Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1782
20.6.14 09:13

@Nikkolla všude, registruješ se sama na bugaboo.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.14 10:28

No s tou zárukou jsem si to taky myslela, že je to tak s tou registrací na bugaboo.com atd. ale např. v babiez ještě před cca 14 dny tvrdili, že od výrobce nemají žádnou zprávu a žádné potvrzení o prodloužené záruce a že u nich platí dvouletá. Tak se raděj zeptejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
20.6.14 11:05

Vandastore má určitě 3 letou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
20.6.14 16:29

Tak jsem na to koukala. Vyplnila jsem registračnÍ kartu a hodím ji na poštu… Dík za info.
Dnes jsem si doobjednala bee + all black… A to jsem si ještě nedávno říkala co blbnete s těma kočárkama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
20.6.14 20:08

@klarag99 cam 2? To je ale stary model. Email podezrely. Mas ma to 2 roky nebo 3 zaruku? Dle popisu to vypada na fejk z Ciny. Registracni cislo bude neplatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
20.6.14 20:32

Ja myslim ze skrytou „reklamu“ na podvod tu delat nemusite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
20.6.14 20:34

A pokud cam 2 za 16 tis nekdo koupi tak gratulace velika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.6.14 06:33

Holky mam 2 dotazy. Muzu fusak bgb pouzivat i do korby, nebo je jen do sportaku? A muzu prcka nosit v korbicce a drzet to z to cerne madlo? V navodu pisou ze ne, v obchode rikala neco jineho :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.6.14 06:33

Holky mam 2 dotazy. Muzu fusak bgb pouzivat i do korby, nebo je jen do sportaku? A muzu prcka nosit v korbicce a drzet to z to cerne madlo? V navodu pisou ze ne, v obchode rikala neco jineho :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
24.6.14 14:47

Jasně, že ten fusak můžeš používat i v hluboké korbě. A ohledně toho madla, v návodu je, že se to za to chytat nesmí, ale vidím, že to matky nosej za to madlo. Ale prázdný néé s dítětem.! S dítětem bych měla strach, protože ty packy zacvakávací na tom madle jsou plastový a bála bych se, že tou váhou dítěte to může prasknout. A dítě budeš mít na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.6.14 12:02

Ahoj holky :mavam:,
chystáme se kupovat Buffíka, ale jako na potvoru nejsou žádné slevové akce. Nebo o nějakých víte? Poradíte? Nechceme autosedačku, jde nám je o kočár, takže by se nám hodilo něco jako akce Rajec…
Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
25.6.14 12:52

@kami1403 Ahoj, řeším právě to samé, tak každý den sleduji všechny prodejce, jestli někdo něco nenabízí a jak na potvoru nikde nic. Jen v Babiez nabízejí tu autosedačku za 1,–, ale my bychom stejně raději Cybex, takže taky bych spíš přivítala nějakou slevovou akci. Ještě mám naději, jestli se něco neobjeví na začátku července, v rámci nějaké prázdninové akce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
25.6.14 16:53

Holky já prodávám novy. Ještě ani nebyl venku. Jsem ještě neporodila :) pokud by jste některa chtela. Je to střibrná konstrukce s cernou folii.
Prodlouzena zaruka normalne u babiez. Kupovan ted v kvetnu. Jak rikam je kompelt v krabici se vsim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
25.6.14 19:39

@andatko - mužu byt drzá a zeptat se proč pro davas a co budeš mít za kočár?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
25.6.14 19:44

Kupujes urcite all black :) ja kupuju v zarii :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí