Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@sabusssa Arctic sedí, takže i ten, jen ohrneš ten vršek. Dávala jsem tady fotku, bude ve fotogalerii diskuze…
@sabusssa - taky jsem mela artic v korbe. Takze tenhle pujde taky.
@Safiye
Ahoj -Mamas & Papas pletená deka Cable, jen na fotce vypadá světlejší.
@Nikkolla píše:
@Safiye
Ahoj -Mamas & Papas pletená deka Cable, jen na fotce vypadá světlejší.
Holky prosim vás, chtěla bych se zeptat, jak si tady necháváte přešívat boudičky ke kočárkům. To paní pošlete boudičku, ona vám ušije nový potah a ten starý už nejde použít? Nebo na oba potahy našije zip, že je můžu střídat? Děkuji
@sarjen
Ahoj, tak urcite tam našije jiný zip. Kdybys prosim na nekoho natrefila ( kdo už má zkušenosti s šitím stříšek ), tak dej prosím vědět. Já hledala, ale nenašla.
Možná se zkusím domluvit s nakou místní švadlenou co mi k tomu řekne.
@sarjen píše:
Holky prosim vás, chtěla bych se zeptat, jak si tady necháváte přešívat boudičky ke kočárkům. To paní pošlete boudičku, ona vám ušije nový potah a ten starý už nejde použít? Nebo na oba potahy našije zip, že je můžu střídat? Děkuji
a pani nic neposilas (teda krom penez), potah na boudicku se pak jen prohodi, je to sundavaci;-) takze ano, muzes stridat
@Nikkolla
Ahoj mám to rozjednané u http://www.tunime-s-radosti.com/ , jsou na ní super ecenze. Budu jí to posílat teď a v červnu mi to pošle zpět. Ještě NATYDOM na mimibazaru
@sarjen
A budes ji posilat i tu strisku jo? A máš buffa? Tak to bych se pani mohla ozvat - at mi usije take
, moc dekuji za typ.
@sarjen @Nikkolla Holky, pokud budete střechu posílat a souhlasíte s tím, že švadlena tu vaši rozpáře, aby podle ní udělala střih, počítejte s tím, že tu vaši origo už nikdy nesešije zpátky tak, aby to nebylo poznat…ať pak z toho nejste zklamané.
![]()
Holky, nebudete některá prodávat kryt hlubokého lůžka? Ideálně černý ![]()
Děkuji ![]()