Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@ardnas3 ale banan se prodava original na buffalo. Mam ho taky. Jsou to nove limitky andy warhol a muzes koupit na cam, buff i bee. Takze si myslim ze to neni striska z cama ale normalni na buffalo
@Kačka H píše:
@ardnas3 ale banan se prodava original na buffalo. Mam ho taky. Jsou to nove limitky andy warhol a muzes koupit na cam, buff i bee. Takze si myslim ze to neni striska z cama ale normalni na buffalo
já psala kryt korby
@Kačka H píše:
@ardnas3 jee tak to se omlouvam
Stříšku jsem nezkoušela jen jsem na zkoušku koupila kryt protože buffalo se špatně samostatně shání
@chci píše:
Neprodá někdo pouze korbičku na Buffíka?
My jí můžeme prodat.tak v lednu-únoru
@chci píše:
To je akorát, a za kolik? jakou máte barvu potahů?
Kryt korby máme soft pink jinak černá korba cena předběžně 2000kč
A to by bylo bez stříšky, že? Co to všechno obsahuje ta korba? Soft pink kryt, hluboké lůžko, matraci, dřevěná deska, madlo???
@chci píše:
A to by bylo bez stříšky, že? Co to všechno obsahuje ta korba? Soft pink kryt, hluboké lůžko, matraci, dřevěná deska, madlo???
Bez madla to používáme na sportovní verzi.Ano i bez stříšky.
tak to by bylo super… Mám totiž nabídku na koupi sporťáčku a potřebuji k tomu komplet korbičku.. tak pokud by se s váma šlo na stálo domluvit, tak by jsme to tak mohli udělat… Do pátku se musím rozhodnout zda-li vezmu ten sporťák… ten vlastně madlo i stříšku má, takže to bych využila i na tu korbičku, že? Mohla by jste mi poslat foto té korbičky? ![]()
@chci píše:tak to by bylo super… Mám totiž nabídku na koupi sporťáčku a potřebuji k tomu komplet korbičku.. tak pokud by se s váma šlo na stálo domluvit, tak by jsme to tak mohli udělat… Do pátku se musím rozhodnout zda-li vezmu ten sporťák… ten vlastně madlo i stříšku má, takže to bych využila i na tu korbičku, že? Mohla by jste mi poslat foto té korbičky?
fotku korby máte zde v diskuzi jak jsem dávala že lze dát potah Cameleona
@chci píše:tak to by bylo super… Mám totiž nabídku na koupi sporťáčku a potřebuji k tomu komplet korbičku.. tak pokud by se s váma šlo na stálo domluvit, tak by jsme to tak mohli udělat… Do pátku se musím rozhodnout zda-li vezmu ten sporťák… ten vlastně madlo i stříšku má, takže to bych využila i na tu korbičku, že? Mohla by jste mi poslat foto té korbičky?
Nechci rypat, jen by me zajimalo, jak ti zduvodnil prodavajici, ze ma na prodej jen sportak? Kocar se od vyrobce prodava jen jako dvojkombinace a pokud nekdo prodava jen sportak, tak mi to trochu zavani čórkou ![]()
Jj, už to vidím, ale ten kryt korbičky máte vyfocený červený že? A když jsme u toho na buffíka můžu koupit kryt korbičky jako na cama??