Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@88petra - no ty strisky 2014 jsou prodlužovaci. A v Chytrých mi objednali all black bez strisky a černou strisku.
@88petra teda to bych střílela
Dám vědět když bych někde zahlédla.
@88petra no to je sila ![]()
Nechces pujcit naseho nejeteho zappa, zatim?
Aspon lehky do auta ![]()
@andatko píše:
@88petra no to je sila
Nechces pujcit naseho nejeteho zappa, zatim?
Aspon lehky do auta
jezis dekuju, to si moc hodna, ale prece vam nemuzu ojizdet novej kocar, to nejde…
jeste si mi tu radila, ze do nej mam jit, pamatujes?;-) ja ted nevim, jestli do nej jit znovu, nebo koupit jetyho cama kvuli ty lepsi sedacce, nebo uplne jinej kocar… ach jo, sem na nem mela to gesslein madlo, to budu muset zas zladt objednat:-( jestli ho zeda vezmu zas… ale mam strach jit do jiny znacky, ja uz sem na bgb kvalitku tak zvykla…
@88petra no neni novej. Jen ted tak vypada ze je vypranej. Ale uz v nem mala byla. ![]()
No bgb to neni to je fakt. A je taky nepolohovaci. Nevim jak je mala mala ![]()
Me to strasne mrzi. Jeste kdyz vim, ze ted budes mit problemy zdravotni. Kamoska ma to stejne a vim jak trpi. A to netaha mimi a kocar. Lidi jsou hrozny svine. ![]()
A vis co? My ti ho najdeme ![]()
Jen se obavam, ze s tim spise pujdou do bazaru nez nekde na netu. No budeme to hlidat. ![]()
@Kačka H píše:
Tak ja prodala pred mesicem buffa a jsem tehotna
@andatko píše:
@88petra no neni novej. Jen ted tak vypada ze je vypranej. Ale uz v nem mala byla.![]()
No bgb to neni to je fakt. A je taky nepolohovaci. Nevim jak je mala mala
Jen se obavam, ze s tim spise pujdou do bazaru nez nekde na netu. No budeme to hlidat.
Me to strasne mrzi. Jeste kdyz vim, ze ted budes mit problemy zdravotni. Kamoska ma to stejne a vim jak trpi. A to netaha mimi a kocar. Lidi jsou hrozny svine.
A vis co? My ti ho najdeme
no to ja nemyslela tak, ze by mi pujcenej zapp neprisel dost dobrej, ale ze nevim co koupi pripadne jinyho, protoze sem rozmazlena z bgb;-) si vazne zlata!
holky vcera sem byla na veceri s kamaradkou co mivala cama a tvrdila mi, ze misto golfek je tezkej. Tak ja nevim- koupit znovu beecko? nebo zkouset hledat neco s tou kolibkou? kdyz tech golfek s timhle polohovanim je zalostne malo:-(
@Kačka H píše:
Tak ja prodala pred mesicem buffa a jsem tehotna
gratuluju!;-) treba budou i nejaky novy barvicky;-)
@Kačka H Gratuluji!! Přeji zdravíčko a taky to vidím jako super možnost na koupi all black… ![]()
Holky dotaz, v návodu na stříšku je že se má zaháknout k držáku na každé straně dvěmi gumičkami, ale ať hledám jak hledám nemůžu najít tu druhou
Na letní stříšce jsou dvě, ale na té origo chybí. Můžete mi kouknout jestli to tak máte taky? Díky
@kknoflicek - ja mám u te originál každé straně jednu.
@Kačka H - gratuluji!
@88petra - tam Cam je asi o 2,3 KG těžší než Bee a lehčí než Buff. Jasne je pokud to chceš hodně lehké, tak asi znovu Bee. Ja to mám ted tak, ze jiný kočár než Bugaboo nechci v baraku ![]()
@kačka25 já také na každéstraně jednu gumičku a dle návodu mají být dvě ![]()
A ještě jeden dotaz k té letní stříšce máte jen náhradní pruty nebo i uchycení na rám? Je to docela zdlouhavé přemontovávání takže minimálně ty pruty to chce, ale přemýšlím i nad tím uchycením.
@kačka25 a děkuji že ses mi podívala
jak tady nad tím dumám tak jsem zapomněla ![]()
Teď jsem objevila foto z anglického webu, kde jsou u stříšky dvě gumičky na každé straně! Máte to někdo takhle??