Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
23.4.14 17:55

@želvice Vyzkoušeno, dá se… Ale každý den by mě to taky nebavilo…Už tak se s těma dvěma raráškama vypravuju na prochajdu hodinu. Asi koupím taky další pruty…Bude to fakt rychlejší… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
23.4.14 17:55

@Julika první foto je proti sluníčku a přijde mi až lehce do fialova, ostatní jsou dle mě šedomodrá…sladká miminkovská modrá to prostě není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
23.4.14 18:00

@želvice až budeš mít ty khaki tak je prosím také vyfoť, manžel je chtěl raději než modré, ale já se bála že budou až moc mdlé a navíc světle modré se mi hodí k přebalovací tašce lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.14 18:07
@kknoflicek píše:
@želvice až budeš mít ty khaki tak je prosím také vyfoť, manžel je chtěl raději než modré, ale já se bála že budou až moc mdlé a navíc světle modré se mi hodí k přebalovací tašce lépe

Určitě, jakmile dojdou, vyfotím :-)

Teda, přiznám se, fakt tu modrou na beečko zvažuju :think: Už mě doma muž asi přerazí, jsem do těch kočárků úplně zamilovaná. Potřebovala bych jednu místnost jen na ně a na doplňky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.14 18:09
@Julika píše:
@želvice Vyzkoušeno, dá se… Ale každý den by mě to taky nebavilo…Už tak se s těma dvěma raráškama vypravuju na prochajdu hodinu. Asi koupím taky další pruty…Bude to fakt rychlejší… :palec:

Je to fakt lepší :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
23.4.14 18:12

@Julika
Ahoj tak jak jsi pochodila s tou moskytiérou??

Holky mohu ještě jeden dotaz?
Jak je to s vložkama do kočáru, podle fotek máte ňáke univerzální (pasují všechny, nebo to už máte otypovaný který jo a ne). Objednala jsem si tu oboustranou, ale ráda bych ještě ňákou sranda barevnou, když není barevná stříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.4.14 19:10

@Nikkolla Ani nemluv… :-) Přišla na návštěvu prabábi, vzala síťku, obešla s ní dvakrát kočár… A teď jen dokoupíme černou gumu, našijeme dlouhá ouška, která zaháknu dole na ty nožky, co drží boudu a bude… :lol: Když se to díky tomu napne, tak to natáhnout půjde. V obchodě skladem nemají, čekat se mi nechce. Ještě jsem zvažovala napsat na několik inzerátů, kde prodávají celé použité bgb kočárky, jestli neprodají zvlášť moskytiéru, ale pak jsem se na to vybodla. Mě se totiž stejně ta BGB nezamlouvá, protože je bílá… A mám to jenom na zahradu. Možná ji časem objednám, kdyby malý měl v budoucnu spát i ve sporťáku, to by asi s tou menší nešlo. Ale na teď bohatě stačí, ty oka to vyřeší a bude držet dokonce bez nějaký děr, kudy my hmyz mohl…
Jakou myslíš podložku? Do sporťáku mívají holky od pinkie… Ty jsou moc pěkné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
23.4.14 20:52

@Julika
Jj, do sporťáku jsem myslela :) na ty pinkie jsem už koukala ( na jedné z fotek bylo vidět logo ) :palec:
Už se moc těším na kočárek, doufám zě brzo dorazí. Diky vám tady, jsem narazila na tu akci na mybabystore. Jen mě mrzí, že jsem si ho nepořídila hned na začátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
23.4.14 21:42

@kačka25 kam si pro ni jedes? Smim-li se ptat ;)
Doobjednam pruty :mrgreen: to je tutovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.4.14 21:44

@Nikkolla Teď mi přišla od pinkie deka a polštářek a jsem moc spokojená. Podložku jsem si kupovala do golfek - quinny a byla fajn. Mají pěkné věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
24.4.14 05:57

@andatko - ja mám vse z Chytrých. Takže tam. A hlavne mám tu loňskou, koupila jsem ji s kočárem, nějak mi nedošlo, ze muze byt novy model. Ještě jsem ji nevyndala z krabice, a jsou tak zlatí, ze mi ji vymění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
24.4.14 08:33

@kačka25 jasny ;) to jsou teda fakt hodny. To se jen tak nevidi. :potlesk:
Ja objednávala v Anně. Tak jen jestli jim už nepřišlo zboží a nemam se těšit. Nemam no :mrgreen:
Btw co takhle brzy po ranu? Nemuzes spat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
24.4.14 09:27

@andatko - ja bych spala, ale mala nemohla dospat! :cert: ale ja vstavam brzy, musim starsi vypravit do skoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
24.4.14 09:40

@kačka25 jezis. Me vubec nedoslo ze neni kazdy tehotny jako ja :mrgreen: ja mam prave kolem sebe tehulky co nespi diky brisku.
Tak to sorry. To je jasny ;)
My jsme spacǐ vsichni. Nas skola zabije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
24.4.14 11:27

@kknoflicek @želvice Ahoj holky, tak nakonec zvítězila Glacier Grey…
Holky, kdy jste dávaly mimča do sporťáku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí