Bugaboo Buffalo - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (147)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
7.12.14 15:48

Až najdu fotak vyfotím detailně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
7.12.14 21:19

@ardnas3 ale banan se prodava original na buffalo. Mam ho taky. Jsou to nove limitky andy warhol a muzes koupit na cam, buff i bee. Takze si myslim ze to neni striska z cama ale normalni na buffalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
7.12.14 21:22
@Kačka H píše:
@ardnas3 ale banan se prodava original na buffalo. Mam ho taky. Jsou to nove limitky andy warhol a muzes koupit na cam, buff i bee. Takze si myslim ze to neni striska z cama ale normalni na buffalo

já psala kryt korby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
7.12.14 22:46

@ardnas3 jee tak to se omlouvam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
7.12.14 22:50
@Kačka H píše:
@ardnas3 jee tak to se omlouvam :)

Stříšku jsem nezkoušela jen jsem na zkoušku koupila kryt protože buffalo se špatně samostatně shání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.12.14 21:01

Neprodá někdo pouze korbičku na Buffíka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
10.12.14 21:05
@chci píše:
Neprodá někdo pouze korbičku na Buffíka?

My jí můžeme prodat.tak v lednu-únoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.12.14 21:07

To je akorát, a za kolik? jakou máte barvu potahů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
10.12.14 21:11
@chci píše:
To je akorát, a za kolik? jakou máte barvu potahů?

Kryt korby máme soft pink jinak černá korba cena předběžně 2000kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.12.14 21:14

A to by bylo bez stříšky, že? Co to všechno obsahuje ta korba? Soft pink kryt, hluboké lůžko, matraci, dřevěná deska, madlo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
10.12.14 21:19
@chci píše:
A to by bylo bez stříšky, že? Co to všechno obsahuje ta korba? Soft pink kryt, hluboké lůžko, matraci, dřevěná deska, madlo???

Bez madla to používáme na sportovní verzi.Ano i bez stříšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.12.14 21:23

:dance: tak to by bylo super… Mám totiž nabídku na koupi sporťáčku a potřebuji k tomu komplet korbičku.. tak pokud by se s váma šlo na stálo domluvit, tak by jsme to tak mohli udělat… Do pátku se musím rozhodnout zda-li vezmu ten sporťák… ten vlastně madlo i stříšku má, takže to bych využila i na tu korbičku, že? Mohla by jste mi poslat foto té korbičky? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
10.12.14 21:28
@chci píše: :dance: tak to by bylo super… Mám totiž nabídku na koupi sporťáčku a potřebuji k tomu komplet korbičku.. tak pokud by se s váma šlo na stálo domluvit, tak by jsme to tak mohli udělat… Do pátku se musím rozhodnout zda-li vezmu ten sporťák… ten vlastně madlo i stříšku má, takže to bych využila i na tu korbičku, že? Mohla by jste mi poslat foto té korbičky? ;-)

fotku korby máte zde v diskuzi jak jsem dávala že lze dát potah Cameleona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
10.12.14 21:31
@chci píše: :dance: tak to by bylo super… Mám totiž nabídku na koupi sporťáčku a potřebuji k tomu komplet korbičku.. tak pokud by se s váma šlo na stálo domluvit, tak by jsme to tak mohli udělat… Do pátku se musím rozhodnout zda-li vezmu ten sporťák… ten vlastně madlo i stříšku má, takže to bych využila i na tu korbičku, že? Mohla by jste mi poslat foto té korbičky? ;-)

Nechci rypat, jen by me zajimalo, jak ti zduvodnil prodavajici, ze ma na prodej jen sportak? Kocar se od vyrobce prodava jen jako dvojkombinace a pokud nekdo prodava jen sportak, tak mi to trochu zavani čórkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.12.14 21:32

Jj, už to vidím, ale ten kryt korbičky máte vyfocený červený že? A když jsme u toho na buffíka můžu koupit kryt korbičky jako na cama??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí