Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@želvice
A je to teda ta, co se prodává zvláště ke kočárku, nebo je to jiná - no a to pasuje na korbu i sporťák? Teď mám ke stávajícímu kočárku 2ks
@Nikkolla píše:
@želvice
A je to teda ta, co se prodává zvláště ke kočárku, nebo je to jiná - no a to pasuje na korbu i sporťák? Teď mám ke stávajícímu kočárku 2ks
Stejná. Sedí na obojí, ale jde to hodně ztuha… hodně holek si pořizovalo takovou tu levnou obyč univerzální.
Sama jsem ale použila pláštěnku asi dvakrát dohromady, takže mě to netrápí. V hustém lijáku nikam nechodím, max. jedu autem, pokud potřebuju k doktorce atd. A drobných pár kapek vždycky zachytila bouda, stejně i sníh… ![]()
@želvice super děkuju moc za info, koukala jsem znovu na stránky prodejce a na po páté jsem to tam dokonce našla.
Taky nehodlám jezdit v dešti jenže od domu do civilizace to mám dobrý skoro 2km a schování max pod smrkem - letní bouřky jsou nevyzpytatelné. Ještě jednou dík.
@Nikkolla píše:
@želvice super děkuju moc za info, koukala jsem znovu na stránky prodejce a na po páté jsem to tam dokonce našla.
Taky nehodlám jezdit v dešti jenže od domu do civilizace to mám dobrý skoro 2km a schování max pod smrkem - letní bouřky jsou nevyzpytatelné. Ještě jednou dík.
Určitě nemáš za co děkovat. Jediný fakt blbý na té pláštěnce je, že zabere strašně místa v košíku ![]()
@Nikkolla - ja ještě koupila univerzální od Emitexu a tu originál jsem ještě nevyndala. Tahle je skladna a dobre se nandava.
Já třeba chodím ven i v dešti kdyz malý prudi a už to doma nejde vydržet ![]()
@orminka píše:
Já třeba chodím ven i v dešti kdyz malý prudi a už to doma nejde vydržet
To ho nechávám doma na zastřešené terase, aby si hrál… je venku, a zároveň ani já, ani on nemokneme… pokud neprší ve směru do našeho baráku… ![]()
@kačka25 píše:
@Nikkolla - ja ještě koupila univerzální od Emitexu a tu originál jsem ještě nevyndala. Tahle je skladna a dobre se nandava.
Kterou od Emitexu? Je jich více typů a velikostí. Prosím, vyfotila bys mi, jak vypadá na kočárku? Děkuji ![]()
Já mám na origo pláštěnku ušitou kapsu, aby mi nepřekážela v koši pod kočárem.
A toto ted dali na mybabystore - celkem pro dobry napad. Pro ty kteří se nemohou rozhodnout ![]()
Ahojte Maminky.
Prosim Vas, muze mi nektera poradit - jake adaptory potrebuji k Bugaboo Cameleon na autosedacku Cybex Aton 3???
Verim ze to v diskuzi uz padlo, ale 106 stranek je na me moc. Budu vdecna za odpovedi. Dekuji ![]()