Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloTak mě dne málem trefí kamarádky má miminko koupila buffa ale bez korby tvrdí že si koupí cocoon a bude vozit v něm. Dle mě to nejde a dle mě akorát zničí mimi páteř.
@ardnas3 A kde sehnala Buffa bez korby? ON se prodává jen jako celek i s korbou
A pochybuju, že někdo prodával starší a jen sporťák. Korba zvlášť se taky na buffa moc neprodává, když ji každý má koupenou v setu se sporťákem. ![]()
Každopádně novorozeně ve sportovní sedačce je tedy kravina největší
to ani kokonem nezachrání ![]()
@ardnas3 kámoška vozí 3 měsíční v quinny buzz sporťáku, teď přes zimu je ve fusaku ale prý tam vozila děti od narození dříve, také mi to příjde divné
@ardnas3 hm,tak to muze byt i kradeny teda. Bazarovy bez korby je teda hodne divne ![]()
@Lucie2507 Tak to nevím je fakt, že já sháněla bazarový v září nebyl kupovali jsme nový. A o koukám tak bazarové ani doplnky se nedají moc sehnat
@ardnas3 no jo, tak nejak.
do dnes se neda moc bazarovy sehnat, a kdyz, tak jedine komplet ![]()
Holky, ale třeba v Anglii vozí každá druhá ženská Cameleona, ten se tam těší obrovské oblibě. Já napřed měla pocit, že se tam snad jiné značky ani neprodávají ))))
a tam mají běžně ve zvyku přeskočit hlubokej a miminko vozí přímo ve sportákové sedačce a to miminko leží jakoby jen v tom opěrátku-vté opěrátkové části. Jestli mě chápete. A vlastně Buff i Cam mají ten sporták stejnýho typu- napřed mi to přišlo podivné, že miminko nevozí v hluboké vaničce, ale je to tam fakt běžná věc, tak to asi nebude nijak škodlivé pro ty miminka-nevím
Příspěvek upraven 28.10.14 v 14:10
A ohledně toho prodeje, já sama mám v okolí dvě kamarádky, kterým mimčo vyrostlo z hluboké korby a hned ji nabízeli na mimibazaru i s boudou a krytem a jen se po tom zaprášilo. A tet jezdí ve sportáku a pak budou prodávat jen sporták. Já třeba jsem hlubokou korbu z Buffala ani nevyužila malá, už byla veliká. Ale pak za pul roku to budu prodávat, jako celej set-hluboká plus sporťák.
@kotýsek jo to i v Americe vozí novorozenata v obyčejných golfkach, korby sem též neviděla a děti jsou OK
Maminky, prodávám své bugaboo buffalo, tak pokud by některá měla zájem, tak inzerát je na MMB ![]()
@lulii
Jaktože prodáváte Buffíka? Jdete do nějaké druhé značky? ![]()
@kotýsek Bohužel jsme ho koupili pozdě, malému jsou teď dva roky a nechce se už vozit, je mi to moc líto, protože spokojenost s ním byla obrovská.
@lulii píše:
@kotýsek Bohužel jsme ho koupili pozdě, malému jsou teď dva roky a nechce se už vozit, je mi to moc líto, protože spokojenost s ním byla obrovská.
Nebudete prdávat zvlast adptery,
@ardnas3 Inzerát jsem vložila dnes, tak bych chvilku ráda počkala, zda ho někdo nebude chtít koupit komplet a pak bych zkusila prodávat zvlášť. Kdy byste je potřebovala?