omluvte mé hloupé dotazy, ale chtěla bych poradit… Měla bych zájem o Buffalo, jste spokojené se sporťákem? A co všechno je nezbytné dokoupit k základnímu vybavení kočárku? Určitě autosedačka a adaptér na autosedačku. Mimčo se má narodit na konci srpna, takže pro letošní rok je asi prodyšnou sluneční stříšku zbytečné kupovat? Pokud bych chtěla barevné provedení kočárku, tak si můžu dokoupit barevnou sadu potahů, která stojí okolo 3000,–- Kč? A jaký je prosím vnitřní rozměr hluboké korbičky? Moc děkuji
@montyska111
Tu sadu potahu musite koupit, neni soucasti kocarku.. Bohuzel.
Letni strisku nekupuji, ta zakladni je dost prodluzovaci a moc se mi to nelibi cele zavrene.
Korba je hodne prostorna, rozmer urcite prodejce uvadi, ja osobne vetsi nevidela. Sportovni sedacku jeste nepouzivame - dlouho nebudeme, malemu jsou tri mesice..
Jinak na fcb je skupina Bugaboomania, tam se dovite uplne vsechno, spoustu dobrych tipu. Pro mne napr.ted novinka, ze korba se da naklopit, ze miminko lezici vidi ven..
U nas spokojenost s kocarkem nejvetsi.