Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@kknoflicek - nemáš zač. A koukala jsem na tři boudy a mám na každé straně jednu gumicku, jenom na letní dvě. Nečtu návody, tak jsem to doteď neresila
a ke všem kočárem mám i náhradní pruty k letní strisce. To prendavani je děsný. A o tom uchycení taky premyslim. Jenom se bojím, aby tím sundavanim a nandavanim jsem neobdržela ten rám, mám černý.
Ahoj holky tak dnes prisel cameleon all black
![]()
chtela bych koupit jeste cerveny set na kocarek. Ale nekde se prodavaji 2kouskove sety a nekde 3kouskove sety?
Jaky je rozdil a co jsou vsechno ty 3 kusy? predpokladam ze 1 je striska,2 je na zip na korbicku a co ten 3.???
dekuji ![]()
@kačka25
tak jsem nakonec znovu objednala beecko, asi by se mi po nem stejskalo;-) ted jeste doobjednat to gesslein madlo a bude:-)
kdyby jste nekdo mel zajem o cernou strisku na beecko (pouzivanou asi 2 tydny nez mi prisla ta letni), tak ta mi doma zbyla po ty kradezi a ted jsem zas objednala all blacka, takze budu mit dve, tak bych ji prodala za nejakou pratelskou cenu:-)
Holky prosím, mohla by jste mi některá poměřit, jak široká lahev se vejde do držáku nápojů bugaboo? Ať to nekupuji zbytečně.
Díky ![]()
Čau kočky, tak jsem si zrovna objednala Ice blue breezy stříšku. V uterý by měla přijít, tak pak hodím fotku ![]()
@cosinka říkala mi to pani při objednávání v obchodě, že to mají vyzkoušené
Ahoj, zvažuju pořízení buff., ale ráda bych si ho nejdřív trošku vyzkoušela, jestli je vážně tak skvělý
Nevíte prosím některá o prodejně kočárů v Praze, kde je možné vyzkoušet kočár na různé terény a povrchy? Díky
@malina2 Babiez v Letňanech (tam mají právě i ty povrchy) ale nejdřív si tam zavolej, jestli ho tam fakt mají. V pátek jsem ho tam chtěla ukázat našim, když byli na návštěvě a zrovna žádnej na prodejně neměli, protože si ho akorát někdo koupil a potřeboval ho urgetně. Říkali, že snad v tomto týdnu ho dostanou.
Dámy, ahoj. Nebudete někdo v dohledné době prodávat Bugaboo Buffalo?
Díky za info. ![]()
@AlenkaStep Zdravím,
k inzerci prosím využijte místní Bazar. Buď můžete zadat poptávku nebo vyhledat, zda už nějaká maminka kočárek nenabízí.
Monika
Ahoj, tak po zdárném smontování se přidávám k čestným majitelkám Bugaboo ![]()
Jinak holky, ohledne plaštenky, jak jste tu psaly že se špatně nasazuje. Tak jsem odzkoušela a je to raz dva, až si říkám, jestli nezačali vyrábět jinou. Vleze se mi do té kapsičky co je v koši. ![]()
Ahoj holky,
chtela bych se zeptat jestli pouzivate ten bugaboo fusak tenhle i do korbicky, nebo jestli sedi jen na sportacek???
Dekuji ![]()