Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Julika na deku jsem zapomela, ale to by nebyl problem. Ale stejne uz sem se rozhodla ze to nebudu riskovat. ![]()
@Terreeza tady
http://www.juniorstyl.mimishop.cz/
@Julika už skládám.
ale ještě nemám potahy. Stále nejsou
tak jsem je tedy zaplatila a počkám si no. Snad do července budou. Ale stejně budu o jednavat letni střišku. Tak tyhle potahy necham až na podzim.
Hele já jsem teda překvapena, jak tady byl někdo kvůli te jedne stříšce, tak já zas čučím, že na hlubokou a na sporťák je stejná ta konstrukce. To jsem nevěděla. To maji dobře vymyšlené ![]()
@andatko Super, jaká bude stříška??? A už jsi to strávila nebo lituješ??
@andatko No super, buď ráda, budeš určitě spokojená
Jinak jsem taky myslela, že bude all black,
@Julika off white a soft pink ![]()
@kačka25 nakonec jsem se rozhodla ze si ho necham potahnout folii. Aspon si ho neodru ![]()
Holky on nebyl skladem a ja už prostě neměla nervy na něj čekat ![]()
Na druhou stranu, jak tu nekdo psal, ze si ho nechal potahnout a kocar je chraneny, ta konstrukce - to mě oslovilo.
Takze černej nakonec bude ![]()
@andatko Tak to bude ještě lepší, mě se černý líbí, ale nechce se mi kvůli toho prodávat… Pak přihoď foto, jak mu to všechno sluší… ![]()
@andatko Tak to máme stejné myšlení
Taky nad tím pořád přemýšlím, navíc mi to přijde jako výhoda, protože vlastně budeme mít oba kočárky, alu i černý
Prosímtě, už jsi to nějak zjišťovala? Jako cenu a kdo to vůbec dělá? Vím, že tu někdo psal, že to dělají ty, co dělají např. folie na sklo, ale myslíš, že to dělají všichni? Jinak off white potahy jsou super, taky nad nima přemýšlím.
@Julika určitě ![]()
Hele litovat nelituji a vim, ze nebudu litovat. Řeším jen ten robustní vzhled. Ale já si zvyknu a později si to vykompenzuji Beečkem ![]()
@lulii no já teda musim priznat, že jsem ještě neměla alu kočar. Trošku mě i ta myšlenka lákala. Ale ted kdyz ho vidim, jak je celý black jen ta konstrukce sviti. Neee nejak se mi to nelibi. ![]()
Takže do potažení jdu. A ano zjištovala.
Buď tady přes jednu holčinu se da zaslat do Pardubic. Tam ho potahnou a zaslou zpet. A nebo mi odpovedela jedna firma v Praze.
Folie-polepy.cz
Cenu mi napsali cca 600kc ![]()
@andatko No, tak to je super, za 600,–? To vyjde i líp, než bych si kupovala all black a navíc bude chráněný proti škrábancům, ani nevíš, jak jsi mě potěšila
A jak dlouho to trvá, nevíš?
Jinak beečko už taky mám, je pravda, že když ho vezmeš do ruky hned po buffovi, tak máš pocit, že najednou tlačíš pírko
Ale jako golfku ho fakt doporučuju, jen kdyby nebyl tak drahý. Ale naštěstí bugaboo si cenu drží, takže ta investice se vyplatí ![]()
@lulii ja ho už měla
takže se budu vracet ke starému. ![]()
Ale přesně do auta jako druhy kočar jen na OC a lehky teren=idealni
už se na něj těším. Ale to až za rok. Tak na léto. Teď to řešit nebudu. A mam tu zappa tak budu pouzivat jeho konstrukci na autosedacku do OC. Takze buff bude fakt jen po okoli, do terenu a na vetsi vylety. ![]()
Nevim jak dlouho to trva. Zitra tam budu volat a začnu to řešit. ![]()
@andatko já to taky pořád zvažuji zda na druhé dítko není nový buff zbytečná investice ještě když vím, že mám super golfky. Mám rezervaci v babiez a do soboty mám na rozmyšlenou, potahy nemají, stejně tak autosedačku… chtěla jsem pebble black či pop violet
Mohu se zeptat co je akce Rajec? Na kolik tě tedy vyšel? Napočítala jsem základ, potahy, adaptéry.. letní stříšku mi říkala paní, že nepotřebuji, že buff má udělaný dobře tu střechu jako takovou.. jsem z toho jelen, Mé pragmatické kamarádky jsou jasně v ráciu, zbytečnost.. ještě když mám i na golfky koupenou hlubokou korbu, ale říkám si, proč si neudělat radost ![]()