Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloAhoj holky,
neprodává prosím některá z Vás Bugaboo Buffalo? Pokud ano, prosím nabídněte, úplně jsem se do něj zamilovala, ale vzhledem k tomu, že stavíme baráček tak investice za nový je moc peněz, takže bych chtěla jít už do bazarového. Předem moc děkuju
.
@holubingg Ale co deka, ta bude nutná… Nebo myslíš, že nebudeš mít? Bez deky si to neumím představit… A možná budeš tašku používat i u sporťáku, takže podložka bude možná taky potřeba… To myslím jako doplňky, aby ti ladily, aby kočár nebyl moc strakatý…
Tak uz si ho vezu. Mazlika ![]()
Nakonec Babiez. Sedacka za kacku a jeste akce Rajec ![]()
@Julika ![]()
Divny je, že z něj nejsem tak nadšená jako z očekávání. ![]()
Do posledni chvile jsem se tam rozhodovala mezi Buffem a Camem.
a i kdyz všichni na prodejně byli pro Buffa, já stále tápu. ![]()
Vůbec nevím zda jsem uděalal dobře. Přijde mi obrovskýýýýýy ![]()
@andatko Fakt? A už jsi jej složila? Je trochu „tlustý“ oproti Camovi, ale jezdí superně… Možná je to otázka zvyku.. Vždycky ho můžeš prodat, když ti nesedne. Mě se na Camovi nelíbí ta přední kola.
@Julika neslozila. Koukam tu na nej. ![]()
Ja s nim jezdila na prodejne. Opet. A… no nevim. Proste nevim.
Mě ten Cam prijde vic takovy fashion.
tenhle je takovy na vesnici. ![]()
Boze ja jsem desna. Manžel se mi už směje.
Prej 20kočar a stale stejná pisnicka ![]()
@andatko Aha, ty se ještě rozhoduješ? No, já mám Buffa na vesnici..
Ale vesnickej to není, je to mezi vesnickýma bourák…
Tak to držím pěst, ať dobře vybereš… A asi jo, s tím Camem máš pravdu, je víc fashion…
@Julika takhle tu na něj koukam ![]()
Ja jsem taky na vesnici. Za Prahou. Ale i tak. No manzel se smeje. Jsem rada ze se nekdo bavi.
@andatko jééééé to je krásná ovečka kde jste ji koupili?? já když jsem ho viděla na živo v obchodě tak mi přišel taky takovej velkej