Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
4.5.15 20:12
@Natálka26 píše: Ženy, nutně sháním stříšku s Motýlama od Warhola na Buffa… Fakt jí nutně potřebuju, nemáte některá? Nebo nevíte o někom kdo se jí bude zbavovat? Jo a s růžovým vnitřkem. Prosím… :)

Taky sháním už 4 měsíce a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
5.5.15 08:44

@Natálka26 @ardnas3 holky ja ji mela na cama a zas tak úžasná neni :) ona je uz všude vyprodaná, jen ze by se ji někdo zbavovala. Btw. Ja prodala cama a koupila buffa ale chci zpět cama :P na me je buff moc těžký a terénní. Jako na zahradu je lepsi ale jinak se mi strašně stýská po camovi. Ale ja proste buffa musela vyzkoušet :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
5.5.15 22:32

@ardnas3 @hantom

Já vím, že je vyprodaná, jsou jen s modrý podkladem. Proto se ptám kdyby se ji někdo zbavoval a ani na manii neni, holt budu muset počkat na příští rok jestli se někdo nebude zbavovat. Ale našla jsem ji, že je ještě v Británii, ale za 4800 a to nedám.

Jee tak ja jsem s Buffem maximálně spokojená, cam pro mě byl skoro nepoužitelný, sice jsem v Praze ale velice často pryč at už na horách nebo na chatě tak bych cama neužila. Ale zase se na nej da sehnat spousta doplňků a to mě u Buffa trochu mrzí. I když přiznám, že přemýšlím o Stokke do Prahy když půjdu jen tak do města, ale to az bude sportak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
6.5.15 08:29

@Natálka26 to mi mluvíš s duše Va bych nejradši mela bgb buff cam i bee a Stokke xplory. Ale 4 kočárky muž uz fakt neda :mrgreen: teď mám xplory doma. Je nadherny a jezdí super ale přeci jen v porovnání s bgb mi přijde trochu jako „plastak“. Me vadí jak je plastový, hned se poskrabe a taky je poměrně ne skladny do auta a to je pro me velmi zásadní. Takže teď mám buffa a xplory ale přemýšlím jak to obmenit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
6.5.15 08:31

@Natálka26 a ještě naprosto s tebou souhlasim ze Stokke radeji jako sportak. S korbickou mi fakt vadí jak je ne odpruženy, s mimi to opravdu na můj vkus docela haze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
6.5.15 11:24

@hantom

CO že by to nedal muž, ale já sama odmítám dát takových peněz za věci, který mají využití jenom chvilku. Neříkám, že se mi nelíbí, ale pro mě osobně zbytečně vyhozený peníze. Právě, že Stokke je plasťák a i ty mini kola mi přijdou nepraktický, ale tak jako sporŤák jen do Prahy mi stačit bude. Uvidíme jak to dopadne, když ho seženu na netu za dobrou cenu tak ho koupím, pokud ne, tak budu mít jen Buffa a myslim, že nešťastná nebudu. CO se týče korby u Stokke, tak proto jsem ho nekopila a ještě vlastně proto, že korbu má ultra malou to Buff jí má oproti němu obrovskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
6.5.15 13:12

@Natálka26 Stokke by byl do Prahy urcite fajn jen pozor na kostky :mrgreen: buff ma tak velkou korbu až je mi to divny, moje 3 měsíční bez Fusaku se tam úplně ztraci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.5.15 00:24

Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené? Snad nebude vadit, když sem napíše i jeden spokojený tatínek. Výběr kočárku měla pochopitelně v rukách moje žena, vybírala převážně podle ohlasů na internetu. Přišla informace, že to bude Joolz. Jeli jsme se na něj podívat do Hostivic a vraceli se s pocitem, že máme vybráno. Jasně, koulel jsem oči nad cenovkou, ale co bych mrňousovi nedopřál. Jenže pak se někde objevila zmínka o Bugaboo a už to začalo. Jeli jsme se na něj opět podívat, byli jsme v Hostivicích, Korunní a v Hostivaři. Nechali jsme si vše předvést a vraceli jsme se se standarním problémem zda Chameleon nebo Buffalo. Takže znova návštěva v obchodu, vážili jsme všechna pro a proti. Joolz byl zavrhnut kůli mikronákupnímu košíku, absenci stříšky, která umí dobře stínit a menší hluboké korbě. Zvítězil Buffalo kvůli větší robustosti, lepší vhodnosti do terénu, výše posazené korbě, nenafukovacím kolečům atd. Kočár jsme objednali někdy v listopadu 2013 nakonec v Pardubicích, protože nabídli největší slevu. K dispozici byl po Vánocích. Nasazen do ostrého provozu byl v dubnu 2014, takže máme za sebou přes rok ježdění. Máme offwhite potahy, bez přebalovací tašky (vůbec žádnou nepoužíváme), bez nástavců na autosedačku a vůbec bez všech těch dalších věciček, prostě jen v základním provedení hluboká + sport. Teď přijdou ty dotazované zkušenosti: kočár jezdí perfektně, bez chybičky, nainstaloval jsem cyklokomputer, najezdili jsme za uplynulých 6 měsíců přes 1100 km, jedinou mechanickou závadou byla nutnost doutažení šroubu v levém kloubu (dělám si to sám). Vysoká možnost zastínění je prostě perfektní, žádné hadry nebo plínky k zastínění jsme nikdy nepotřebovali. Jezdíme sníh, les, chodníkový tankodrom, asfalt i nástrahy v Praze, vždy bez problémů. Jezdíme příměstskými nízkopodlažními vlaky do Prahy, semtam nějakou tou tramvají a občas autobusem bez problémů, vždy se vejdeme. Nejvíc ale chodíme pěšky všude možně včetně nákupů, odvozit lze všechno, třeba i dva melouny najednou, košík dole je super a slibovaná kila opravdu uveze. V hluboké korbě je dostatek místa na další potřebnosti (pleny, jídlo, pití, klíče, peněženky, pochopitelně fusak, knihy a časopisy, hračky… atd.). Do sportovní verze jsme přesedlali úmyslně co nejpozději, v našem případě myslím někdy v 11. měsíci, mrňous si zvykl okamžitě. Kočár určitě není z těch úplně nejskladnějších, ale do auta se spolu s bohatou výbavou na výlet za babičkou/dědou vejde, rozebírá a skladá se pohodlně, sestavuje se trochu hůře, možná je to tím, že na něj dávám hodně pozor a snažím se ho mechanicky nenamáhat v kloubech. Jezdím s rukojetí na maximu a je to optimální, manželka si dává rukojeť o dva zoubky níž. Potahy jdou sundávat a prát bez problémů a celkem se nám je daří udržovat v čistotě. Aretace předních koleček se hodí zejména na eskalátorech např. v metru. Chůzi ve speciální poloze po písečné pláži jsme (zatím) nevyzkoušeli, nedělám si však velké iluze. Počáteční sestavení kočáku je opravdu hračka a zvládne ho každý i třeba podle řady unboxing videí na youtube. Přesto, že jezdíme prakticky denně, nemohu nic říct k pláštěnce, protože jsme ji nikdy nepoužili. Fusak máme Elodie Details, v hluboké skvělý, ve sportu možná hůře pasuje, co se týče popruhů.

Klady:

• velká hluboká korba, kde dítě vydrží déle a nemusí hned do sportu
  • velká hluboká korba, ano ještě jednou
  • stříška se super možností zastínění, můžete jezdit i při západu slunce
  • velký nákupní košík dole, který toho opravdu hodně uveze
  • velká bezúdržbová kolečka, která si prorazí cestu sněhem i jarním/podzimním blátíčkem na lesních cestách
  • hluboká korba posazená relativně vysoko - méně ohýbání
  • robustní konstrukce, díky které se vám kočár hned tak nerozpadne
  • subjektivně - dobrý poměr výkon/cena
  • subjektivně - kočár je prostě sexy a už na dálku ho odlišíte od konkurence (stal se ze mě znalec :) )
  • subjektivně - nemáme rádi takovéty plastové kočáry, co vypadají, jakoby je lisovali z jednoho dílu

Zápory:

• cenou za robustnost je vyšší hmotnost spolu s možná horší ovladatelností, kočár je prostě těžší a jsou pochopitelně situace, kdy je to na závadu (schody, eskalátory a podobné zbytečné překážky). Od toho tu ale máme např. Bee.
  • Joolz má madlo v kůžičce, to by se nám líbilo
  • Chameleon má možná více barevných variant stříšek a potahů

Abych byl ale trochu více objektivnější, musím poctivě dodat, že jiný kočárek jsem doposud neprovozoval, takže nějaké žádosti o přímé srovnání prosím směřovat na někoho jiného. Za mě ale můžu Buffalo víc než doporučit, pokud se tedy nebudete pohybovat jen a pouze někde ve městě s osvícenými konšely, kteří dbají na údržbu chodníků a vůbec cest pro pěší, tam by asi vyhovělo něco lehčího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
10.5.15 06:52

@xjedlins super reference!:) pokud chcete kolenou rukojeť, doporučuji nechat usit potah. Mam kontakt na několik zhotovitelek :) zevrubny popis, se vším souhlasim. Jen pro me asi vítězi cameleon. Skládání do auta u buffa je pro me horor. V jednom kuse ho skoro neuzvednu a i ve dvou kusech me štve jak se sprajcuji ta kolečka to u cama neznám. Poslední varianta je ze buffa si nechám kolem domu na zahradu a cama do auta/ do mesta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
10.5.15 08:26

@xjedlins perfektni recenze :)
Mela jsem to stejne..buff super do terenu jinak pro me tezkej..toto je muj vozovy park

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
10.5.15 09:39

@Kačka H tak to je opravdu luxusní sbírka :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
10.5.15 18:59
@Kačka H píše:
@xjedlins perfektni recenze :)
Mela jsem to stejne..buff super do terenu jinak pro me tezkej..toto je muj vozovy park

Hanko až budete prodávat banana hlásím se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.5.15 20:50

@xjedlins - super recenze!
@hantom - mam to stejne, kdybych musela mít jenom jeden kocar, mam Cameleona. Ale ja mam i Buffa, ten používám kolem baráku, Cama mam v autě. Mam tedy jeste Bee3 a teď jsem pořídila na frajerinu Bee Van Gogh. Ale ty Bee zatím moc nevyuzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.5.15 00:25

Chtela jsem se zeptat, zda nektera neuvazujete o prodeji buffala v dobrem stavu? Diky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.5.15 14:28
@hantom píše:
@xjedlins super reference!:) pokud chcete kolenou rukojeť, doporučuji nechat usit potah. Mam kontakt na několik zhotovitelek :) zevrubny popis, se vším souhlasim. Jen pro me asi vítězi cameleon. Skládání do auta u buffa je pro me horor. V jednom kuse ho skoro neuzvednu a i ve dvou kusech me štve jak se sprajcuji ta kolečka to u cama neznám. Poslední varianta je ze buffa si nechám kolem domu na zahradu a cama do auta/ do mesta :lol:

Ahoj!
mohla bys mi doporucit nejakou z tech zhotovitelek tech kozenych rukojeti? Ta puvodni se u naseho Bufalla uz misty trha :,(

Predem moc dekuji za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4