Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloNebudete některá prodávat Bugaboo buffalo??? Klidně i jen sporťák.
Milovnice buffálka, nebudete některá prodávat kočárek v barevné kombinaci pro chlapečka, ráda bych třeba i s příslušenstvím, vše najednou. Termín mám v polovině června. Díky
Ahoj holky, už jste tady o tom jistě někde psaly, ale nemůžu to bohužel najít. Prosím o radu… Nemůžu se rozhodnout, zda pořídit cameleon či buffalo?! Bydlím ve městě, do lesa nebo do hor jezdit na 99% nebudeme, ale ty chodníky ve městech taky nejsou nic moc (samá kostka nebo aspon díra),co si budem povídat a občas určitě budu jezdit někde po trávníku. Zvládne toto všechno cameleon, aniž by dítko v kočárku nadskakovalo nebo se nějak zasekávaly kolečka? ![]()
@Tobias2007 - mame Buffala i Cameleona. Oba kočárky jsou super, ale pokud jste vyloženě z města ne z hor, tak bych šla asi spis do Cama. Sto lidi, sto názoru. Tohle je můj.
@kačka25 Děkuji za názor… já si právě celou myslela, že chci buffalo, pak jsem si ale pár metrů povozila venku cameleona a docela jsem změnila názor. I když teda majitelka toho cama říkala, že by taky radši buffa
. Byl fakt krásně lehoučkej a super odpruženej. Samozřejmě se ale pojedu na oba někam podívat, než něco koupím. Akorát že vozit kočárek v obchodě anebo venku je dost rozdíl, proto mě zajímá osobní zkušenost maminek… ![]()
@Terreeza píše:
Nepotřebuje někdo origo fusak do kočárku od bugaboo
Jaká barva,
Hezky den, kdyby mel někdo na prodej bgb buffalo, tak dejte prosím vedet
stejne jako doplňky white off, kromě potahu, ten uz mam
Také mám v plánu koupit Bugaboo Buffalo..
Bydlíme na vesnici, chodíme ven s pejskem, jezdíme na výlety do terénu.. Najde se někdo kdo prodává? Barva spíše na holčičku, ale nezáleží.. ![]()
Ahoj holky, koupím bugaboo buffalo - barva krome růžové jakákoli ![]()
Děkuji za nabídky
![]()
Ahojmaminky. Mame uz 8 mesicu a nastalcas presedlat na sportak. Bohuzel jsem ztratila to madlo
jezdite ve sportaku i bez nej?
@sabusssa Madlo se dá dokoupit, cena myslím kolem 1000kč, já bez madla nejezdím, malý se ho rád drží ![]()
Také jezdíme jen s madlem, ale ještě pohledej, do země se přeci nepropadlo )))))
jinak tady je za- http://www.vandastore.cz/…lo-7422.html