Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2960
25.6.14 21:24

@kačka25 jj přesně jak říká @Kačka H magor noooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
25.6.14 21:32

@andatko :D :D ja taky prodala aniz bych chtela novej. A ted jsem tehotnatak jdu zrovna do all black :) jen cekam do zari zda budou nove barvy striswk - doufam ze joooo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
25.6.14 21:43

@andatko - ja myslela, ze v době, kdyz jsi objednavala, tak all black uz byl :think: jinak te chápu, ja měnila po čtyřech měsících. A ted čekám, jaké bude nové Bee, kdyz tak taky půjdu do výměny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
25.6.14 21:47

@kačka25 no byl jenze se na nej cekalo dele. A ja musim mit vse hned. Zeee. A hlavne jsem si rikala, ze co, dam folii a aspon si ho uchranim. A kdyz. Udu chtit budu mit i stribrneho.
Ted zas blbnu. Ale vis co, rodim za mesic. Jak se neproda tak to nebudu hrotit. ;)

S beeckem mi ani nemluv. To jsem vymenila taky 8) :roll: a jen doufam, ze se mi to nove nebude libit. Ja vetsinou na ty novinky moc nejsem. Potrebuji cas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
25.6.14 22:07

@kačka25 co co ono ma byt nové Bee? Zrovna včera mě došel v all blacku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
25.6.14 22:17

Jj v zari, ale snad uz v cervenci/srpnu by melo byt k videni na netu :) doufejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.6.14 23:52

Ahoj, nemate nekdo zkusenost s letni striskou na bugaboo buffalo? Diky moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
26.6.14 00:50

@andatko můžu se Tě zeptat na tu sedačku, kterou máš v bazárku - jak dlouho je používaná? Chtěla jsem kouknout jak vypadá tvůj ofoliovaný Buffik a objevila ji ;) tak se omlouvám za off topic ale asi bych o ní měla zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.6.14 01:33

Holky na FB v BGB mánii se objevily fotky Bee3 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
26.6.14 07:14

Muj Buff i s letni striskou. Ale tu si necham ;)

@kknoflicek pisu sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.6.14 08:17

Nesviti temi otvory slunicko na prcka? Nebo je to OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
26.6.14 08:22

@andatko chtěla jsem taky ofoliovat našeho Buffa, ale nakonec už drandíme se stříbrným… manžel to chtěl zkusit doma, takže fólii máme, ale zádrhel je vysouvací rukojeť. Černá mu moc sluší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
26.6.14 08:26

@Marfisek trochu svítí, ale je to z černé látky, takže světlo je tlumené, navíc má UV 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
26.6.14 08:35

@Marfisek
Ahoj strašně jsem váhala jestli koupit nebo ne, nak jsem nebyla přesvědčená a nakonec je to jedna z veci ze keré jsem absolutně nadšená a venku ( když není zataženo ) máme jen tu letní. Trošku tam svítí, ale je to hodně tlumené a syna to vubec nedráždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
26.6.14 08:40

@krtecek79
Myslím že to ještě nebude ono ( jen si nekdo graficky vyhrál ), asi by to bylo i na ofiko stránkách a konstrukce se mi zdá stejná. Píše se u toho neco zajimaveho??? Ja si posilala minulý tyden žadost o prijeti a kašlou na mě :mrgreen: tak nemohu nakouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí