Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@andatko Můžu se zeptat, kde necháváte ofoliovat BGB? děkuji
@Kačka H Tak to teď máme ukončený, ale prcek sám ještě nesedne… Jenže ze zad se překulí na břicho a šprajcne se o bok korby… vyhodí ruku a nohu ven… a já se začínám děsit, aby nechtěl letět dolů. Tak uvažuji, že už přesedláme na sporťák, kde ho hezky přikurtuju… ![]()
@petulkapeťka píše:
@andatko Můžu se zeptat, kde necháváte ofoliovat BGB? děkuji
Praha 5 Jinonice. GLassGarant. Cena 850kč ![]()
Holky oni už neprodávají ten klasický potah pink?
vidím všude soft pink
a ten mi příjde takový vybledlý.. nemáte někdo reálné foto?
@Safiye - ten pink v letošním roce není. Vloni nebyl zase soft pink. Soft pink mám ted na kočáru. Ta barva ve skutečnosti odpovida. Je světla.
Já jsem si koupila oba. Puvodně jsem měla tu pink a pak jsem si dokoupila tu soft pink a plno lidí se mě pak ptalo -ta růžová ti slunkem tak vybledla. ![]()
![]()
holky co myslite? Uz mame doma ale lepší je asi ta pink ale nemohu sehnat ![]()
@Safiye
Je krásnej i takový. A hlavně ta konstrukce v all black -je to prostě krasavec!
@Safiye tahle je 100% lepsi. Ta pink je u uměla, pusobi na me strasne lacině…
@Safiye - mám to stejne, all black a soft pink. Je to krásný! Ja mám tedy i tu pink.
@Safiye je to krasna kombinace, me se urcite vice libi tyhle potahy nez ty pink.. Ja jsem taky puvodne chtela tuhle kombinaci, ale nakonec jsme poridili all blacka s red potahy. Uz se hrozne tesim, jak s nim vyjedu ven! Termin ale mame az na konci srpna, tak si jeste chvilku pockam
Holky, porizovaly jste na zimu i ten fusak arctic? Pokud jo, jste spokojene? Cetla jsem, ze do hluboke korby se moc nehodi, ze tam nepasuje, tak ted nevim, jestli do nej jit nebo ne..
@lucielle123 nám ho pani v krámu rozmluvila že tady neni taková zima a že je zbytečný že stačí ten normální tak jsem si nechala poradit a jsem zvědavá jestli budu litovat nebo ne termín mám taky na konci srpna. A ukazovala nám jak pasují oba do korby a v pohodě oba
@lucielle123 - mám arctic, jsem s nim moc spokojena. Používala jsem v korbe a super, ted budu používat ve sportaku.