Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
438
6.6.14 11:47

@petulkapeťka
Kočárek a doplňky mám „čerstvě“ z mybabystore ( vše v pořádku, slibovaná dodací lhuta se o malinko protáhla skrze čtvrteční svatky, jinak vše v pořádku, komunikace na 1*)
Z chytrych ( který už vlastně ani nejsou chytrý ) mám pouze stříšku ( čekala jsem na ni skoro 3týdny, přitom uváděli že ji mají skladem ). Tod moje zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.14 13:38

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
6.6.14 14:17

@petulkapeťka - ja mám všechno z Chytrých hraček, nove Vandastore a jsem maximálně spokojena. Mám od nich čtyři kočáry a hodně příslušenství. Vždy vse na termín a ochota personálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
6.6.14 15:07

Já mám taky z MBS a spokojenost. Kočár s doplňky přišel v termínu, který slíbili. Na maily odpovídají obratem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
6.6.14 15:08

Jinak zálohu po mně žádnou nechtěli. Vše jsem platila až při předání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
6.6.14 20:17

Ahoj holky.. prosím ty, které jste teď kupovaly Buffalo, je někde nějaká akce nebo sleva? Nikde nemůžu nic najít. Vím, že před časem hodně nabízeli autosedačku ke kočáru za 1,–, je to pořád nebo už to zrušili? Případně jakou autosedačku jste k Buffovi koupily? V těch autosedačkách se nějak ztrácím :( Díky moc za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.6.14 02:55

@lucielle123 v mybabystore dávali místo autosedačky doplňky ve zhruba stejné hodnotě - já si vzala letní stříšku a podložku do sporťáku a plus jsem dostala 5% slevu při úhradě zálohy. Nevím, zda to mají takto pořád, ale za zeptání nic nedáš… na stránkách mají napsáno, že když přijdeš s konkurenční nabídkou, tak ti udělají taky podobnou… :-) navíc komunikace je naprostá jednička :-) odpovědi mailem vždy obratem. V Babiez nejenže nejsou schopni na mail odpovědět, ale taky věčně něco neví, když tam člověk volá. Já dokonce dostala i úplně lživé informace. S Vandastore nebo AV zkušenosti nemám, když jsem kočárek vybírala, měli to tam nejdražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.6.14 03:01

@jittule vidíš a mě tehdy vyloženě napsali, že akci autosedačka a rajec kombinovat nelze…škoda, že ta jejich komunikace stojí za houby… mě to od nákupu odradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
9.6.14 08:21

Mám to stejně jako @jittule autosedajda zdarma. A jeste jsem stihla zkombinovat s akci rajec.
Dohodila jsem to i kamaradce ;) ktera take koupila, ale to cekani. :roll:
Ja tedy mela stesti, ze kocar byl skladem. Autosedajda do tydne.
Ale zaseklo se to na potahu off white. Ten trval snad i 8 tydnu. Desny. Jeste, ze jsem neporodila.
Autosedacku jsem dokonce po mesici sla vymenit, se mi nezdala barva.
Ale ta komunikace je vazne na dlouhe lokte.
V mbs a AV jsem ted objednavala take. Sice komunikuji, ale take nic nemaji. Ceka se vsude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
9.6.14 20:09

@krtecek79 Díky moc za info, zkusím napsat do mbs a poptat se. My jsme byli s přítelem osobně v Chytrých hračkách v Praze, přístup super, jen žádná akce a cena vyšší než jinde. Kočárek budeme pořizovat v červenci, tak snad se do té doby nějaká akce objeví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
9.6.14 21:30

@lucielle123 já myslím, že vám v mbs udělaj určitě nějakou dobrou akci, já jsem moc spokojená s jejich přístupem. tak držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
12.6.14 16:43

@krtecek79 tak jsem dnes psala do mbs a pani mi odepsala, ze od 1.6. obdrzeli od bugaboo novy cenik a nemuzou na nej poskytovat zadne slevy ani akce :-( jeste pockam do cervence, jestli se neco neobjevi, termin mam az na konci srpna, tak jeste mam chvilku cas :-) ale diky za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
12.6.14 20:39

@lucielle123 tak to je blby… tak leda zkusit to babiez… jinak fakt doporučuju objednat na začátku července nejpozději, aby ti to včas stihli doručit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.6.14 13:31

@krtecek79 dik za pomoc, pokud jsem se dobre divala, tak prave v babiez maji tu autosedacku zdarma :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
20.6.14 08:07

Ahoj, nevite nekdo jestli jsou na veškeré bugaboo zaruky 3 roky, nebo to má jen v mybabystore???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí