Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7369
8.5.14 18:01

@kknoflicek - nemáš zač. A koukala jsem na tři boudy a mám na každé straně jednu gumicku, jenom na letní dvě. Nečtu návody, tak jsem to doteď neresila :mrgreen: a ke všem kočárem mám i náhradní pruty k letní strisce. To prendavani je děsný. A o tom uchycení taky premyslim. Jenom se bojím, aby tím sundavanim a nandavanim jsem neobdržela ten rám, mám černý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
9.5.14 00:22

Ahoj holky tak dnes prisel cameleon all black :dance: :dance:
chtela bych koupit jeste cerveny set na kocarek. Ale nekde se prodavaji 2kouskove sety a nekde 3kouskove sety?
Jaky je rozdil a co jsou vsechno ty 3 kusy? predpokladam ze 1 je striska,2 je na zip na korbicku a co ten 3.???

dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
9.5.14 22:53

@kačka25
tak jsem nakonec znovu objednala beecko, asi by se mi po nem stejskalo;-) ted jeste doobjednat to gesslein madlo a bude:-)

kdyby jste nekdo mel zajem o cernou strisku na beecko (pouzivanou asi 2 tydny nez mi prisla ta letni), tak ta mi doma zbyla po ty kradezi a ted jsem zas objednala all blacka, takze budu mit dve, tak bych ji prodala za nejakou pratelskou cenu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.5.14 13:40

Holky prosím, mohla by jste mi některá poměřit, jak široká lahev se vejde do držáku nápojů bugaboo? Ať to nekupuji zbytečně.
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
11.5.14 16:14

Čau kočky, tak jsem si zrovna objednala Ice blue breezy stříšku. V uterý by měla přijít, tak pak hodím fotku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
11.5.14 16:24

@cosinka vejde se tam prý i plechovka od piva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.5.14 19:50

@Terreeza Fakt? Díky za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
11.5.14 20:52

@cosinka říkala mi to pani při objednávání v obchodě, že to mají vyzkoušené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.5.14 22:02

@Terreeza super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.5.14 11:08

Ahoj, zvažuju pořízení buff., ale ráda bych si ho nejdřív trošku vyzkoušela, jestli je vážně tak skvělý :) Nevíte prosím některá o prodejně kočárů v Praze, kde je možné vyzkoušet kočár na různé terény a povrchy? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
12.5.14 11:16

@malina2 Babiez v Letňanech (tam mají právě i ty povrchy) ale nejdřív si tam zavolej, jestli ho tam fakt mají. V pátek jsem ho tam chtěla ukázat našim, když byli na návštěvě a zrovna žádnej na prodejně neměli, protože si ho akorát někdo koupil a potřeboval ho urgetně. Říkali, že snad v tomto týdnu ho dostanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.14 16:14

Dámy, ahoj. Nebudete někdo v dohledné době prodávat Bugaboo Buffalo? :-) Díky za info. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20785
12.5.14 16:28

@AlenkaStep Zdravím,
k inzerci prosím využijte místní Bazar. Buď můžete zadat poptávku nebo vyhledat, zda už nějaká maminka kočárek nenabízí.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
13.5.14 16:43

Ahoj, tak po zdárném smontování se přidávám k čestným majitelkám Bugaboo :pankac:

Jinak holky, ohledne plaštenky, jak jste tu psaly že se špatně nasazuje. Tak jsem odzkoušela a je to raz dva, až si říkám, jestli nezačali vyrábět jinou. Vleze se mi do té kapsičky co je v koši. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
13.5.14 16:52

Ahoj holky,
chtela bych se zeptat jestli pouzivate ten bugaboo fusak tenhle i do korbicky, nebo jestli sedi jen na sportacek???

Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4