Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloHolky, tak jsem taky neodolala a vyměnila našeho ofóliovaného all black Buffa za origo all black Buffa
![]()
Já nádherný!!!
![]()
@janicce píše:
@smale Krásný! A ta boudička ještě víc!Odkud je?
Moc děkuji.
Stříška je šitá a pokud chceš, je na prodej
![]()
Tak holky jdu se pochlubit, uz je nase Bugaboo rodinka uplna. Donkey zatim neplanuji ![]()
Holky, nevíte, jestli pasuje univerzální držák na nápoje na Buffa? Dík za případnou radu…
@Julika píše:
Holky, nevíte, jestli pasuje univerzální držák na nápoje na Buffa? Dík za případnou radu…
Jestli myslíš držák Bugaboo, tak ano. ![]()
@smale jojo, ten..:-) V seznamu kočárků na které držák pasuje Buffík není, koukala jsem do Chytrych H… Dík! Mimochodem ten nový černý bgb přírůstek je krásný.
Co budeš dělat s tím ofoliovaným?
@Julika Na Buffa jde nasadit s klipem č. 2 ![]()
Ofoliovaný šel do světa a je už prodaný
![]()
Ahoj tak nám dneska domu dorazil buffík a moc se těším až ho složíme..
Mám doma letní stříšku Ice blue ale ráda bych ji vyměnila za Glacier grey nebo Arctic grey
Je téměř nová - použila jsem jí jednou. Kdybyste měla některá zájem, dejte vědět ![]()
Maminky poradíte, kde koupit BGB? Zvažuju Mybabystore.cz nebo chytryhracky.cz. V mbs nabídli lepší cenu a je tam výborná e-mail. komunikace. trosku me jen odrazuji ty souvislosti s babyparkem…Chytre hracky si hodne lidi chvali, ale za nas jednani prodavacek v prazske prodejne bylo docela rozcarovanim a zklamanim, ten pristup neodpovidal vubec ani tomu, ze clovek jde koupit tak drahy kocarek a ani tomu jak se hlavne prezentují, jak jsou skveli. Jsme docela rozcarovani a z nakupu u nich nemam dobry pocit. cena taky horsi nez u mbs. Vsude chteji samozr. zalohy a tak prosím poradite, jake mate zkusenosti at zvolime spravne? dekujeme?