Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Terreeza - no tak odepnes půlku a mas ten „normální“. V korbe ten slabší bude určitě stačit, hlavne s miminkem se stejne ve větším mrazu nesmí ven. Ale do sportaku mi tedy přijde málo.
ja budu pořizovat ještě jeden mám od jara Cameleon, tak do nej. Do Buffa mám ten z loňska. A prý letos budou u Arcticu nové barvy.
@kačka25 no tak na letošní zimu postačí a když tak do sporťáku pak koupím arctic
@Terreeza @kačka25 Holky děkuji za info! je to dost peněz, tak pořád zvažuju.. ale zas je fajn, že je takový variabilní a dá se použít na horší i mírnější zimu. Nám ho ukazovala paní v Chytrých hračkách, nadchnul nás, jen jsem právě četla dost poznámek, že do hluboké korby nepasuje. A to mě nenapadlo se na to v těch Chytrých hračkách zeptat ![]()
A škoda, že se nedělá arctic v motivu Andy Warhol, ten je naprosto úžasný! ![]()
@lucielle123 @Terreeza Mám arctic a jsem moc spokojená. Do korby pasuje výborně a je fakt teploučký, takže jsem malého ani nenavlékala do moc vrstev - stačilo v bodynku a tepláčkách dát to tenké chlupaté kombinézky a šup do fusaku… A to je narozený v prosinci. Později, z jara, jsme využili i druhou část fusaku do teplejší zimy. Za mě je to super investice, těším se, že teď užijeme do sporťáku…
Ahoj holky, mám dotaz s prosbou o radu. Mám kočárek Mutsy a toužím po Buffalovi, jak je to s jeho velikostí, prostorem v zimě s fusakem? jedná se mi o sporťák. A do terenu, jak je na tom? Díky
Bugaboo zdar! ![]()
@anselma s buffem žádný problém v terénu nehrpzí… má velká kola která jdou zaaretovat, takže projede všechno. Korbička sporotvní je hodně veliká, nosnost do nějakých 23kg a prostorná… já ho mám i s originál fusakem artic a nemám problém…
Pravě to studuju a zjišťuju, že buffalo nema nafukovací kola a donkey má. Nevíte, jestli nejdou dokoupit nafukovačky i na buffa?
@anselma myslim ze nejdou. Me to v nicem nevadilo. V cem jsou nafukovaci lepsi? Zde fotka buffa s malou kdyz ji bylo 14m
@anselma píše:
Pravě to studuju a zjišťuju, že buffalo nema nafukovací kola a donkey má. Nevíte, jestli nejdou dokoupit nafukovačky i na buffa?
Kola Donkey je možné koupit samostatně a nasadit na Buffa (velikostně jsou stejná). Nafukovací kola Donkey jsou lehčí, než Buffalo kola a kočárek s nimi mnohem lépe jede, snadněji se ovládá. Jezdíme tak a je to super
![]()
Bezva, moooc vam holky dekuji. Ted uz jen doufat, ze ho maly alespon chvili ponosi' ![]()
Neda mi to a jeste se vratim k velikosti luzka u sportaku… Maly ma 77cm v deseti mesicich, nebudeme mit problem se tam za chvili poskladat? ![]()