Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@sabusssa zatím ano, je moc krásná
ale miminko se narodí až v druhé půlce května
@sabusssa jinak vybírala jsem podle testů bezpečnosti a pak osobního srovnání s Maxi-cosi a Cybex se mi líbil více zpracováním… super mi připadá nastavování výšky opěrky hlavy a tím i pásů.
@kknoflicek Super, takze ho beru i s maxi cosi adaptery
dekuji moc.
Kupovala si k autosedacce i takovou tu podlozku do auta na zacvaknuti??
@sabusssa nekupovala, budeme poutat pásy. Jakou barvičku máte vybranou? Já se nemohla rozhodnout
@kknoflicek Ja pravdepodobne vemu classic black
Cekame holcicku, kocar mam bugaboo cameleon s cernou konstrukci a cervenou latkou, tak to nechci silene prehanet s barvama a v autosedacce to doladim barevnou hrackou ![]()
Jakou jste vybrali vy?
@sabusssa
Ahoj sice mám sedajdu romer, ale jak jsi se ptala na tu podložku na zacvaknutí.
Tak já jsem se základnou ( isofixovou ) moc spokojená, ušetřilo mi to spousty času s pásáním a veřím, že je to zase o něco bespečnější. Dokupovala jsem ji až měl syn 3 m. Nechtělo se mi tolik investovat, ale nakonec mi to nedalo
@Nikkolla Fakt?
no ja nad tim premyslim. Kolik Vas vysla k roomer? Tady ji tu zakladnu maji za £89.00 asi za 2800.00 Palka, ale taky ji nakonec asi vemu ![]()
@sabusssa
4.500,– jeste pred tim sem ji tady chtela koupit od jedne pani za 2tisíce. Při předání jsem ale zjistila že má starší model a nešla na naši sedajdu. ![]()
No chceme jeste jedno ditě, tak jsem si rikala ze ji koupim a schovám na další, celý komplet vyhrál v D testu. Tak myslim ze to bude ok i za 3-4 roky.
Zakladnu urcite ano!!! ja mam k maxicosi, stala hrisnych 3700 a nelituju ani koruny, nakonec mame dve (ve dvou autech). u maxicosi je vyhoda, ze zakladnu vyuzijes i k dalsi sedacce!
Podělím se o „mejlík“ co mi došel od prodejce… Tak snad neco bude na ty naše buffíky ![]()
Pár překvapení Bugaboo chystá, nejbližší by měly být snad již na přelomu května/června. Ale zatím sami nevíme, co to bude. Limitky na Buffalo Bugaboo moc nedělá, oni věnují limitky hlavně Cameleonu.
Tak me dneska ruplo v hlavě a k Bufallo a Bee jsem objednala ještě Cameleon. Jsem Bugaboo maniak ![]()
@kačka25
tak bee a cam nebo buff chápu, jeden jako kočár a druhej jako golfky, ale všechny tři nechápu
příjde mi buff a cam jedno a to samý
já teda používám kočárek minimálně, takže ani nevim kde bych to využila
všude jezdim autem a buffa jsem skoro nepoužila
ted už jen golfky ![]()
@Kačka H - no Buffa budu mít u baráku a na procházky rovnou z domu, Cama trvale v autě a Bee mám zatim doma, mala spi jen v kocare, tak kdyz nemůžeme ven, tak ji vozim v obyvaku
ven s nim vyrazim tak za rok na jaře. Jsem kocarkova maniacka ![]()
@kačka25 no tak to chápuuuu
je pravda že já měla nejdřív cama a na terasu na spaní x-lander který je mimochodem hrůůůza. Potom jsem vyměnila cama za buffa a pořídila si k tomu maclareny protože celkově nesnášim golfky, ale kvůli dovolený u moře jsem je musela pořidit a jakože mám ráda bgb tak bee se mi nelíbí takže to vlastně chápu
mě vadi u cama že terenní kola se netočí, proto jsem to vyměnila ![]()