Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@andatko tak kamaradka by mela vazny zajem, ovsem zalezi na cene i vybave
Holky cena je 25tis. Je to stribrnak. Potazeny (v servisu) cernou autofolii.
Byla jsem s nim 2× venku. Je novy.
3roky zaruka. TOP STAV.
Striska a kryt jsou off white. Takze uni jak pro holcicku tak pro chlapecka
Elisko dekuji. ![]()
Zitra ho tedy jedu ukazat jedne pani. Tak uvidime, dam info.
@andatko Tak kamaradka ma maximalni limit 20 tis. Takze bohuzel
Holky, v jaké prodejně doporučujete tento kočárek zakoupit? a co vše k němu jste doporučili? využili jste i ty adaptery na autosedačku? myslíte že tam bude sedět fusak lodger nebo doporučujete nějaký lepší? a kterou tašku k němu??
@Schatziii píše:
Holky, v jaké prodejně doporučujete tento kočárek zakoupit? a co vše k němu jste doporučili? využili jste i ty adaptery na autosedačku? myslíte že tam bude sedět fusak lodger nebo doporučujete nějaký lepší? a kterou tašku k němu??
Ahoj, my jej kupovali v UK, ale většina holek z ČR kupuje kočáry Bugaboo ve Vandastore (bývalý Chytrý Hračky). Já jsem adaptéry určitě využila na 100%, jelikož jsme často jezdili do Brna do nemocnice, a to je pohodlnější se sedačkou
fusak do korby jsem měla Elodie Details, a teď do sporťáku jsem koupila ten zimní Arctic, ten je boží
jinak tašku mám tu přebalovací Sand ale teď vozím spíš síťovku z DMka (háčky od JJcole) ![]()
@Schatziii ahoj my kupovali v anna a viktorie rovnou s fusakem vložkou do kočárku a držákem na pití vše od bugaboo a tašku mám paca pod stránky mimmo.cz ale objednaji ti ji i v AV.
@Schatziii my máme z Anna a Viktorie, ale je podle mě jedno kde ho koupíš. Moc doporučuji letní stříšku, je skvělá, adaptéry máme taky, ale tolik je nevyužíváme. Fusak mám Lodger Bunker a krásně sedí i do hluboké korby. Tašku vyber jaká se ti bude líbit, u nás vyhrála JJ Cole
Ahoj maminky..chci se zeptat jak je na tom sportak-delka, sirka? Respektive jak velke ditko se do nej vejde? Vybiram kocar pro druhe ditko a Buffalo dle popisu splnuje vsechny me pozadavky..Nicmene mame cas a vaham jeste nad jednim..A dle prvni dcerky-ktera nebyla zadny drobecek vim..co je to za boj:-)
Tak zjistuju + a -
Dekuji
@simirek89
nevím přesně míry sportáku, ale moje dcera má 20 měsíců 12kg takže žádný drobek není a má tam hafol místa. Já ti to řeknu tak, je to moje třetí dítko, takže už mám vystřídáno plno kočárků a Buffalo je hvězda mezi všemi, co jsem kdy měla. Jsem strašně spokojená s jízdními vlastnostmy, dobře ovladatelný, zvládne všechny terény a pro malou je pohodlný. Tet jak už má těch 20.měsíců, tak si do něj i sama vyleze a když dojedeme domů a já ji rozepnu pásy, tak se chytne za madlo a sklouzne zněho, jako po skluzavce ![]()
![]()
Jee..mockrat dekuji za odpoved, to jsem potrebovala cist
Ja u prvni dcerky vystridala 7kocaru a zadny nebyl 100%..a uz bych mela rada 1 a poradny..tenhle me nadchl, ze ma vse co chci a hlavne to pohodli pro dite…Plus ty bugaboo vychytavky..Tak zatim vede na cele care
dekuji ![]()