Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@kknoflicek ahooj, chtela jsem se zeptat, jak jste doma spokojeni s autosedackou cybex aton 3?
Mala ma uz 8tydnu ale prijde mi ze je hrozne mala… Nemuze tam pomalu ani hybat ruckama a je tam takova zapadla iz foto
A to pisou ze je az do 18kg??
Nedovedu si predstavit, ze by se tam vlezla jeste.
@sabusssa spokojeni jsme, taky mi přišla od začátku hrozně malá, ale čím je malý větší tím se jakoby zvětšuje i ta sedačka, nevím jak je to možné, ale vejde se tam dobře. Má tři měsíce a je to dlouhánek, takže o moc starší než Vaše beruška není. Prostoru kolem sebe moc nemá, ale to je myslím správné z hlediska bezpečnosti. Jo a malá je krásná ![]()
@sabusssa Me napadlo strata ma vzadu taknve madlo na posouvani pasu, je jakoby vyskove nastavitelna, nemate tam taky neco takoveho? Ja to zjistila podle videa na youtube, kdyz jsem tam hledala jak ji spravne pripoutat
@Eliskaxox výškově jde nastavit 8 pozic, ale je dost těsná do šířky - prostě tak akorát a ani o chlup místa navíc
@CHABA pisou ti na inzerat i holky jen na kocar bez doplnku a cekaji na odpoved. Tak se jim prosim ozvi
treba alena rohacova a dalsi ![]()
@kknoflicek dekuji, tak snad se tam mala neumacka ![]()
Holky a praly jste uz potah na korbicku a strisku?
Na kolik a zehlily jste potom??,
Ahojte devcata, omlouvam se za neustale dotazy ![]()
Ale jak mam narovnat resp napnout strisku u bugaboo?! Je furt pokrcens viz foto. :-/
Prosim o radu. Striska na buffala se mi zda pogrcena. Nahore ma navic dva vyryte pasz. Vypada to jak kaz. Asi to tak byt nema ne? Mam zkusit prezehlit nebo reklamovat?? ![]()
@holubingg
já tam měla také ty pásy vyryté na jedné i na druhé straně, ale užíváním to, jak jsem stříšku sklápěla a zase narovnávala, tak uplně zmizely. Já si myslím, jestli to nebylo tím, jak dlouho takto ležela složená, tak se tam udělali takové přeležené pásy.
Já napřed jsem si říkala tolik peněz to stojí a pak to příjde s kazama v látce. A pak jsem nato jaksi zapoměla a pak jsem koukala, že to zmizlo.:-):-)
@sabusssa
nevím, jak dlouho ji používáš, ale to se narovná časem. Já ji teda nežehlila a pokrčená, už není.
@ardnas3 ano,ale musi byt i pruty od strisky z dankey, nekde jsem o tom cetla ![]()
@Lucie2507 píše:
@ardnas3 ano,ale musi byt i pruty od strisky z dankey, nekde jsem o tom cetla
My právě koupili kočárek ale bez potahů a buffalo se mě moc nelíbí barvy.
@ardnas3 no jo, buff nema moc strisek na vyber, to je skoda no
tak jedine nechat usit, nekdo to tak resi ![]()