Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloNo s tou zárukou jsem si to taky myslela, že je to tak s tou registrací na bugaboo.com atd. ale např. v babiez ještě před cca 14 dny tvrdili, že od výrobce nemají žádnou zprávu a žádné potvrzení o prodloužené záruce a že u nich platí dvouletá. Tak se raděj zeptejte.
Tak jsem na to koukala. Vyplnila jsem registračnÍ kartu a hodím ji na poštu… Dík za info.
Dnes jsem si doobjednala bee + all black… A to jsem si ještě nedávno říkala co blbnete s těma kočárkama ![]()
@klarag99 cam 2? To je ale stary model. Email podezrely. Mas ma to 2 roky nebo 3 zaruku? Dle popisu to vypada na fejk z Ciny. Registracni cislo bude neplatne.
Ja myslim ze skrytou „reklamu“ na podvod tu delat nemusite..
Holky mam 2 dotazy. Muzu fusak bgb pouzivat i do korby, nebo je jen do sportaku? A muzu prcka nosit v korbicce a drzet to z to cerne madlo? V navodu pisou ze ne, v obchode rikala neco jineho ![]()
Holky mam 2 dotazy. Muzu fusak bgb pouzivat i do korby, nebo je jen do sportaku? A muzu prcka nosit v korbicce a drzet to z to cerne madlo? V navodu pisou ze ne, v obchode rikala neco jineho ![]()
Jasně, že ten fusak můžeš používat i v hluboké korbě. A ohledně toho madla, v návodu je, že se to za to chytat nesmí, ale vidím, že to matky nosej za to madlo. Ale prázdný néé s dítětem.! S dítětem bych měla strach, protože ty packy zacvakávací na tom madle jsou plastový a bála bych se, že tou váhou dítěte to může prasknout. A dítě budeš mít na zemi.
Ahoj holky
,
chystáme se kupovat Buffíka, ale jako na potvoru nejsou žádné slevové akce. Nebo o nějakých víte? Poradíte? Nechceme autosedačku, jde nám je o kočár, takže by se nám hodilo něco jako akce Rajec…
Díky za tipy.
@kami1403 Ahoj, řeším právě to samé, tak každý den sleduji všechny prodejce, jestli někdo něco nenabízí a jak na potvoru nikde nic. Jen v Babiez nabízejí tu autosedačku za 1,–, ale my bychom stejně raději Cybex, takže taky bych spíš přivítala nějakou slevovou akci. Ještě mám naději, jestli se něco neobjeví na začátku července, v rámci nějaké prázdninové akce ![]()
Holky já prodávám novy. Ještě ani nebyl venku. Jsem ještě neporodila
pokud by jste některa chtela. Je to střibrná konstrukce s cernou folii.
Prodlouzena zaruka normalne u babiez. Kupovan ted v kvetnu. Jak rikam je kompelt v krabici se vsim ![]()
@andatko - mužu byt drzá a zeptat se proč pro davas a co budeš mít za kočár?