Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7369
2.5.14 20:55

@Kačka H - tak taky kocarkomaniak :pankac: No ja u toho Cama budu používat ty velká kola jen ve sněhu, toho u nás v nížine moc není. No x lander meli na synovce a fakt děsný kočár! No ale my máme ty požadavky asi premrstene :oops: a maclereny, tam se mi vždy líbily limitky, ale ted maji samy děsný a ještě je dělají jenom v tom typu s malými kolecky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
2.5.14 21:37

@kačka25 Úplně tě chápu :D mám tu samou sbírku a k tomu ještě Donkey a Baby Jogger City Versa :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
3.5.14 08:09

@smale - tedy a mas jedno mimco nebo ještě starší? No ja mám ještě Zapp a icoo peak, ale ten schovam, jenom pokud by byla špatná zima. A které kočáry u tebe vedou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.5.14 22:46

@kačka25 Mám jedno dítě :) a už to ani není mimčo. V červnu mu budou dva roky. Miluju Buffa a Donkey, BGB se mi hrozně líbí designově. Ale Versa je prostorná a praktická. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
4.5.14 16:44

Ahoj @kknoflicek,

prosim jsou to tyhle adaptery od maxi cosi ktere sedi na aton3???

Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
4.5.14 17:00

@sabusssa ano to jsou ony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.5.14 12:12

Ahoj,
dneska mi z auta ukradli bgb bee all black se soft pink letni striskou a podlozkou, madlem gesslein a sovou lamaze, seriove cislo: 160102135000513. Moc prosim vsechny maminky, kdyby si nekde vsimly takoveho kocarku napriklad na bazaru nebo tak, jestli byste nebyly tak hodny a daly mi vedet. Neni to uplne bezna barevna kombinace, a nejak to ten clovek prodat musi- pochybuju, ze to ukradl, aby v tom vozil dite:-(
Dekuju vsem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.5.14 12:44

@88petra To je mi líto :(
Takovým lidem bych přála, aby jim zčernaly a upadly ruce!!! :cert: :cert:
Se mnou počítej - kdybych ho někde viděla, určitě dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.5.14 12:51
@smale píše:
@88petra To je mi líto :(
Takovým lidem bych přála, aby jim zčernaly a upadly ruce!!! :cert: :cert:
Se mnou počítej - kdybych ho někde viděla, určitě dám vědět.

dekuju! presne o tohle mi slo, aby holky, co je kocarky bavi jako me a obcas kouknou co se treba jak prodava, zbystrily;-) ja sama taky kolikrat koukam, co je za bgb nabidky i kdyz nic neshanim a kolikrat sem videla prodavat „podezrely“ kocary, ze jim treba u cama chybela korba nebo tak, jenze nikde sem nevidela, ze by nekdo psal, ze zrovna tohle mu ukradli. Nejspis se nenajde, ale tak treba budu mit nahodou stesti… Muj muz uz ma velky deti z minuleho vztahu a prej mu uz kdysi takhle kradli kocary a on je pak nasel v bazaru, ale dneska spis sazim na net. No uvidim… Ja mam buffa, jenze ten je pro me do auta tezkej, mam nemocnou ruku:-( beecko bylo super, ale kdyz sem o nej prisla zvazuju neco s naklapeci sedackou, pre mala mi v tom buffovi lip sedi… Jenze co, kdyz sem rozmazlena z bgb:-) novej cam je raketa a nevim, jestli je o tolik lehci nez buff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
7.5.14 13:08

@88petra - tedy to fakt nastve :cert: :pocitac: opravdu ty lidi nemají hranice! Ja mám ted v autě Buffa a mám objednaného Cama, protože me ten Buff přijde do auta těžký. Bee mám zatim doma, Emmca je ještě v korbe a chci aby tam vydržela co nejdyl. Ten Cam je tedy zase pálka, ja zase k tomu objednala plno veci, ale říkala jsem manželovi, ze se dobre prodá. Takže tak za 14dni mužu porovnat váhu při skládání do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.5.14 13:17
@kačka25 píše:
@88petra - tedy to fakt nastve :cert: :pocitac: opravdu ty lidi nemají hranice! Ja mám ted v autě Buffa a mám objednaného Cama, protože me ten Buff přijde do auta těžký. Bee mám zatim doma, Emmca je ještě v korbe a chci aby tam vydržela co nejdyl. Ten Cam je tedy zase pálka, ja zase k tomu objednala plno veci, ale říkala jsem manželovi, ze se dobre prodá. Takže tak za 14dni mužu porovnat váhu při skládání do auta.

ja to beecko milovala, kdyz sem malou v pul roce vozila jen vleze. Jenze na sezenije lepsi buff, o polosedu ani nemluvim, to se v beecku (a asi teda kazdym kocaru s timhle polohovanim) moje ditko sesune:-( a teda me se hrozne libi avenue cam ale teda skoro 30… chjo… ani ho chadaka nemam nikde poradne vyfocenyho:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
7.5.14 13:27

@88petra - ja to Bee budu mít taky rada. Ale ted v něm mám ten cocon s tím to nejde složit a bez nej mi přijde, ze by na ni ještě foukalo. A ten avenue je úžasný, ale ja chtěla tu prodlužovaci strisku, to bylo podmínka. A ten ji nema. Takže jsem vzala all blacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.5.14 13:29
@kačka25 píše:
@88petra - ja to Bee budu mít taky rada. Ale ted v něm mám ten cocon s tím to nejde složit a bez nej mi přijde, ze by na ni ještě foukalo. A ten avenue je úžasný, ale ja chtěla tu prodlužovaci strisku, to bylo podmínka. A ten ji nema. Takže jsem vzala all blacka.

a oni uz delaj na tom all blacku prodluzovaci? to sem nevedela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.5.14 13:29

@88petra Teda, to je mi tě líto, budu koukat. často koukám po inzerátech, i když mám jen Buffa a nad dalším kočárkem neuvažuji, ale jen se tak kochám. Budu sledovat. Zkus za pár dnů googlovat inzeráty na Bee. Třeba budeš mít nakonec štěstí… Držím palec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.5.14 13:31
@Julika píše:
@88petra Teda, to je mi tě líto, budu koukat. často koukám po inzerátech, i když mám jen Buffa a nad dalším kočárkem neuvažuji, ale jen se tak kochám. Budu sledovat. Zkus za pár dnů googlovat inzeráty na Bee. Třeba budeš mít nakonec štěstí… Držím palec!

Dekuju! Budu koukat, ale nevim nevim… treba se objevi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4