Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
19.4.14 07:18

@88petra A ty otvory na boku jsou síťky, ne slída, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
19.4.14 07:39
@Julika píše:
@88petra Dík za info. A od kterého měsíce je vhodné ji používat??
na beecku ji mam uz par tydnu (ta obycstriska je na prd), nabuffovi cekam na dodani ahnedji tam dam- mam objednanou arctic grey, a pani mi rikala, ze ty trvaj nejdýl, soft pink na beecko byla cca za deset dni
@Julika píše:
@88petra A kde ji máš objednanou, musím kouknout, jestli ji mají někde skladem…
chytry hracky
@Julika píše:
@88petra A ty otvory na boku jsou síťky, ne slída, že?

jj, je to sitka, na strisce nic slidovyho neni;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
19.4.14 07:39

Pisu z ipadu a nejak mi koukam blbnul mezernik, tak se omlouvam;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
19.4.14 07:49

@88petra Moc díky, za všechny odpovědi. Já o ní vůbec neuvažovala, ale teď do ní asi půjdu. Pro mě má teď asi jedinou nevýhodu, že se mi moc nelíbí… :mrgreen: Ještě serfuji po netu a snažím se najít nějaké reálné fotky. Zvažuji taky arctic grey, ale i ice blue… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
19.4.14 07:50

Holky, máte některá modrou letní stříšku?? Moc prosím o reálné foto… :kytka:
Případně arctic či glacier grey?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.4.14 10:23

HOLKY mate nektera kabelku babymel, amandu, nebo elu??? muzete poslat foto? me se origo bgb moc nelibi.. a co je to prosim akce rajec? ja budu objednavat asi na mybabystore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
19.4.14 10:38

@holubingg kukni na album této diskuze, jsou tam tašky babymel. Já mám a jsem spokojená… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
19.4.14 12:04

@Julika Já mám od loňska letní glacier grey a jsem s ní maximálně spokojená. Nasadila jsem ji hned v červnu, když jsem kočár koupila a jezdili jsme s ní až do konce září. Malému nevadilo jezdit se zataženou střechou, protože těmi bočními síťkami viděl ven a měl přehled :D Vozím jej čelem k sobě a přes to zipové okýnko jsem na něj zase viděla dobře já :palec:
Barva se mi dobře kombinuje s dalšími doplňky a ač je světlá, nešpiní se. Po sezóně jsem stříšku vyprala v pračce a vypadá jako nová. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
19.4.14 12:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
19.4.14 14:09

@smale Moc díky za fotky! :kytka: Ta poslední je fakt luxusní… :lol: A koukám, že se dá prát, to je teda super! :palec: Na těch fotkách vypadá ta glacier grey skoro bílá, je to tak i ve skutečnosti? Asi bych šla do téhle barvy, když se dá prát… Ale ještě zkusím najít někde srovnání s Ice Blue…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
19.4.14 15:46

@Julika Ano, je skoro bílá, má jen takový jemně šedý nádech. Barva na fotkách odpovídá reálu. Na cedulce je tedy uvedeno, že se prát nemá :D Ale riskla jsem to a přežila to v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
19.4.14 16:06

@smale Díky, já taky suším v sušičce, co se sušit nemá… Ale jsem ráda, žes to odzkoušela za mě… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.4.14 20:10

Holky, v sade bgb je vlozka do sportaku nebo ne? a mate nekdo organizer bgb, je fajn nebo spis tasku??? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
21.4.14 20:33

@holubingg Není. Organizér je superní, ale tašku ti nenahradí. Hodí se na procházky, když potřebuješ mít po ruce pár drobností… Ale není praktické ho odepnout a někam ho vzít… Na to je třeba zase tašku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
22.4.14 17:21

Ahoj,
mohu se prosím zeptat, zda nektera nevite jestli potahy z cameleona3 pasuji na Buffalo, na fotce vypadaj podobně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí