Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2386
9.4.14 10:29

Jo tak toho pána jsme tam přesně měli taky.. kočárek ukázal pěkně to jo ale to bylo vše.. o akci s autosedačkou nám vůbec neřekl a vůbec ho nezajímalo jestli o ten kočárek máme zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
9.4.14 10:30
@andatko píše:
Holky vidite, ted jste mi pripomnely. Ptala jsem se na to v babiez na prodejne:
Jestli jde buff slozit v celku. :think:
Na netu vsude ctu, ze ano, ale osobne mi tvrdili, ze to nelze. Ze vzdy musim rozdelit na dva kusy. :nevim:
Samozrejme mam na mysli sportovni verzi ;)

jdu to, ja to videla ne netu nekde, video, jak to chlapek slozi vcelku;-) ale musi byt sportak po smeru jizdy pokud si dobre pamatuju;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
9.4.14 10:33

@88petra to mam v umyslu i ja. Vozit jen Bee v aute. Ale preci jen obcas prevezeme i Buffa. Nastesti ty kocary nejsou na furt a to aUto vydrzi dele nez dite v kocaru ;)

Jak jste na tom s mistem vzadu. Jde mi o to, kdyz dite vzadu sedi zda ma misto pro nohy. Starsi ted neustale zadoni at ridim ja, kdyz jedeme jako rodina, jelikoz manzel jak si posune sedacku tak ona musi mit nohy od sebe. Coz chapu ze je dost nepohodlne na delsi jizdu. Kdyz sedi vedle tak mladsi je na tom o fous lip. Ale je to otazka casu. Pak se tam proste nevejdeme. A to nemluvim o treti. :roll:

Ja prave taky nechci zadny tank nebo zmrzlinarske auto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
9.4.14 10:34

@88petra to uz je zas moc penez. Chci tak 2-3roky ojete auto. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
9.4.14 10:37
@Terreeza píše:
Jo tak toho pána jsme tam přesně měli taky.. kočárek ukázal pěkně to jo ale to bylo vše.. o akci s autosedačkou nám vůbec neřekl a vůbec ho nezajímalo jestli o ten kočárek máme zájem

No je pravda, ze kdyz nad tom premyslim, tak o muj zajem se take nikdo nestaral. Jenze ja tam byla na obhlidce a rozhodovala jsem se mezi buffem a Camem. Takze ta volnost. Ten cas mi vyhovoval, ze se me furt nekdo na nic nepta. Pokud jsem se ptala ja, bylo mi odpovezeno na vse, vsichni prijemni.
Ale je pravda, ze to oni nemohli vedet a nezajimalo je co hledam ci o co mam zajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
9.4.14 10:42
@andatko píše:
@88petra to mam v umyslu i ja. Vozit jen Bee v aute. Ale preci jen obcas prevezeme i Buffa. Nastesti ty kocary nejsou na furt a to aUto vydrzi dele nez dite v kocaru ;)

Jak jste na tom s mistem vzadu. Jde mi o to, kdyz dite vzadu sedi zda ma misto pro nohy. Starsi ted neustale zadoni at ridim ja, kdyz jedeme jako rodina, jelikoz manzel jak si posune sedacku tak ona musi mit nohy od sebe. Coz chapu ze je dost nepohodlne na delsi jizdu. Kdyz sedi vedle tak mladsi je na tom o fous lip. Ale je to otazka casu. Pak se tam proste nevejdeme. A to nemluvim o treti. :roll:

Ja prave taky nechci zadny tank nebo zmrzlinarske auto :,(

pro tri deti vzadu je to maly, nedej boze v sedackach:-( ja mam zatim jedno ditko a to ve vajicku na isofixu. Prostor pronohy bych rekla ok, jako vetsi problem bych videla misto do sirky, pre teda ta moje maxi cosi se tam solidne roztahuje, jak je na ty zakladne, tak zabere fakt dost mista:-( jinak pozor na mobile.de, strasne moc bouranych aut, my puvodne chteli taky starsi, ale nakonec sme koupili pres dovolsivolvo temer novy s velkou slevou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.4.14 10:43

@88petra no prave, u nas to ma byt to rodinne, muz ma kabrio tak s tim moc nekalkuluji, xc60 je mala, xc90 se mi uz tak nelibi.. tak uvidime kam se posuneme.
@andatko tak ty jsi me pobavila moc:) Vzdy muze byt hure :mrgreen: tri deti maso :roll:

@Terreeza nevim co ti na to napsat, kazdy ma ta ocekavani jina, nejsou meritelna a presto jsou zakladem vseho, at partnerskych vztahu tak byznysu.. ale zajem bych u prodavacek taky zadala, i kdyz je predstirany, lepsi nejaky nez zadny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
9.4.14 10:48

@andatko to jo to nám taky nechali já pak tomu pánovi říkám že by jsme o něj měli zájem a kolik by nás to tak vše stálo a on mi na to řekl že podle doplňků a že by jsme si museli rozmyslet rovnou barvu no a pak odešel.. ještě jsme byli na veletrhu kde jsme dostali slevu k nim na kočárek 15% a to jsme si tam museli vše obcházet sami a spočítat si to. jediný co mi řekl že nejde spojit tahle sleva s tou sedačkou zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
9.4.14 10:51

@88petra nene, to ja bych kupovala jedine u volva tady. Mam dost spatnych zkusenosti s autama. :roll:
Ale ted me napadlo, vzadu asi nemas teda tri isofixy co? Kdyz, podle toho co pises, uprostred neni regulerni sedacka. 8)

No hele aktualne to budu resit cca za rok. Ted se rozhlizim. ;) dokud bude mala ve vajicku budu ji mit stejne vepredu. Takze to potrebuji resit az pujde do vetsi sedacky. Ale to misto vzadu je pro me vic rozhodujici nez kufr.

@Oilili to bude maso co? Taky myslim :mrgreen: se zblaznim. :mrgreen:
A to mame jeste tri psy. :mrgreen: ale ty uz tolik nevozime co mame deti. Resp co mame rd.
Jsem rada ze se bavis :mrgreen: me jedine uklidnuje, ze mam holcicky. Jsou zlate. Tak snad i ta treti bude ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
9.4.14 10:55

@Terreeza tak spoj aspon tu akci rajec. Ta jde s tou sedackou. Kazda kacka dobra. Me to odecetlo skoro 3tis.
Clovek aby si ty akce hlidal sam co. :roll:
Ja to nechapu.
Jako asi blbej priklad, ale manzel kdyz jde do DM tak pani u kasy mu rika, tohle kupte takhle tohle ne, vemte tohle, tohle 2× plus nejaky kupony vytahne. No manzel vzdy kouka a nakonec ma treba 800 dolu a sam by na to neprisel. Ani by se nepidil. Vzdycky se smeje. Taky mohla byt ticho a nechat ho to vse zaplatit za plno. Ale o tom to asi je. Ten pristup.
A je fakt, ze ja taky radeji ten umely nauceny pozitivni pristup alá USA. :mrgreen: nez kysele a otravene ksichty ceskych prodavacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.4.14 11:00

Holky, strašně se musím smát - je síla, že když je stejný vkus na kočárky, tak je i na auto :lol: :P Miluju volvo, chceme do něj taky jít, ale až bude po kočárkování, protože přesně jak říkáte, to skládání kočárku a navíc je plný kufr a není pomalu kam dát nákup, to mě fakt nebaví :jazyk: Takže jsme se to vyřešili tak, že máme Citroena C8 a buffala vůbec neskládáme, vejde se tam tak jak stojí a zebere jen půlku kufru. Miluju tohle auto kvůli prostoru, vzadu jsou plnohodnotná tři křesla, takže klidně tři autosedačky se vejdou a dá se s nimi posouvat dopředu a dozadu - s každým zvlášť. Navíc nevypadá jak dodávka…ale jasný, volvo to prostě není 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
9.4.14 11:01

@andatko no tak to je fakt dobrá prodavačka v tom DM. No my pojedeme objednávat do Anna a Viktorie už jsem s tou paní komunikovali a byla moc příjemná ochotná poslala i na email nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.4.14 11:03

@andatko tak to my jsme relativne mala rodinka proti vam, cekam druhou cacorku a psa ani jine zivocichy nemame, z auta jsme chteli vyhnat i roztoce :) To volvo ma nejaky vymenny system :roll:

me se libil cam dlouho, ale ta kolecka se mi nelibila a mam strach z te korbicky jak je naklonena.. potrebuji zjistit zda to je i u buffa, jinak si necham avio a muru s tim, ze na snih budou sane a do terenu manduca, boze to bude zase kramuuuuu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.4.14 11:09

@lulii no deti jsou obet :lol: Asi taky nakonec zvolime superb, ten prostor v kufru, skladani zadnich sedacek do lehu udela megaprostor, prostor v zadu pro nohy… designove uspokojeni tentokrat obetujeme nooo. Navic ted mame oktavku, nikdy by me nenapadlo ze se ji nebudu chtit vzdat, kdyz pomineme atropologicke hledisko.. pro nas nej volba, akorat prijdeme o parametr SUV no.

zrovna sonduji babiez zda ta autosedacka zdarma je i k buffu, jsem zvedava co odpovi.. v banneru je zminka ze je to ke camu a u autosedacek je cena garantovana ke kocarku bugaboo (Bez dalsi specifikace)

jo a ten DM pristup j super, taky se s tim obcas setkam, je asi rizen zeshora, akorat zase nejake madame to ignoruji :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
9.4.14 11:10
@andatko píše:
@88petra nene, to ja bych kupovala jedine u volva tady. Mam dost spatnych zkusenosti s autama. :roll:
Ale ted me napadlo, vzadu asi nemas teda tri isofixy co? Kdyz, podle toho co pises, uprostred neni regulerni sedacka. 8)

No hele aktualne to budu resit cca za rok. Ted se rozhlizim. ;) dokud bude mala ve vajicku budu ji mit stejne vepredu. Takze to potrebuji resit az pujde do vetsi sedacky. Ale to misto vzadu je pro me vic rozhodujici nez kufr.

@Oilili to bude maso co? Taky myslim :mrgreen: se zblaznim. :mrgreen:
A to mame jeste tri psy. :mrgreen: ale ty uz tolik nevozime co mame deti. Resp co mame rd.
Jsem rada ze se bavis :mrgreen: me jedine uklidnuje, ze mam holcicky. Jsou zlate. Tak snad i ta treti bude ;) :srdce:

podle me tam sou jen dva isofixy, od pohledu bych tam tu maxi cosi pebble na family fixu proste 3× nedala:-( alevolvo dela nejakej isofix na predni sedacku a myslim zena to pasuje roemerka vajicko, ale uz si nepamatuju presne, ja stejnecgtela vozot vzadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí