Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
27.10.14 18:48

Tak mě dne málem trefí kamarádky má miminko koupila buffa ale bez korby tvrdí že si koupí cocoon a bude vozit v něm. Dle mě to nejde a dle mě akorát zničí mimi páteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
27.10.14 21:07

@ardnas3 A kde sehnala Buffa bez korby? ON se prodává jen jako celek i s korbou :think: A pochybuju, že někdo prodával starší a jen sporťák. Korba zvlášť se taky na buffa moc neprodává, když ji každý má koupenou v setu se sporťákem. :nevim:
Každopádně novorozeně ve sportovní sedačce je tedy kravina největší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to ani kokonem nezachrání 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
27.10.14 21:27

@ardnas3 kámoška vozí 3 měsíční v quinny buzz sporťáku, teď přes zimu je ve fusaku ale prý tam vozila děti od narození dříve, také mi to příjde divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
27.10.14 21:55

@Lucie2507 Říkala že bazarový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
28.10.14 07:00

@ardnas3 hm,tak to muze byt i kradeny teda. Bazarovy bez korby je teda hodne divne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
28.10.14 07:33

@Lucie2507 Tak to nevím je fakt, že já sháněla bazarový v září nebyl kupovali jsme nový. A o koukám tak bazarové ani doplnky se nedají moc sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
28.10.14 12:24

@ardnas3 no jo, tak nejak. ;) do dnes se neda moc bazarovy sehnat, a kdyz, tak jedine komplet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
28.10.14 14:02

Holky, ale třeba v Anglii vozí každá druhá ženská Cameleona, ten se tam těší obrovské oblibě. Já napřed měla pocit, že se tam snad jiné značky ani neprodávají ))))
a tam mají běžně ve zvyku přeskočit hlubokej a miminko vozí přímo ve sportákové sedačce a to miminko leží jakoby jen v tom opěrátku-vté opěrátkové části. Jestli mě chápete. A vlastně Buff i Cam mají ten sporták stejnýho typu- napřed mi to přišlo podivné, že miminko nevozí v hluboké vaničce, ale je to tam fakt běžná věc, tak to asi nebude nijak škodlivé pro ty miminka-nevím

Příspěvek upraven 28.10.14 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
28.10.14 14:08

A ohledně toho prodeje, já sama mám v okolí dvě kamarádky, kterým mimčo vyrostlo z hluboké korby a hned ji nabízeli na mimibazaru i s boudou a krytem a jen se po tom zaprášilo. A tet jezdí ve sportáku a pak budou prodávat jen sporták. Já třeba jsem hlubokou korbu z Buffala ani nevyužila malá, už byla veliká. Ale pak za pul roku to budu prodávat, jako celej set-hluboká plus sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
28.10.14 14:28

@kotýsek jo to i v Americe vozí novorozenata v obyčejných golfkach, korby sem též neviděla a děti jsou OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
23.11.14 18:33

Maminky, prodávám své bugaboo buffalo, tak pokud by některá měla zájem, tak inzerát je na MMB :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
23.11.14 19:18

@lulii
Jaktože prodáváte Buffíka? Jdete do nějaké druhé značky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
23.11.14 19:31

@kotýsek Bohužel jsme ho koupili pozdě, malému jsou teď dva roky a nechce se už vozit, je mi to moc líto, protože spokojenost s ním byla obrovská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
23.11.14 19:33
@lulii píše:
@kotýsek Bohužel jsme ho koupili pozdě, malému jsou teď dva roky a nechce se už vozit, je mi to moc líto, protože spokojenost s ním byla obrovská.

Nebudete prdávat zvlast adptery,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
23.11.14 19:37

@ardnas3 Inzerát jsem vložila dnes, tak bych chvilku ráda počkala, zda ho někdo nebude chtít koupit komplet a pak bych zkusila prodávat zvlášť. Kdy byste je potřebovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí