Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloHolky, nevíte, kde sehnat na Buffíka moskytiéru? Ta origoš není nikde dostupná (nejdřív za 4-6týdnů) a já jsem dneska zjistila, že síťka z předchozího kočáru vůbec nepasuje, protože Buff je hrozně dlouhý. Na zahradě nám tu lítá spousta hmyzu a já jsem teď bez síťky.
Neprodáváte některá nebo nevíte, která jiná by pasovala???
@smale
Dekuju, předpokládám že nesedí nic až na stříšku z donkey, jak tu nekdo daval foto. Nemáš info jestli nemá byt do budoucna ňáka limitovaná kolekce na buffíka. Jási ho včera objednala a ráda bych ňákou barevnou variantu potahů, ale to mám teda asi smůlu. ![]()
@Julika
Já myslim ze emitex je hodně velká mám černou. nebo bych jen na zahradu přehodila starou záclonou a počkala na dodání.
Zkoušela jsi baby-centrum, nikde u bugaboo ( všeobecně ) nezminují dostupnost, ale dnes jsem mluvila s paní a ze 4 věcí měli 2 skladem.
@Nikkolla Aha, mě nenapadlo, že mají skladem, když píšou, že ne… Hned zítra to obvolám… Já se dívala na dostupnosti na net. Já mám právě od emitexu. Když ji dám akorát do toho otvoru na boudičce, tak to tam napasuju - nějak. Ale dneska bylo vedro, tak jsem malému nechtěla zapínat ten nánožník, protože tam měl jak v troubě a s tou mojí starou síťkou jsem neměla šanci. A u nás to lítá, protože žijeme u lesa, hned vedle pole s kvetoucí řepkou… ![]()
@Nikkolla Hned jsem jim písla, díky za tip. Nevěděla jsem, že jsou prodejci bugaboo…
@Nikkolla píše:
@smale
Dekuju, předpokládám že nesedí nic až na stříšku z donkey, jak tu nekdo daval foto. Nemáš info jestli nemá byt do budoucna ňáka limitovaná kolekce na buffíka. Jási ho včera objednala a ráda bych ňákou barevnou variantu potahů, ale to mám teda asi smůlu.
Na Buffa se prej moc limitek nechystá, což je škoda.
A úplně perfektně na Buffalo nesedí nic z jiného BGB kočárku. Pokud bych na něj dávala střechu z Donkey, tak na origo Donkey prutech. Pak to vypadá dobře. Ale já jsem puntíčkář, takže chápu, že někomu nevadí, že potahy nesedí úplně perfektně. ![]()
Holky praly jste korbičku, matraci a sporťák- prostě to co se dle návodu prát smí- před prvním použitím? Na kolik otáček jste ždímaly?
@kknoflicek píše:
Holky praly jste korbičku, matraci a sporťák- prostě to co se dle návodu prát smí- před prvním použitím? Na kolik otáček jste ždímaly?
Mám teda Cama, ale ani mě nenapadlo ho prát
A Bee+ taktéž. Neuvažuji o tom ani u Buffa
Proč? ![]()
@Kačka H @želvice mám teď prací mánii před porodem
a moc se mi do toho nechtělo tak ráda slyším že jste to neřešily. Ale jak jsem pročítala návod a bylo tam o praní tak mě to napadlo.
@kknoflicek píše:
@Kačka H @želvice mám teď prací mánii před porodema moc se mi do toho nechtělo tak ráda slyším že jste to neřešily. Ale jak jsem pročítala návod a bylo tam o praní tak mě to napadlo.
Neee… však to mimčo stejně nebude ležet přímo na tom, bude oblečené… pravděpodobně v korbičce pod něj ještě něco dáš… takže klídek
![]()
@kknoflicek Tu předporodní prací mánii znám…
Já vyprala všechno, jen manžel a dcerka unikli, ale i pes musel k holiči - a to je padesátikilový německý ovčák…
Ale kočárek jsem taky neprala. Přesně jak říká želvice, mimčo se ti ho holou pokožkou dotýkat nebude… Ale je dobré vědět, že jde vyprat např. letní stříška, když se používáním umaže (psala smale, že ji v pohodě vyprala…).. Tak doufám, že klasická by šla taky šupnout do pračky, když bude třeba, tak to v budoucnu zkusím… ![]()
@Julika píše:
@kknoflicek Tu předporodní prací mánii znám…Já vyprala všechno, jen manžel a dcerka unikli, ale i pes musel k holiči - a to je padesátikilový německý ovčák…
Ale kočárek jsem taky neprala. Přesně jak říká želvice, mimčo se ti ho holou pokožkou dotýkat nebude… Ale je dobré vědět, že jde vyprat např. letní stříška, když se používáním umaže (psala smale, že ji v pohodě vyprala…).. Tak doufám, že klasická by šla taky šupnout do pračky, když bude třeba, tak to v budoucnu zkusím…
Taky jsem ji vyprala v pohodě… je super, že se to prát dá… hlavně na sporťáku jsem to upotřebila několikrát… ale až, když to syn opravdu zaprasil… rozmělněné sušenky atd., to je fakt paráda ![]()
Majitelky Buffa, ještě jednou moc prosím, máte-li některá modrou letní stříšku, můžete zde hodit reálné foto..?
Pořád se nemůžu rozhodnout mezi tou světle šedou a světle modrou… ![]()