Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@želvice Tak to ráda slyším… A teď mě to dodatečně mrzí
, protože kdybych to věděla dopředu, tak jdu do té bílé verze a ne do modré.. Vzala jsem ji jen proto, že se mi zdála praktičtější proti umazání… ![]()
@Julika píše:
@želvice Tak to ráda slyším… A teď mě to dodatečně mrzí, protože kdybych to věděla dopředu, tak jdu do té bílé verze a ne do modré.. Vzala jsem ji jen proto, že se mi zdála praktičtější proti umazání…
Já mám z loňska tu arctic grey - ona je fakt hooodně světlounká, a koupila jsem k tomu tu khaki ještě. I na Bee+. Ta modrá se mi líbí, jenže mám trochu strach, že je spíš na malé mimčo… taková hodně sladká… a nějak mi prostě nesedí k našemu akčnímu drakovi… tak jsem raději volila khaki.
@želvice Já viděla fotky od smale - byla to glacier grey… Je hezká, ale chtěla jsem vidět i tu modrou, ale máš asi pravdu, je to na malíčka. Já sice takového cukrouška mám, ale příští rok to už bude čertisko ve sporťáku…
Asi nakonec koupím tu šedou, bude se lépe kombinovat s doplňky. A můžeš prosím poslat pro srovnání reálné foto arctic grey?? Pokud budeš mít nataženou, ať nemusíš jen kvůli fotky předělávat kočár… Nebo jestli ji třeba máš na fotce z loňska…
@Julika píše:
@želvice Já viděla fotky od smale - byla to glacier grey… Je hezká, ale chtěla jsem vidět i tu modrou, ale máš asi pravdu, je to na malíčka. Já sice takového cukrouška mám, ale příští rok to už bude čertisko ve sporťáku…Asi nakonec koupím tu šedou, bude se lépe kombinovat s doplňky. A můžeš prosím poslat pro srovnání reálné foto arctic grey?? Pokud budeš mít nataženou, ať nemusíš jen kvůli fotky předělávat kočár… Nebo jestli ji třeba máš na fotce z loňska…
Mám fotku z loňska, tak přikládám
Je to teda na Camovi. Khaki ještě nemám doma, na tu čekám. Ale moc vidět to není… ještě pohledám ![]()
@želvice Moc díky!! Krásný je i ten klouček..
Ale teď už fakt nevím kterou…
Modrou jsem tedy zamítla a z fotek moc rozdíl mezi Glacier grey a arctic grey nevidím… Tak budu asi mezi těma dvěma losovat…:nevim:
@Julika píše:
@želvice Moc díky!! Krásný je i ten klouček..Ale teď už fakt nevím kterou…
Modrou jsem tedy zamítla a z fotek moc rozdíl mezi Glacier grey a arctic grey nevidím… Tak budu asi mezi těma dvěma losovat…:nevim:
Ježiš, a teď se omlouvám, já to naprosto popletla a stará, loňská kolekce je Glacier Grey, tu mám já
Takže se fakt omlouvám, chyba na mojí straně
![]()
Jinak jsem viděla i tu Arctic - je tmavší, to jo, ale zase to není tak obrovský rozdíl… ale bude praktičtější na čištění, na té mé je toho víc vidět. Na druhou stranu, když ten kočár necháš venku, a dítě tam bude spát, mušky to pokakají a vidět to bude na každé (snad fakt mimo té Khaki, ale s tou, jak říkám, ještě zkušenost nemám)…
@želvice Ahá, tak to jo, já jdu to té glacier grey, rozhodnuto!
Já vím, že se asi umaže, ale důležité je, že se dá prát… Tak ji šupnu do pračky a bude… ![]()
@Julika píše:
@želvice Ahá, tak to jo, já jdu to té glacier grey, rozhodnuto!Já vím, že se asi umaže, ale důležité je, že se dá prát… Tak ji šupnu do pračky a bude…
Jsem fakt trdlo, promiň… vůbec nechápu, co mě to s tou arctic napadlo
![]()
Umaže, ale fakt se to vypere… syn to měl zamazané dost, když jsem ji schovávala někdy v půlce podzimu, přihodila jsem k tomu do pračky sodu… a pohoda, jako nová ![]()
@želvice To se nic neděje, jsem ráda i tak za fotky!
Ze začátku jsem byla přesvědčená, že je v nabídce jen ta arctic grey, až pak jsem zjistila, že jsou do šeda dvě…
Já objednám tu světlejší a basta. Mám nevýhodu v tom, že u nás na Ostravsku nikdo bugaboo neprodává, tak nic nevidím na vlastní oči a spoléhám na net… A byla jsem teda včera překvapená, jak má malý v korbičce horko, a to bylo pouhých dvacet stupňů. U dcery jsem měla červený kočár a tak rychle se teda nevyhřál.. Tak hlavně, ať letní stříška splní účel. ![]()
@Julika píše:
@želvice To se nic neděje, jsem ráda i tak za fotky!Ze začátku jsem byla přesvědčená, že je v nabídce jen ta arctic grey, až pak jsem zjistila, že jsou do šeda dvě…
Já objednám tu světlejší a basta. Mám nevýhodu v tom, že u nás na Ostravsku nikdo bugaboo neprodává, tak nic nevidím na vlastní oči a spoléhám na net… A byla jsem teda včera překvapená, jak má malý v korbičce horko, a to bylo pouhých dvacet stupňů. U dcery jsem měla červený kočár a tak rychle se teda nevyhřál.. Tak hlavně, ať letní stříška splní účel.
No, to splní, my máme zatím období, že to střídám podle počasí venku, ale cca za 14 dnů si myslím, že nasadím letní definitivně, zimní uložím k zimnímu spánku a vytáhnu zase někdy v půlce října… je to fakt ten naprosto nejlepší doplněk, co Bugaboo dělá. My loni jezdili jen v té letní od května do skoro konce října… ![]()
@želvice A to jde tak lehce nasadit? Viděla jsem demo na youtube, ale beru to s rezervou…
@Julika já mám koupenou tu modrou letní, ale zatím je v krabici. Zas tak sladká není, spíš modro šedá
večer zkusím vyfotit, ale nebude na kočárku
@Julika píše:
@želvice A to jde tak lehce nasadit? Viděla jsem demo na youtube, ale beru to s rezervou…
Já koupila ještě jedny pruty, abych to nemusela pořád přehazovat… jde to hodně lehce, ale pokud máš jen jedny pruty, tak je to pro mě pruda. A jinak to jde nasadit stejně jako klasická stříška. V pohodě. S těmi pruty mi to zabere asi minutu, bez nich dvě, tři?
@kknoflicek Jéé, to budeš moc hodná, beztak mě to zase zviklá… A nebudu vědět kterou…
Není to taková ta klasická bleďoulinká modrá, typická pro miminkovské klučíčí oblečky…? Jsem moc zvědavá na foto… ![]()