Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
24.4.14 11:32
@Julika píše:
@kknoflicek @želvice Ahoj holky, tak nakonec zvítězila Glacier Grey…
Holky, kdy jste dávaly mimča do sporťáku??

Já v sedmi měsících :-) Synátor byl neuvěřitelně zvědavý, v korbičce vyváděl jako blázen… ale vyšlo mi to na léto, takže paráda. A sporťák jde do lehu, i hezky pololehu, takže mi to nevadilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
24.4.14 11:39

@želvice Malý už chce vidět teď, takže to u nás bude asi taky brzy po půl roce. Nevím sice, kdy si sám sedne, ale sporťák asi přijde na řadu dříve… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.4.14 11:57
@Julika píše:
@želvice Malý už chce vidět teď, takže to u nás bude asi taky brzy po půl roce. Nevím sice, kdy si sám sedne, ale sporťák asi přijde na řadu dříve… :think:

Hele, nám řval někdy od pátého měsíce, hned v den šestého měsíce jsem ho zkusila dát do sporťáku, ale vypadal tam takový zapadlý, evidentně malý… v sedmi měsících už v pohodě. Takže v korbičce trávil málo času, ty dva měsíce jsme ho spíš nosili, moc nejezdili… ale bylo léto, tak když jsem musela, tak jsem ho šoupla do autosedačky, z té viděl. (naštěstí, když není třeba, tak nutně nemusím pryč, a okolo baráku atd. se dalo v sedačce kroužit)

Sám synek začal sedět asi 14 dnů potom, co jsem ho dala do sporťáku… ale ještě dlouho jezdil v lehu a pololehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
24.4.14 13:11

@želvice Můj malý má teprve v půli května pět měsíců. Zatím jsem zkusila korbičku vystlat kuličkovým polštářkem a jak je trochu ve zvýšené poloze, tak v kočárku i chvíli vydrží… Ale bez toho polštářku to byl řev a nedalo se… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.4.14 13:53
@Julika píše:
@želvice Můj malý má teprve v půli května pět měsíců. Zatím jsem zkusila korbičku vystlat kuličkovým polštářkem a jak je trochu ve zvýšené poloze, tak v kočárku i chvíli vydrží… Ale bez toho polštářku to byl řev a nedalo se… :zed:

Taky jsem to dělala… sice se to nemá, ale i tak jsem s ním jezdila. Jinak to váááážně bylo za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
24.4.14 19:28

Ahojky :mavam:
Tak jdu zase pro radu, holky ted koukám že se prodává na BB držák sluneční střišky, stříšku mǎm objednanou s kočárem a nevím jestli k tomu potřebuji i ten držák. A co myslíte těma prutama? A jaká je prośím ke kočáru pláštěnka, jako ta co je ze těch cca 1120,–? Omlouvám se za hloupý dotazi, ale jsem z toho už jelen :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
24.4.14 19:37

@Julika
Taky ji mám objednanou :palec:
Syn má zítra 5měsíců ( je docela velkej 73 cm a 8,7 kg ) hned jak dorazí kočár - do dvou týdnů, tak chci přesedlat rovnou do sportky.
Nejezdíme kočárkem každý den a už vůbec ne víckrát za den. Je v něm 2-3h max :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
24.4.14 19:50

Tak jsem dneska dovezla sluneční strisku a pruty. No předávat ty pruty, no to bych radši jezdila porad s jednou stříškou. :cert: a hlavne jsem trochu zklamana :( vy kdo ji uz používáte, nevadí dětem, ze těmi okynky dětem svítí sluníčko do oči? Maly to docela vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.4.14 20:14
@kačka25 píše:
Tak jsem dneska dovezla sluneční strisku a pruty. No předávat ty pruty, no to bych radši jezdila porad s jednou stříškou. :cert: a hlavne jsem trochu zklamana :( vy kdo ji uz používáte, nevadí dětem, ze těmi okynky dětem svítí sluníčko do oči? Maly to docela vadí.

Našemu to teda nevadilo, a když jsem ho na terase nechala spát, hodila jsem mu přes to plenku… ale nevadilo mu to, zvykl si hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.4.14 20:16
@Nikkolla píše:
Ahojky :mavam:
Tak jdu zase pro radu, holky ted koukám že se prodává na BB držák sluneční střišky, stříšku mǎm objednanou s kočárem a nevím jestli k tomu potřebuji i ten držák. A co myslíte těma prutama? A jaká je prośím ke kočáru pláštěnka, jako ta co je ze těch cca 1120,–? Omlouvám se za hloupý dotazi, ale jsem z toho už jelen :oops:

Ty pruty jsou právě ty držáky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A ty nemáš pláštěnku v balení? :think: Ta je přeci v základu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
24.4.14 21:07

Zdravím maminky, které mají kočárek Bugaboo! :mavam: Mám dotaz a prosím o radu-tip, co dát dětem do hluboké korbičky místo flísové peřinky-zavinovačky? Máme 6měs.,ale zatím nesedíme. Malá musí být,,zavrtaná,, nemůže usnout jen tak v kočárku. Můžete poradit čím kočárek,,vyplnit,,? Hlavně něco lehkého a letního. Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.4.14 21:11
@Sára 777 píše:
Zdravím maminky, které mají kočárek Bugaboo! :mavam: Mám dotaz a prosím o radu-tip, co dát dětem do hluboké korbičky místo flísové peřinky-zavinovačky? Máme 6měs.,ale zatím nesedíme. Malá musí být,,zavrtaná,, nemůže usnout jen tak v kočárku. Můžete poradit čím kočárek,,vyplnit,,? Hlavně něco lehkého a letního. Děkuji ;)

U nás teda stačilo křídlo plyšové sovy přes obličej nebo obyčejná plenka… synek se tím zavrtal a chrněl jako zabitý. A přikrytý normálně dekou… ve velkém vedru jen plenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
24.4.14 21:21

@Sára 777 My máme na spaní nizounký polštářek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
24.4.14 21:23
@želvice píše:
Ty pruty jsou právě ty držáky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:A ty nemáš pláštěnku v balení? :think: Ta je přeci v základu…

Kočárek mám teprve objednaný z mybabystore a nevěděla jsem že je u něj pláštěnka.

Jak jsem tu ještě četla, tak ty pruty mohu objednat i na Donkey + stříškou z limitky a půjdou nasadit na BUffala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.4.14 21:35
@Nikkolla píše:
Kočárek mám teprve objednaný z mybabystore a nevěděla jsem že je u něj pláštěnka.Jak jsem tu ještě četla, tak ty pruty mohu objednat i na Donkey + stříškou z limitky a půjdou nasadit na BUffala???

Aha, tak to jo… ano, pláštěnka by měla být v základu balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí