Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@želvice Aha, tak to jo. Myslím, že se mi taky nebude chtít to převlékat. Nasadím ji, jak budu mít pocit, že má malý z korbičky inkubátor… Což asi bude brzo…
@Julika to není, já čekala tu slaďoučkou a přišla mi lehce vyblitá na první pohled ![]()
@Julika píše:
@želvice Aha, tak to jo. Myslím, že se mi taky nebude chtít to převlékat. Nasadím ji, jak budu mít pocit, že má malý z korbičky inkubátor… Což asi bude brzo…
To je u nás každý druhý den… a mezi tím zase fučí, že se mi to nepozdává v té letní stříšce, tak jsem přikoupila ty pruty. Ale i bez nich je to vážně rychlovka.
@andatko Není zač… je to jednodušší, mě nebavilo to pořád předělávat.
@Julika Hele, tak si zkus tu stříšku sundat a zase navléknout pruty a nandat, přesně tak to jde… za chvíli to máš v ruce. Ale když chceš přehazovat (u nás je jeden den vedro na tričko a sukni bez punčoch, a druhý den mám i baloňák), tak je prostě asi snazší mít druhé pruty, no…
Ja si jedu zitra pro letni soft pink a mam k ni taky objednane druhe pruty.
A naposled, musím přidávat po jednom obrázku, mobil více naráz neumí…
@kknoflicek Díky za fotky, tak to je fakt taková dost tlumená modrá…
Na ofiko obrázcích vypadá dost sytě a sladce, ale podle tohodle ne… Sakryš, užila bych třetí stříšku? Ale tak mám petrol potahy, tak modrou stříšku asi ne… nebo na Bee+? Hmmm… jsi mě nahlodala… ![]()
@želvice je pravda že je úplně jiná než na obrázcích, první dojem bylo lehce zklamání, ale teď se mi líbí
@kknoflicek jééé, děkuju
, tak jsem taky nahlodaná, vypadá totálně jinak než na těch bgb fotkách… To je mazec… Dám si večer na rozmyšlenou a zítra to rozlousknu…