Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
23.4.14 12:57

@želvice Tak to ráda slyším… A teď mě to dodatečně mrzí :zed:, protože kdybych to věděla dopředu, tak jdu do té bílé verze a ne do modré.. Vzala jsem ji jen proto, že se mi zdála praktičtější proti umazání… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.14 13:02
@Julika píše:
@želvice Tak to ráda slyším… A teď mě to dodatečně mrzí :zed:, protože kdybych to věděla dopředu, tak jdu do té bílé verze a ne do modré.. Vzala jsem ji jen proto, že se mi zdála praktičtější proti umazání… :,(

Já mám z loňska tu arctic grey - ona je fakt hooodně světlounká, a koupila jsem k tomu tu khaki ještě. I na Bee+. Ta modrá se mi líbí, jenže mám trochu strach, že je spíš na malé mimčo… taková hodně sladká… a nějak mi prostě nesedí k našemu akčnímu drakovi… tak jsem raději volila khaki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.4.14 13:08

@želvice Já viděla fotky od smale - byla to glacier grey… Je hezká, ale chtěla jsem vidět i tu modrou, ale máš asi pravdu, je to na malíčka. Já sice takového cukrouška mám, ale příští rok to už bude čertisko ve sporťáku… :lol: Asi nakonec koupím tu šedou, bude se lépe kombinovat s doplňky. A můžeš prosím poslat pro srovnání reálné foto arctic grey?? Pokud budeš mít nataženou, ať nemusíš jen kvůli fotky předělávat kočár… Nebo jestli ji třeba máš na fotce z loňska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.14 13:30
@Julika píše:
@želvice Já viděla fotky od smale - byla to glacier grey… Je hezká, ale chtěla jsem vidět i tu modrou, ale máš asi pravdu, je to na malíčka. Já sice takového cukrouška mám, ale příští rok to už bude čertisko ve sporťáku… :lol: Asi nakonec koupím tu šedou, bude se lépe kombinovat s doplňky. A můžeš prosím poslat pro srovnání reálné foto arctic grey?? Pokud budeš mít nataženou, ať nemusíš jen kvůli fotky předělávat kočár… Nebo jestli ji třeba máš na fotce z loňska…

Mám fotku z loňska, tak přikládám :-) Je to teda na Camovi. Khaki ještě nemám doma, na tu čekám. Ale moc vidět to není… ještě pohledám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.14 13:32

Tak přeci jen jsem našla:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.4.14 13:41

@želvice Moc díky!! Krásný je i ten klouček.. :D Ale teď už fakt nevím kterou… :lol: Modrou jsem tedy zamítla a z fotek moc rozdíl mezi Glacier grey a arctic grey nevidím… Tak budu asi mezi těma dvěma losovat…:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.14 13:44
@Julika píše:
@želvice Moc díky!! Krásný je i ten klouček.. :D Ale teď už fakt nevím kterou… :lol: Modrou jsem tedy zamítla a z fotek moc rozdíl mezi Glacier grey a arctic grey nevidím… Tak budu asi mezi těma dvěma losovat…:nevim:

Ježiš, a teď se omlouvám, já to naprosto popletla a stará, loňská kolekce je Glacier Grey, tu mám já :oops: Takže se fakt omlouvám, chyba na mojí straně :oops: :oops: :oops:

Jinak jsem viděla i tu Arctic - je tmavší, to jo, ale zase to není tak obrovský rozdíl… ale bude praktičtější na čištění, na té mé je toho víc vidět. Na druhou stranu, když ten kočár necháš venku, a dítě tam bude spát, mušky to pokakají a vidět to bude na každé (snad fakt mimo té Khaki, ale s tou, jak říkám, ještě zkušenost nemám)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.4.14 13:50

@želvice Ahá, tak to jo, já jdu to té glacier grey, rozhodnuto! :lol: Já vím, že se asi umaže, ale důležité je, že se dá prát… Tak ji šupnu do pračky a bude… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.14 13:56
@Julika píše:
@želvice Ahá, tak to jo, já jdu to té glacier grey, rozhodnuto! :lol: Já vím, že se asi umaže, ale důležité je, že se dá prát… Tak ji šupnu do pračky a bude… ;)

Jsem fakt trdlo, promiň… vůbec nechápu, co mě to s tou arctic napadlo :mrgreen: :oops:

Umaže, ale fakt se to vypere… syn to měl zamazané dost, když jsem ji schovávala někdy v půlce podzimu, přihodila jsem k tomu do pračky sodu… a pohoda, jako nová :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.4.14 14:02

@želvice To se nic neděje, jsem ráda i tak za fotky! :kytka: Ze začátku jsem byla přesvědčená, že je v nabídce jen ta arctic grey, až pak jsem zjistila, že jsou do šeda dvě… :lol: Já objednám tu světlejší a basta. Mám nevýhodu v tom, že u nás na Ostravsku nikdo bugaboo neprodává, tak nic nevidím na vlastní oči a spoléhám na net… A byla jsem teda včera překvapená, jak má malý v korbičce horko, a to bylo pouhých dvacet stupňů. U dcery jsem měla červený kočár a tak rychle se teda nevyhřál.. Tak hlavně, ať letní stříška splní účel. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.14 14:05
@Julika píše:
@želvice To se nic neděje, jsem ráda i tak za fotky! :kytka: Ze začátku jsem byla přesvědčená, že je v nabídce jen ta arctic grey, až pak jsem zjistila, že jsou do šeda dvě… :lol: Já objednám tu světlejší a basta. Mám nevýhodu v tom, že u nás na Ostravsku nikdo bugaboo neprodává, tak nic nevidím na vlastní oči a spoléhám na net… A byla jsem teda včera překvapená, jak má malý v korbičce horko, a to bylo pouhých dvacet stupňů. U dcery jsem měla červený kočár a tak rychle se teda nevyhřál.. Tak hlavně, ať letní stříška splní účel. :pankac:

No, to splní, my máme zatím období, že to střídám podle počasí venku, ale cca za 14 dnů si myslím, že nasadím letní definitivně, zimní uložím k zimnímu spánku a vytáhnu zase někdy v půlce října… je to fakt ten naprosto nejlepší doplněk, co Bugaboo dělá. My loni jezdili jen v té letní od května do skoro konce října… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.4.14 14:07

@želvice A to jde tak lehce nasadit? Viděla jsem demo na youtube, ale beru to s rezervou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
23.4.14 14:20

@Julika já mám koupenou tu modrou letní, ale zatím je v krabici. Zas tak sladká není, spíš modro šedá :nevim: večer zkusím vyfotit, ale nebude na kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.14 14:20
@Julika píše:
@želvice A to jde tak lehce nasadit? Viděla jsem demo na youtube, ale beru to s rezervou…

Já koupila ještě jedny pruty, abych to nemusela pořád přehazovat… jde to hodně lehce, ale pokud máš jen jedny pruty, tak je to pro mě pruda. A jinak to jde nasadit stejně jako klasická stříška. V pohodě. S těmi pruty mi to zabere asi minutu, bez nich dvě, tři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.4.14 14:23

@kknoflicek Jéé, to budeš moc hodná, beztak mě to zase zviklá… A nebudu vědět kterou… :lol: Není to taková ta klasická bleďoulinká modrá, typická pro miminkovské klučíčí oblečky…? Jsem moc zvědavá na foto… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí