Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7369
22.7.14 20:03

@Terreeza - no tak odepnes půlku a mas ten „normální“. V korbe ten slabší bude určitě stačit, hlavne s miminkem se stejne ve větším mrazu nesmí ven. Ale do sportaku mi tedy přijde málo. :nevim: ja budu pořizovat ještě jeden mám od jara Cameleon, tak do nej. Do Buffa mám ten z loňska. A prý letos budou u Arcticu nové barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
22.7.14 20:10

@kačka25 no tak na letošní zimu postačí a když tak do sporťáku pak koupím arctic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.7.14 20:23

@Terreeza @kačka25 Holky děkuji za info! je to dost peněz, tak pořád zvažuju.. ale zas je fajn, že je takový variabilní a dá se použít na horší i mírnější zimu. Nám ho ukazovala paní v Chytrých hračkách, nadchnul nás, jen jsem právě četla dost poznámek, že do hluboké korby nepasuje. A to mě nenapadlo se na to v těch Chytrých hračkách zeptat :-(
A škoda, že se nedělá arctic v motivu Andy Warhol, ten je naprosto úžasný! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
22.7.14 20:45

@lucielle123 - jo, jo banán je uzasny :palec: ten mám do Bee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.7.14 21:58

@lucielle123 @Terreeza Mám arctic a jsem moc spokojená. Do korby pasuje výborně a je fakt teploučký, takže jsem malého ani nenavlékala do moc vrstev - stačilo v bodynku a tepláčkách dát to tenké chlupaté kombinézky a šup do fusaku… A to je narozený v prosinci. Později, z jara, jsme využili i druhou část fusaku do teplejší zimy. Za mě je to super investice, těším se, že teď užijeme do sporťáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.7.14 21:59

@Safiye Nádherný :potlesk:, škoda, že našemu chlapečkovi by neseděl… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.7.14 17:56

Ahoj holky, mám dotaz s prosbou o radu. Mám kočárek Mutsy a toužím po Buffalovi, jak je to s jeho velikostí, prostorem v zimě s fusakem? jedná se mi o sporťák. A do terenu, jak je na tom? Díky :-) Bugaboo zdar! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
25.7.14 20:04

@anselma s buffem žádný problém v terénu nehrpzí… má velká kola která jdou zaaretovat, takže projede všechno. Korbička sporotvní je hodně veliká, nosnost do nějakých 23kg a prostorná… já ho mám i s originál fusakem artic a nemám problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.7.14 20:15

Pravě to studuju a zjišťuju, že buffalo nema nafukovací kola a donkey má. Nevíte, jestli nejdou dokoupit nafukovačky i na buffa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.7.14 20:16

Děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
25.7.14 20:47

@anselma myslim ze nejdou. Me to v nicem nevadilo. V cem jsou nafukovaci lepsi? Zde fotka buffa s malou kdyz ji bylo 14m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.7.14 21:20
@anselma píše:
Pravě to studuju a zjišťuju, že buffalo nema nafukovací kola a donkey má. Nevíte, jestli nejdou dokoupit nafukovačky i na buffa?

Kola Donkey je možné koupit samostatně a nasadit na Buffa (velikostně jsou stejná). Nafukovací kola Donkey jsou lehčí, než Buffalo kola a kočárek s nimi mnohem lépe jede, snadněji se ovládá. Jezdíme tak a je to super :dance: :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
25.7.14 21:27

@smale faakt? Tak super ze to vim dekuji :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.7.14 04:13

Bezva, moooc vam holky dekuji. Ted uz jen doufat, ze ho maly alespon chvili ponosi' :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.7.14 04:19

Neda mi to a jeste se vratim k velikosti luzka u sportaku… Maly ma 77cm v deseti mesicich, nebudeme mit problem se tam za chvili poskladat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí